milenky...chlapy čo si o nich myslite?

žralok

Tak Teba by som za milenku nechcel, aj keby si neviem aká modelka bola(čo pochybujem). Píšeš hlúposti a čo ma najviac štve, že neovládaš ani gramatiku!
Už chápem, že si nevieš nájsť poriadneho chlapa!

Vrabcek

Ahojte vsetcia som jedna z mileniek a taktiez som bola proti tomu dokonca som to pri rodicoch (otcovi) aj zazila tak som to nenavidela ale clovek jednoducho srdcu nikdy nerozkaze a co sa tyka toho kto je vo vztahu chudak tak pre vatsinu je to iste milenka lebo rozbija manzelstvo ale nikto sa nezamysli ze ako sa moze chlap co je zalubeny zalubit do inej bud je alebo nie a ked nieco dlhe roky drzi po hromade len dieta ono raz odrastie ale preco nemat krajsi zivot ked mozes?Chlapi nejdu len prikladom otcom pretoze vatsinou je to tak ze chlap si vybera zenu podvedome podobnu vlastnej matke.Cize ak je ona mrcha tak aj jeho nastavajuca.Ak sa muz rozvedie ten syn pochopi ze kde sa stala chyba tak bude vediet ze tym zivot neskoncil.A jedno manzelstvo spaja len na papieri a nie je o vlastnictve predsa je demokracia tak to nessudte jeho cela rodina stoji pri nas a nie pri nej

lilka35

na tom nieco pravdy je. ja mam 35rokov, manzel ma 48rokov a nasiel si milenku, ktora ma 46rokov. darmo: na starej p.či sa dobre cvičí!!

ajaja.

aj ja som si myslela, že muž si nájde milenku, ak je jeho žena škaredá a hlúpa. No nie je to tak. Ja som milenka. A som od nej škaredšia i keď múdrejšia. a ešte som aj od nej staršia. on má 41 jeho žena 33 a ja mám 40. a ľúbim ho!

asi.netak

asi.tak : ty si v o svojom prispevku pekne protirecis. a mimochodom, ako milenka moze rozbit nieco, co dvaja ludia stavali? ved si to rozbil muz, ktory si milenku nasiel! ci?

happy_end

preco sa tu pise vsetko len o muzoch, co maju milenky? je tolko zien, co maju milencov...

bola som najprv dobra priatelka jednemu zenatemu muzovi, plakavali sme si jeden druhemu na ramene, no po nejakom case sme sa zblizili trosku viac.. bol psychicky uplne na dne, cele roky zo seba robil otroka, staral sa o domacnost, zarabal peniaze, vsetko platil, staral sa o syna, zatial co jeho manzelka si to uzivala inde so svojim byvalym, taktiez zenatym... takto to bolo cele roky, len si to nechcel priznat a pripustit, pretoze ju lubil... zo zaciatku nasho mileneckeho vztahu som mala vycitky, ale stale som si priala, aby sa to u nich dalo nejako do poriadku, a to prave preto, ze som ho mala velmi rada a chcela som, aby bol stastny a ani mi nenapadlo, ze by to mohlo skoncit tak, ze nakoniec zostaneme spolu my dvaja... zrodila sa medzi nami neuveritelna laska a on si konecne uvedomil, ze s tym zivotom, ktory zil v manzelstve, nie je spokojny... ide sa rozvadzat a snad nasledujuce roky budu konecne krajsie a lahsie sa mu bude nemysliet na to vsetko zle za poslednych 8 rokov. je to neuveritelny muz a clovek, ktoreho si velmi vazim a obdivujem ho a vobec nelutujem to, ze som bola najprv milenka, aj ked som bola zasadne proti tomu a mala som taky isty nazor na take zeny, aky tu ma dost vela prispievajucich... som stastna, ze ho mam a ze mu mozem pomahat v tomto nelahkom obdobi, kedze toho zo strany jeho manzelky je viac, ale to tu netreba rozpisovat... sranda ale je, ze ked to robila dlhe roky ona, bolo vsetko v poriadku, ale ked sa dozvedela o nas, islo ju od jedu rozdrapit a robila zle...

bohuzial, vacsinou si kazdy vypocuje o probleme len z jednej strany, a pritom realita moze byt uplne ina, ako to ten dotycny opisuje... z toho mi vyplyva len jedno... myslim si, ze kazdy ma dost svojich problemov a nemusi preberat inych ludi, ked nevie, ako to vlastne cele je... a ten, kto ich nema dostatok, tomu mozme len zavidiet.

asi.tak

kocur nevyskorci na macku ktora mu neotrci rit

milenky su ubohe, ze preberaju zadaneho a rozbijaju nieco co staval niekto iny

chlapi su ubohi, ked nevedia ukoncit jeden vztah aby zacali novy

a zeny su bud ubohe, lebo im to trpia alebo ze sa o muza nestaraju

doubledog

to, ze muzi maju milenku, je normalne, vzdy to tak bolo.
monogamia je pre muza neprirodzena.
ja si o milenkach nemyslim nic specialne, su to normalne zeny ako vsetky ine.
a vina za rozpad manzelstva?
ked sa jedna o vinu, ludia maju sklony ospravedlnovat seba a hadzat to na inych

manzelky tvrdia, ze na vine su chlipni muzi a milenky-kurvy
milenky tvrdia, ze na vine su manzelky, lebo nedokazu muzovi dat to, co potrebuje.
a muzi?
tym je to jedno, maju uplne ine priority (a manzelstvo k nim urcite nepatri), klamu aj manzelky aj milenky, kym sa da

mentolka123

nemyslím si, že na vine sú iba milenky alebo iba chlapi.... na všetky takéto vzťahy treba dvoch... a je ťažké to zovšeobecňovať.... nikto nám nedá záruku, že náš vzťah, naše manželstvo bude naveky šťastné..... lebo nikdy nevieš kto koho stretne.... Ja som si vždy myslela, že milenky majú len tí chlapi, ktorí majú doma škaredé neohrabané ženy, ktoré im nedajú.... ale kdeže..... poznám veľa pekných žien, ktoré manžel nechal pre inú... a tá iná nemusela byť ani krajšia ani lepšia..... Tak to proste chodí..... A môžeš urobiť čokoľvek a nezabrániš tomu.....

tedua

ahoj milenka,vsetci tu kritizuju len milenky,ale viete kolko zien beha po svete co ma milencov...Ozaj vsetko je to o vzajomnom porozumeni..