fenomenalny Dr.N.W. Walker

Príspevok v téme: fenomenalny Dr.N.W. Walker
pišta

Dr. Walker vo svojich 113 rokoch napísal svoju poslednú knihu. Keď zomrel bez viditeľných známok choroby, mal 118 rokov. Je to neuveriteľné, ale je to tak.
.
Dr. Walker objavil priamu súvislosť medzi znečistením hrubého čreva a chorobami. Popísal a vo svojej praxi potvrdil, že jednotlivé úseky hrubého čreva sú poprepájané s jednotlivými orgánmi. Tento jeho objav má epochálny význam a dá sa prirovnať k objavom meridiánov z tradičnej čínskej medicíny a súvisiacich reflexných zón na tele človeka.
Ak pozitívne ovplyvníme čistotu a funkčnosť čreva, ktoré je nezastupiteľné pri vstrebávaní potravy a všetkých potrebných látkach, vieme potom pozitívne ovplyvniť aj zdravotný stav celého organizmu.
Podľa Dr. Walkera ide najmä o surovú stravu a očistné kúry.
Táto strava je aj podľa neho jediný prirodzený zdroj vitálnych látok, ktorá naše organizmy nevyhnutne potrebujú. Súčasná strava a spôsob života neumožňujú takéto látky prijímať a z toho pramení množstvo chorôb, ktoré majú vzrastajúcu tendenciu
Dr. Walker sám bol vzorom takéhoto prístupu a týmto spôsobom liečil aj svojich pacientov, ktorých bolo viac ako 4000..
Vo svojej praxi poukázal na mimoriadny kladný vplyv ovocných a zeleninových štiav.
.
Prínos Dr. Walkera je neprehliadnuteľný. Z jeho prác čerpá mnoho ľudí - lekárov, vitariánov, tí, ktorí sa rozhodli urobiť niečo so svojím zdravím, cituje sa v mnohých knihách o zdravej výžive.
.
Svojím životom, objavmi ako aj medicínskou praxou ľuďom dáva nádej, že naše telá je možné ozdraviť a udržať pri výbornom zdraví.
Jeho pojem „Žiarivé zdravie“, je odkaz pre nás všetkých.
Ten odkaz je veľmi lákavý a humánny. :-)))))

Viac na www.sk2.goo.cz

igris

nieco pre Walkera na obracanie sa v hrobe :) - ucila som sa so synom zdravu vizivu /tretiacky prirodopis/, pripadala som si ako za sociku, ked sme sa ucili v skole o proletariate a doma fungovala krestanska vychova :)))

igris

Ahoj Pista,
skusal si prosim to psilium ?
. alebo nemas naiky dobry typ na jarnu unavu ?
. neprejedam sa :), nieco som schudla :), vonku travin cele dni, spim este aj poobede a stale sa citim ako taka mucha ( tu "strasnu unavu" som hladala aj ja a zatial som nenasla :( )

igris

moje tiez spi :), unavila som ho , boli sme cvicit :)
. dost tu kritizuju cerealie, vedela som ze su prisladzovane, ale tu je to rozpisane na percenta, hroza, poriadne to precitam a napisem vycuc :)
. ano mam problemi so stitnou zlazou, ked to zacalo nedalo sa to prehliadnut, zaspala som kdekolvek a kedykolvek, dali ma dokopy takze som bez problemou otehotnela, ale po osemmesacnom dojceni som bola absolutne/doslovne/ vycerpana a este doteraz som neni poriadne fit

masti

igris, mas problemy aj so stithnou zlazou? Ako sa to zacalo prejavovat, ze si zistila ze nieco nie je v poriadku, ze mas problemy takehoto razu?

masti

ahoj uz som tu opat, mala zaspala, viem o com hovoris, ja ked som bola este dieta a zacali kvitnut vsetky kvety bolo to jedno ktore, ale najvaic lalie a breza, tak to bol taky starsny kasel a slzavenie oci,kychanie, no hroza , poriadna katastrofa, taksze ta zo sdrca lutujem.Napisala si ze v tej knizke Ako si ovladat telo/ od Diamondovcov sa pise aj o stravovani deti, ze su tam nejake potraviny o ktorych si myslis, ze su zdrave a nie su, ake su to prosim ta? aby som mala aspon prehlad, nemusis ich vypisovat vsetky, ja si tiez o niektorych myslim, ze su zdrave a mozno je to chyba.

igris

veeeeeeeeeelmi na travy a potom na vsetko co bezne vysetruju, dokonca aj latex . Na konkretne potraviny nie, ale uz sa mi podarilo parkrat veeeelmi zle zareagovat prave na nevhodnu kombinaciu potravin, takze som skoncila na pohotovosti. S tymi kilami naviac je to "osemetne" :)))))

masti

boze idem spat, lebo to moje dieta ma zajtra znici, niekedy ma energie aj za troch dospelych ludi, normalne sa zamyslam nad tym, ze odkail ju berie:))papa ale pridem sa pozriet na tie potraviny, to ma zaujima