fenomenalny Dr.N.W. Walker

Príspevok v téme: fenomenalny Dr.N.W. Walker
pišta

Dr. Walker vo svojich 113 rokoch napísal svoju poslednú knihu. Keď zomrel bez viditeľných známok choroby, mal 118 rokov. Je to neuveriteľné, ale je to tak.
.
Dr. Walker objavil priamu súvislosť medzi znečistením hrubého čreva a chorobami. Popísal a vo svojej praxi potvrdil, že jednotlivé úseky hrubého čreva sú poprepájané s jednotlivými orgánmi. Tento jeho objav má epochálny význam a dá sa prirovnať k objavom meridiánov z tradičnej čínskej medicíny a súvisiacich reflexných zón na tele človeka.
Ak pozitívne ovplyvníme čistotu a funkčnosť čreva, ktoré je nezastupiteľné pri vstrebávaní potravy a všetkých potrebných látkach, vieme potom pozitívne ovplyvniť aj zdravotný stav celého organizmu.
Podľa Dr. Walkera ide najmä o surovú stravu a očistné kúry.
Táto strava je aj podľa neho jediný prirodzený zdroj vitálnych látok, ktorá naše organizmy nevyhnutne potrebujú. Súčasná strava a spôsob života neumožňujú takéto látky prijímať a z toho pramení množstvo chorôb, ktoré majú vzrastajúcu tendenciu
Dr. Walker sám bol vzorom takéhoto prístupu a týmto spôsobom liečil aj svojich pacientov, ktorých bolo viac ako 4000..
Vo svojej praxi poukázal na mimoriadny kladný vplyv ovocných a zeleninových štiav.
.
Prínos Dr. Walkera je neprehliadnuteľný. Z jeho prác čerpá mnoho ľudí - lekárov, vitariánov, tí, ktorí sa rozhodli urobiť niečo so svojím zdravím, cituje sa v mnohých knihách o zdravej výžive.
.
Svojím životom, objavmi ako aj medicínskou praxou ľuďom dáva nádej, že naše telá je možné ozdraviť a udržať pri výbornom zdraví.
Jeho pojem „Žiarivé zdravie“, je odkaz pre nás všetkých.
Ten odkaz je veľmi lákavý a humánny. :-)))))

Viac na www.sk2.goo.cz

igris

stihla :), ale Diamondovci boli vypredany :(, este sa popozeram. Ale kupila som si "Encyklopediu liecivych stiav" od Johna Heinermana :). Poobede som spala 3 hodiny tak to snad mojmu zaludku pomoze, ja sa vzdy ked som velmi unavena citim ako po "opici", no je to fer :)), clovek poriadne nepije a nasledky ma ...

pišta

Ahoj, Ogris.
Neviem, či ťa táto správa zastihne včas.
Diamondovci stačia, je tam všetko. Uvidíš, budeš spokojná. :-)
Ak budeš chcieť, môžeme sa ku tomu žalúdku vrátiť a spolu niečo vymyslieť. :-))

igris

ahoj Pista :),
idem dnes konecne kupit niake knizky, okrem tych Diamondovcov by si mi neporadil niaku lit. o kombinovani stravy / delena strava to sa mi moc nelubi/, som velmi unavena a moj zaludok zacina streckovat. Diki

pišta

Ci bisťu, šikuľka...Pozdrav ho na oplátku odo mňa!
Prepáč, musím končiť, oči už veľmi neposlúchajú, chce sa im privrieť (sa).
Ďakujem... a dobrú noc.:-)))

pišta

Igris-ka, si pre mňa inšpiratívna a možno niektoré veci by dopadli trochu aj inak, nebyť tvojho záujmu:-)))))

igris

zmenit pohlad vobec nie je jednoduche, co si myslis preco sa tolko vypytujem, potrebujem to prezut a hlavne pochopit suvislosti, ja osobne to neviem spravit skokom, pomaly potichucky sa "preorientovavam" :)/citacia :), teraz pride lichotka : pomaha mi tvoja nezistna pomoc a zaujem, je to prijemne

pišta

Ja som tiež niekedy bol okrúhlejší, ako dnes. Ale nejako sa to vyriešilo "samé od seba". Liečil som si vleklýýýýýýýýýý problém so svalovým úponom. A tak som sa naštval na modernú medicínu a seba, že som začal čítať, čítať a čítať. Skúšať a skúšať a skúšať a problém bol fuč, teda asi po 7 mesiacoch. Bola to poriadna fuška, uf!!. A s ním aj kilečká. Ani som špeciálne nechcel...Odvtedy na Walkera nedám dopustiť.:-)))
Ale inak je dosť náročný najmä pre človeka, ktorý nie je v núdzi.