fenomenalny Dr.N.W. Walker

Príspevok v téme: fenomenalny Dr.N.W. Walker
pišta

Dr. Walker vo svojich 113 rokoch napísal svoju poslednú knihu. Keď zomrel bez viditeľných známok choroby, mal 118 rokov. Je to neuveriteľné, ale je to tak.
.
Dr. Walker objavil priamu súvislosť medzi znečistením hrubého čreva a chorobami. Popísal a vo svojej praxi potvrdil, že jednotlivé úseky hrubého čreva sú poprepájané s jednotlivými orgánmi. Tento jeho objav má epochálny význam a dá sa prirovnať k objavom meridiánov z tradičnej čínskej medicíny a súvisiacich reflexných zón na tele človeka.
Ak pozitívne ovplyvníme čistotu a funkčnosť čreva, ktoré je nezastupiteľné pri vstrebávaní potravy a všetkých potrebných látkach, vieme potom pozitívne ovplyvniť aj zdravotný stav celého organizmu.
Podľa Dr. Walkera ide najmä o surovú stravu a očistné kúry.
Táto strava je aj podľa neho jediný prirodzený zdroj vitálnych látok, ktorá naše organizmy nevyhnutne potrebujú. Súčasná strava a spôsob života neumožňujú takéto látky prijímať a z toho pramení množstvo chorôb, ktoré majú vzrastajúcu tendenciu
Dr. Walker sám bol vzorom takéhoto prístupu a týmto spôsobom liečil aj svojich pacientov, ktorých bolo viac ako 4000..
Vo svojej praxi poukázal na mimoriadny kladný vplyv ovocných a zeleninových štiav.
.
Prínos Dr. Walkera je neprehliadnuteľný. Z jeho prác čerpá mnoho ľudí - lekárov, vitariánov, tí, ktorí sa rozhodli urobiť niečo so svojím zdravím, cituje sa v mnohých knihách o zdravej výžive.
.
Svojím životom, objavmi ako aj medicínskou praxou ľuďom dáva nádej, že naše telá je možné ozdraviť a udržať pri výbornom zdraví.
Jeho pojem „Žiarivé zdravie“, je odkaz pre nás všetkých.
Ten odkaz je veľmi lákavý a humánny. :-)))))

Viac na www.sk2.goo.cz

syma

Pišta, že by únava?
Igris, mne tlak dvíhajú olivy a ráno stačí požuť tri lístky rozmarínu, ale kávu po obede jednoducho musím, ráno pijem aj čierny čaj a večer mi idú na chuť minerálky a môj prehrešok?
raz za mesiac zjem celý sáčok gumových cukríkov ja sama aby ma deti nevideli

igris

nooo, teraz som trochu na koni, vzdy bol stihli a za tuto zimu sa mu spravila pneumosa /dufam ze sa nenadurdi ked to nahodou bude citat/ takze asi pretrpi :))))

igris

teraz trosku vazne, ked jem viac zeleniny a ovocia nemam chut, potrebu pit /vodu,cajiky :)/, ale potom je mi zima a toci sa so mnou svet/nizky tlak/, obmedzila som totiz dokonca aj kavu :(, a ked to nasilu dolejem tak...nic moc

pišta

Walker hovorí:
"Vypaľujme, ale radšej staré zvyky a názory."
A Piša?
"Niet dymu bez ohňa, niet zdravia bez choroby, niet pravdy bez omylov (ej, začína sa to kompli-kuvať), niet mnažela bez manželky (veď by inak nebol manželom,. no nie?) a mali by nejako spolu pretrpieť či preradostiť aj to varené, aj to surové...:-)))

igris

mne chuti vsetko :))) , nefajcim a nikdy som s tym problem nemala , manzel si robi zo mna srandu , ze obcas trba cerva vypalit , co na to Walker ? :)))

pišta

Igris, mávam ti ja tiež rôzne chute.
Naučil som sa viac odolávať ako podliehať pokušenie.
Je to ako s cigaretami.
Odnaučíš sa fajčiť ale ostávaš celý život abstinentom :-), :(
Sú však jedlá, doslova, ktoré sú pre mňa už také jedovaté, koťuhy akési, že si ich už nedám ani keby ma na rohy brali:-)
Nuž, odvykol som si. Od dobrého?

pišta

Igris, toto zažíva každý.
"Tá druhá strana" vidí len negatíva ale to, čo sa odohráva pred ich očami ako nezlomný pozitívny dôkaz, tak to sa vidí menej často.
Ja osobne som nebol chorý 2 roky, predtým každý rok aspoň 4x, no aj napriek tomu, vypočujem si tiež kritické názory na "moju cestu".
V robote patrím ku najstarším ale aj najzdravšim. Už ma to nebaví, robiť za druhých....:-)
A za všetko aj tak môže Walker, alebo nakoniec predsa len tá prírodička (alebo Pohodička, Syma?) v nás...:-)