fenomenalny Dr.N.W. Walker

Príspevok v téme: fenomenalny Dr.N.W. Walker
pišta

Dr. Walker vo svojich 113 rokoch napísal svoju poslednú knihu. Keď zomrel bez viditeľných známok choroby, mal 118 rokov. Je to neuveriteľné, ale je to tak.
.
Dr. Walker objavil priamu súvislosť medzi znečistením hrubého čreva a chorobami. Popísal a vo svojej praxi potvrdil, že jednotlivé úseky hrubého čreva sú poprepájané s jednotlivými orgánmi. Tento jeho objav má epochálny význam a dá sa prirovnať k objavom meridiánov z tradičnej čínskej medicíny a súvisiacich reflexných zón na tele človeka.
Ak pozitívne ovplyvníme čistotu a funkčnosť čreva, ktoré je nezastupiteľné pri vstrebávaní potravy a všetkých potrebných látkach, vieme potom pozitívne ovplyvniť aj zdravotný stav celého organizmu.
Podľa Dr. Walkera ide najmä o surovú stravu a očistné kúry.
Táto strava je aj podľa neho jediný prirodzený zdroj vitálnych látok, ktorá naše organizmy nevyhnutne potrebujú. Súčasná strava a spôsob života neumožňujú takéto látky prijímať a z toho pramení množstvo chorôb, ktoré majú vzrastajúcu tendenciu
Dr. Walker sám bol vzorom takéhoto prístupu a týmto spôsobom liečil aj svojich pacientov, ktorých bolo viac ako 4000..
Vo svojej praxi poukázal na mimoriadny kladný vplyv ovocných a zeleninových štiav.
.
Prínos Dr. Walkera je neprehliadnuteľný. Z jeho prác čerpá mnoho ľudí - lekárov, vitariánov, tí, ktorí sa rozhodli urobiť niečo so svojím zdravím, cituje sa v mnohých knihách o zdravej výžive.
.
Svojím životom, objavmi ako aj medicínskou praxou ľuďom dáva nádej, že naše telá je možné ozdraviť a udržať pri výbornom zdraví.
Jeho pojem „Žiarivé zdravie“, je odkaz pre nás všetkých.
Ten odkaz je veľmi lákavý a humánny. :-)))))

Viac na www.sk2.goo.cz

masti

cafte, takze uz som tu opat, precitala som si pozorne Vase prispevky a musim povedat, ze som sa z chuti zasmiala, ja mam tiez manzela, ktory ked spravim udusene maso na zelenine tak povie, ze nie je to spatne, ale pecene maso to nie je. Vsetko co je mastne a vyprazane, tak je to to najlepsie, ale chudacik ma smolu, pretoze varim vacsinou dusene aby som nemusela varit dvakrat, pre nas a pre malu:) no musim povedat, ze aj ja sa citim dost unavena a chcem sa spytat este jednu vec. Niekedy sa mi stane, ze si poviem, este toto spravim a toto dokoncim a potom sa pojdem najest, stane sa mi taka vec, ze sa mi dost roztrasu ruky a nie som kludna az dovtedy, kym nieco nezjem, potom namiesto maleho mnozstva potravy som schopna zjest na posedeni 4 krajice cheba, co nie je zdrave. Chcem sa spytat ci je to sprievodny znak poruchy stitnej zlazy.

igris

tak potom asi kvasi , rano zjem niaky graham postraseny s niecim a za dve hodky potom ovocie :(, aaaa kavu s mliekom uuuuuuf, priznala farbu :))))

pišta

Igris, nalačno cca:
- 1 hod po ovocí
- 2 hod po čistej zelenine
- 3 hod ak je tam aj fofu
- 4 hod chlieb s pomazánkou (za chlebom nikdy ovocie, v črevách kvalitne nadúva)
-4 a viac hodín maso a zemiaky
- tiež torty a podobne...

pišta

Nuž dámy, nechcem sa vám do toho pliesť, ale gumáky, tak teda to je hriech. Ale odpúšťam vám....:-)))
(Koniec koncov, nepoznám nikoho iného okrem Walkera, ktorý by bol bez hriechu):)

igris

Pista, to je to co som sa s tebou dotahovala :), aj varim nezaprazane polievky a velmi nam chutia a v zime obzvlast
. na to ovocie si davam pozor, asnazim sa nalacno , ale po akom case j eto nalacno to netusim :(

syma

meviem, malá vždy prosebne doloží, mami, ale to je dobré na chrupavky tá želatina, tak im dám každému tri do ruky a sú vybavení, ešte sú tvárne dietky moje

pišta

Znížená potreba pitia je prirodzená, lebo ovocie a zelenina obsahuje dosť tekutín.
Pocit zimy môže byť spôsobený ich celkovým ochladzovacím účinkom (Janík by napísal, že ide o Jing potraviny).
Preto cez zimu treba opatrnješie s citrusovými plodmi. ja osobne zimu trávim aj "v objatí" napr. fazuľovýcj polievok (ach Walker, odpusť....). Po vychladnutí dodám ovilový alebo sézamový olej.
Točenie hlavy môže byť tak trochu aj defictom kávy, na ktorú si si zvykla alebo niekedy prílišným zaradením najmä surového ovocia, ktoré môže trochu kysnúť" a vytvárať slabý alkohol v krvi.
To sa dá ostrániť celkovým znížením podielu ovocia alebo jeho dôsledným oddeľovaním od ostatnej stravy.