fenomenalny Dr.N.W. Walker

Príspevok v téme: fenomenalny Dr.N.W. Walker
pišta

Dr. Walker vo svojich 113 rokoch napísal svoju poslednú knihu. Keď zomrel bez viditeľných známok choroby, mal 118 rokov. Je to neuveriteľné, ale je to tak.
.
Dr. Walker objavil priamu súvislosť medzi znečistením hrubého čreva a chorobami. Popísal a vo svojej praxi potvrdil, že jednotlivé úseky hrubého čreva sú poprepájané s jednotlivými orgánmi. Tento jeho objav má epochálny význam a dá sa prirovnať k objavom meridiánov z tradičnej čínskej medicíny a súvisiacich reflexných zón na tele človeka.
Ak pozitívne ovplyvníme čistotu a funkčnosť čreva, ktoré je nezastupiteľné pri vstrebávaní potravy a všetkých potrebných látkach, vieme potom pozitívne ovplyvniť aj zdravotný stav celého organizmu.
Podľa Dr. Walkera ide najmä o surovú stravu a očistné kúry.
Táto strava je aj podľa neho jediný prirodzený zdroj vitálnych látok, ktorá naše organizmy nevyhnutne potrebujú. Súčasná strava a spôsob života neumožňujú takéto látky prijímať a z toho pramení množstvo chorôb, ktoré majú vzrastajúcu tendenciu
Dr. Walker sám bol vzorom takéhoto prístupu a týmto spôsobom liečil aj svojich pacientov, ktorých bolo viac ako 4000..
Vo svojej praxi poukázal na mimoriadny kladný vplyv ovocných a zeleninových štiav.
.
Prínos Dr. Walkera je neprehliadnuteľný. Z jeho prác čerpá mnoho ľudí - lekárov, vitariánov, tí, ktorí sa rozhodli urobiť niečo so svojím zdravím, cituje sa v mnohých knihách o zdravej výžive.
.
Svojím životom, objavmi ako aj medicínskou praxou ľuďom dáva nádej, že naše telá je možné ozdraviť a udržať pri výbornom zdraví.
Jeho pojem „Žiarivé zdravie“, je odkaz pre nás všetkých.
Ten odkaz je veľmi lákavý a humánny. :-)))))

Viac na www.sk2.goo.cz

pišta

Igris, vôbec sa nepaprčím, na vás? :-)
Myslel som to trochu inak.
Veď ako vám ja môžem kaziť chute, há?
A čo keď sa mýlim, há? :-)

eli

tu sa absolutne pridavam k syme-ked cistim pri vareni zeleninu, potrebujem jej neurekom, lebo ako cistim, tak mizne...je jedno, ci je to mrkva, kalerab, karfiol, zemiak...a deti su zdrave (klop-klop)

syma

luna, ak vieš ako máš jesť, nie si hladná, u nás doma prevláda zelenina a celú jeseň som džgala do pohárov čučoriedky, aby deti mohli v zime piť čučoriedkovú šťavu, moje deti dokonca zjedia aj surové zemiaky, brokolicu a kel, majú energie za piatich, len sa musíš naučiť správne prijímať stravu :)))

igris

Pista mna z teba porazi, :),
citam si tvoj prispevok Stanke a zujem suchy chlieb s rajcinou, az som dosla na koniec...:((((
. pytala som sa na "gumydzus" preto , ze to casto pouzivam a ludia v okoli pozeraju dost nechapavo, pritom to boli prve rozpravky po revolucii, ktore pustali a mala som pocit ze to pozerali vsetci, /opat milny :(,ako s tym chlebom a rajcinou/

luna

No Pišta viem si predstaviť tú harmoniu v mojom tele,keď skonzumujem paradajky s tou trávou,ale dokedy by som vydržala žiť? veď od zlosti z hladu by som ošedivela skôr než by som dosiahla dospelosť.:@)))))))))))))))))

pišta

Ahoj, Igris.
Gumkáčov som niekedy pozeral. Odvtedy túžim za gumydžúsmi.
Naplniť túžby to ti je taká ťažká vec a niekedy aj nereálna. Možno to poznáš...
Sám veľký Walker, aby naplnil svoje túžby odišiel na dedinu a tam si dopestoval, čo potreboval ...

pišta

Masti, úplne s tebou súhlasím.
Stravovacie návyk si berieme do života - z detstva. Od našich rodičov. Alebo naopak, odovzdávame ích našim deťom...
Čo im odovzdáme, to budú mať... aj ich deti...
Kolobeh života...

pišta

Ak si dáte výživné a zdravé jedlo, tak sa vám po ňom nesmie driemať!!!
Význam výživy je predsa v tom, aby som podporil telové funkcie a nie aby som ich zdecimoval na minimum
Predstavte si taký normálny nedeľný obed.
Mäsová polievka, vyprážaný rezeň so zemiakmi, ananásový kompót a možno ešte kávička.
Po obede – šlofíka.
Žalúdok potrebuje enormne veľa energie, aby trávil. Lymfa a krv sa nahrnie do tenkého čreva v takej intezite, že na iné nie je dosť „síl“ a chytajú sa nás driemoty.
Na druhej strane skúste toto: dobré, domáce voňavé zrelé pradajky za plný tanier. Jemnučko pokvapkať olivovým olejom, pridať pomedzi prsty trošku petržlanovej vniatky.
Viete čo sa stane?
Žalúdok si pochvaľuje, črevká spokojne pohmkávajú, pečeň je tiež v pohode, obličky to zvládnu ľavou zadnou, aj do krvi sa dostane čo má a nakoniec ku bunkám Celé telo spieva od radosti a vy tiež. Dostane obrovský prídel energie, glukóza sa dostane bez problémov na jedno z najdôležitejších miest - do mozgu a práca vám horí pod rukami, Páli vám to ako malému géniovi, žiaden problém nie je neriešiteľný.
Ak to takto zažijete, vtedy sa okolo vás obšuchlo žiarivé zdravie...:-)))
Aspoň na chvíľku.
Takmer každý z nás je na to stavaný. Každý...žiariť...