Dobrý deň, prosím Vás o radu týkajúcu sa liečby chronickej nádchy a nadmernej tvorby hlienov. Od bábätka mám problém s nádchou a hlienami, mám slabšiu imunitu, dennodenne upchatý nos a zväčša dýcham ústami (aj v spánku). Pokiaľ ma chytí choroba ťažko sa mi dýcha aj ústami, nakoľko mi hlieny stekajú do ústnej dutiny a často ich musím vykašliavať aj keď nie som chorá. Už ako dieťa som vyskúšala mnoho nosových sprejov, no nič nezaberalo. Mala som 3x vyberané nosné mandle, čistenú sliznicu a mnohokrát prepychovaný nos, to zabralo max. na mesiac. Potom ma moja obvodná lekárka poslala na alergiológiu, kde som zbytočne chodila 5 rokov a brala kopu liekov,napr. Xyzal, Aerius, ... nezabralo. Ďalej ma poslali na vyšetrenia soli v pote - Cystická fybróza kde bola hodnota na hranici s nábehom na túto chorobu. Momentálne užívam prírodný prostriedok - Sinusan, ale výrazné zmeny nieje vidieť. Viete mi prosím Vás poradiť akú liečbu mám zvoliť? Ďakujem :)
Nadmerná tvorba hlienov a chronická nádcha
podla mna ma karioll okrem nicku bingham aj nick ojka
ale tak to byva ked nema clovek co robit tak sa rozprava aspon sam zo sebov ci uz laicky alebo odborne
Livinka bola som u odbornikov, na alergologii, na krcnom som v pribehu roka bola kvoli mandliam, a okrem toho som bola este asi trikrat u dvoch roznych lekarov. jedna mi dala atb lebo vtedy som to mala v dost zlom stave ale zabralo to mozno na mesiac potom som isla zase a uz nenasla nic. nechcem ist zas lebo uz budem ako uplny hypochonder...ty si bola na krcnom? ak si to uz pisala tak sorry ale necitam celu diskusiu...
zuzic
dakujem
ja by som vymenil lekara a isiel by som na krcne a za alergologom a na plucne,nikto iny ti nepomoze,myslim
este raz tu uvediem tabulky ucinnosti citricidalu, lebo akosi sa roznymi "argumentami" tu akosi stracaju fakty(to je velmi stary sposob boja, zahrnut hromadou "obvineni", oplut a diskreditovat oponenta, samozrejme bez uvedenia faktov, to dnes velmi uspesne pouziva medicina a farmacia, samozrejme tiez spinavi politici)
-odkaz odstránený-
a Zuzic myslím, že najlepšie bude vyhľadať odborníka a osobne sa s ním stretnúť, máš niekoho v okolí?
Myslím, že sa to tu zvrtlo úplne iným smerom! Prosila som o radu a nie o to, aby som tu čítala hádky pubertálnych deciek! Ak už aj v puberte nie ste, správate sa tak. Prosím píšte do tejto témy iba v prípade, ak chcete vyjadriť svoj odborný názor alebo skutočnú skúsenosť, ale nie sa tu dohadovať o schizofrénie a podobne to si vyprosím potom sa choďte hádať do svojej témy!!!! Ďakujem za pochopenie.
?!? nic v zlom ale nezda sa mi ze by kariol mal dva nicky. ved je to odlisny styl pisania teda myslim v stylizacii a tak. a je takisto sebavedomi ako kazdy ako rng, kosa...snazi sa tak isto poradit ibaze inym sposobom ako oni tak nevidim dovod ho urazat.
lesslie: skusim teda tie olejove na zaciatok, ak budu zaberat lebo naposledy mi nezabrali. a uzivam olynth teraz tiez, lebo jedine z neho ma este nezacal stipat nos...
v nespravnom zmysle?
svoje vedomosti tu davam zadarmo a namiesto vdaky na mna ty a tebe podobni akurat tak utocia,lebo nic ine neviete robit,a neverim tomu ze si citala vsetky moje prispevky,ale nie je to moj problem
podla mna si strasne sebavedomy, v tom nespravnom zmysle.