Nadmerná tvorba hlienov a chronická nádcha

Príspevok v téme: Nadmerná tvorba hlienov a chronická nádcha
Livinka1

Dobrý deň, prosím Vás o radu týkajúcu sa liečby chronickej nádchy a nadmernej tvorby hlienov. Od bábätka mám problém s nádchou a hlienami, mám slabšiu imunitu, dennodenne upchatý nos a zväčša dýcham ústami (aj v spánku). Pokiaľ ma chytí choroba ťažko sa mi dýcha aj ústami, nakoľko mi hlieny stekajú do ústnej dutiny a často ich musím vykašliavať aj keď nie som chorá. Už ako dieťa som vyskúšala mnoho nosových sprejov, no nič nezaberalo. Mala som 3x vyberané nosné mandle, čistenú sliznicu a mnohokrát prepychovaný nos, to zabralo max. na mesiac. Potom ma moja obvodná lekárka poslala na alergiológiu, kde som zbytočne chodila 5 rokov a brala kopu liekov,napr. Xyzal, Aerius, ... nezabralo. Ďalej ma poslali na vyšetrenia soli v pote - Cystická fybróza kde bola hodnota na hranici s nábehom na túto chorobu. Momentálne užívam prírodný prostriedok - Sinusan, ale výrazné zmeny nieje vidieť. Viete mi prosím Vás poradiť akú liečbu mám zvoliť? Ďakujem :)

kosa

otaaaazocka,

ano tunak v Lodnyne to sa da vydjet na tom ako pouzivaju WC.

njektori ked pouziju WC takostane ciste, ini to WC upchaju.
preto neustale zdoraznujeme ze hlavnov pricinov problemov vcitane rakoviny su SOCIJOEKONOMICKE VZTAHY ( ktore sa narusili za poslednych 50 rokoch a to dost dramaticky).

bingham

Super tak chod so svojim komplexnym procesom do R... a velmi dobre premyslaj co pises lebo na tie tvoje rasisticke reci mozes velmi lahko doplatit

kosa

otaaaazocka,

neurazame sa a ani neosocujeme (zakryvam oko), ale prejavujeme nase nazory v ramic SLOBODY PREJAVU ale hlavne SLOBODY SLOVA.

zjal, njektori ludja jednoducho tu prezentuju nazory ktore su klamstva.
a kedze nemaju ARGUMENTY tak zacinaju osocovat klamat a to sustavne regularne a systematicky.

otaaazocka

africania, cernosi, romovia, europania a hocikto iní su to ludia ako ostatní len tak vyrastali kazdy v inej komunite inej kulture tak sa to odzrkadlilo na ich kulture ,aj ked nie vzdy tym spravnym spôsobom
no kazdy je iny

kosa

otaaazocka,

ja proti nim nic nemam lebo v praci mame ludi z Africky, Azije, ci Americky. a su to ako nasi ludja, njektori su realni a cesni, ini su zakerni ( v praci mame jednu kolegynu z Nigerije co hovori ze ona kazdemu hovori prjamo do oci, ale na druhej strane bonzuje).

len sme naznacili ze njektori nasi ( ako aj njektori africanja) maju z tym problem.

aj tzv cigani su predsa bjeli, len tym ze prestali robit ZDEGENEROVALI, jedine co nezabudli je ze VYKORISTUJU co sa da, a zatjal VLADA im sa nepostavila proti ich teroru.

kosa

bingham,

ako sme uz povedali a aj RNG to napisal kedisik, je to kompleksny proces.

njelen potravinove doplnky ale aj relaks spanok.

ta sa tu nepretazuj objavovanim Ame ricky, a vynajdovanim kolesa.

otaaazocka

kosa
a co mas proti nim, ked by bolo akoze normalne keby ich niekto osocoval?Su to snad iny ludia ako -biely-?

kaciatko7

vitaj, Kosa, este by som doplnila nejest mliecne vyrobky (podporuju zahlienenie), vyplachy dutin citricidalom a samozrejme podpora imunity (betaglukany, ranne sprchovanie striedavo teplou-studenou vodou...) a urcite upravit stravu, vela surovej zeleniny, menej tropickeho ovocia, radsej to, co sa u nas bezne dopestuje...

kosa

otaaazocka,

my sa nehadame.

problemom je ze njektori ludja tu chodja nje na to aby prejavili nazory (ako my ohladom potreby zmenit pravopis na pravopis slovensky aby konecne aj madari pochopili ze neni su madari) ale na to aby bez prestavky klamali.