Nadmerná tvorba hlienov a chronická nádcha

Príspevok v téme: Nadmerná tvorba hlienov a chronická nádcha
Livinka1

Dobrý deň, prosím Vás o radu týkajúcu sa liečby chronickej nádchy a nadmernej tvorby hlienov. Od bábätka mám problém s nádchou a hlienami, mám slabšiu imunitu, dennodenne upchatý nos a zväčša dýcham ústami (aj v spánku). Pokiaľ ma chytí choroba ťažko sa mi dýcha aj ústami, nakoľko mi hlieny stekajú do ústnej dutiny a často ich musím vykašliavať aj keď nie som chorá. Už ako dieťa som vyskúšala mnoho nosových sprejov, no nič nezaberalo. Mala som 3x vyberané nosné mandle, čistenú sliznicu a mnohokrát prepychovaný nos, to zabralo max. na mesiac. Potom ma moja obvodná lekárka poslala na alergiológiu, kde som zbytočne chodila 5 rokov a brala kopu liekov,napr. Xyzal, Aerius, ... nezabralo. Ďalej ma poslali na vyšetrenia soli v pote - Cystická fybróza kde bola hodnota na hranici s nábehom na túto chorobu. Momentálne užívam prírodný prostriedok - Sinusan, ale výrazné zmeny nieje vidieť. Viete mi prosím Vás poradiť akú liečbu mám zvoliť? Ďakujem :)

kaciatko7

bingham, nestaraj sa do mna a do mojej sestry a ani do sposobu, akym sa lieci. tvoj nazor na toto vsetko ma vobec nezaujima a tym, ze ma budes vlacit (spolu s mojou sestrou) po fore moj nazor neovplyvni a ani ma to nezastrasi, takze tvoja namaha je zbytocna. kazdy ma pravo sa rozhodnut, akym sposobom si vlastne telo bude liecit, ked budes chory ty, liec sa ako chces, je mi to srdecne jedno. keby sa moja sestra odovzdala do ruk akoze odbornikmom klasickej metody, tak by uz bud bola na psychiatri s vyvodom, holou hlavou a znicenou imunitou, alebo by uz mozno vobec nebola. nehodnot ma a daj mi uz konecne pokoj, nie som na tvoje nazory a kritiku vobec zvedava. MOJ NAZOR NEZMENIS!!!

bingham

RNG jediny demagog na tomto fore si ty - jedine ty reprezentujes POTRAVINOVE DOPLNKY ako uplnu liecbu vsetkych chorob

RNG ked si chodil do skoly tak vies ze potravinove doplnky - vitaminy sa nepovazuju za funkcne zluceniny ako su lieky (teda aspon ja som sa to ucil) - a v nespravnom davkovani mozu sposobit vazne zdravotne problemy - mnohokrat som videl ako si odporucal davkovanie nad hranicu odporucaneho mnozstva!!!!

Kaciatko tvoja sestra ma vazne zdravotne problemy, myslim ze by sa mala liecit pod dozorom odbornikov a nie ju krmit mnozstvom doplnkov !!!!

PS: neustale tu utocite na ludi ako je Karioll a pod. pozrite sa na jeho prispevky - ja tam nevidim ziadne zavadzanie, ziadne neoverene rady a postupy, ale ODBORNE RADY - ktore sa bezne pouzivaju v medicine

???

zuzic
myslim ze jediny kto tu potrebuje pomoc je on ci ona ci oni ci kto to vlastne su tie osoby
vsak oni ludom ani tak nepomahaju ako sa im smeju rovno do ksichtu
bingham
to ja nemozem s istotou vediet
karioll
si zasa nenamyslaj o nejakej pocte,jednoducho som si ta/vas vsimol
ojka
to cudne prostredie na Zdravi tu robia taki parchanti ako si ty

RNG

karioll, rozsirujes tu lzi. Ja som uz davno zavrel obchody na Slovensku a co sa tyka vedomosti okolo doplnkov, tak ty ich nemas ziadne a ja mam za sebou vyse 16 rokov studia lekarskej literatury o nich a aktivneho pouzivania na seba, rodijne a priateloch s velkym uspechom Reprezentujes tu hlavnu cast medickeho priemyslu, ktory sa pre ekonomicke zaujmy snazi potlacit konkurenciu prirodnych a alternativnychn pristupoch k lieceniu.

Skutocny pokrok vsade plynie z prace jednotlivcov, ktori na veci pozeraju inac, nez organizovane masy. A z moznosti ich vstupu so svojimi vysledkami na scenu, aby si verejnost mohla vybrat co je pre nich lepsie.
Ty sa tu len vyhrazas, zastrasujes a siris oficialnu propagandu Farmakomafie.
Demagogia, " jednotny" pristup k "rieseniu" problemov a potlacanie akeho kolvek ineho prejavu vedie k diktature, obmedzovaniu pokroku a totalite.
Nie je ani 20 rokov, co ste sa jej zbavili, zrejme mnohi v nej este stale ziju....

karioll

zuzic
uz si si mohla zvyknut ze su ludia ako ojka bighman jajkafr a ja a dalsi relevantni,ktori radia,lebo maju vedomosti
potom predajcovia, vo vela veciach totalne neschopny ako rng
potom totalne od veci ako ta, co mal jej frajer kondom a neurobil sa do nej a ci je tehotna

a potom ta totalna spodina ako ??? liberrta

je vec admina ze s tym nic nerobi
a ja napriklad dnes sa mozem upisat k smrti a nejaka sliepka sa stale to mna navaza

zuzic

prosim vas uz prestante. sme tu lebo potrebujeme pomoc, tak nerozpravajme stale o tom kto je kto. aj keby mal kazdy osem nickov /i ked nikto s tychto "obvinench" podla mna nepise z dvoch/ tak si myslim ze nie je zavreny niekde na samotke a musi sa rozpravat sam so sebou! ked pisete tak prosim rozumne, hladame tu pomoc a je mi uplne jedno ked tu bude aj jeden clovej pisat celu diskusiu ked to bude tozumne!

ojka

jaaj, no už som tu trafila...
ale no, toto mi nerobte, človek chce niekomu pomôcť a nakoniec sa dozvie, že je obojpohlavný.Som žena, nie muž, nie karioll a nie bingham. No už ma dorazte,aj tak som dnes nemala najlepší deň.Dnes je tu na Zdraví nejako čudne,čo sa to tu deje, ľudia nebláznite.

karioll

takze uz som trojjediny ako boh ci kto to je ten otec a syn a duch.

dakujem, o takejto pocte sa mi nikdy ani nesnivalo a nemyslim si,ze to je tym,ze som ateista.