Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nadmerná tvorba hlienov a chronická nádcha

Príspevok v téme: Nadmerná tvorba hlienov a chronická nádcha
Livinka1

Dobrý deň, prosím Vás o radu týkajúcu sa liečby chronickej nádchy a nadmernej tvorby hlienov. Od bábätka mám problém s nádchou a hlienami, mám slabšiu imunitu, dennodenne upchatý nos a zväčša dýcham ústami (aj v spánku). Pokiaľ ma chytí choroba ťažko sa mi dýcha aj ústami, nakoľko mi hlieny stekajú do ústnej dutiny a často ich musím vykašliavať aj keď nie som chorá. Už ako dieťa som vyskúšala mnoho nosových sprejov, no nič nezaberalo. Mala som 3x vyberané nosné mandle, čistenú sliznicu a mnohokrát prepychovaný nos, to zabralo max. na mesiac. Potom ma moja obvodná lekárka poslala na alergiológiu, kde som zbytočne chodila 5 rokov a brala kopu liekov,napr. Xyzal, Aerius, ... nezabralo. Ďalej ma poslali na vyšetrenia soli v pote - Cystická fybróza kde bola hodnota na hranici s nábehom na túto chorobu. Momentálne užívam prírodný prostriedok - Sinusan, ale výrazné zmeny nieje vidieť. Viete mi prosím Vás poradiť akú liečbu mám zvoliť? Ďakujem :)

karioll

?!?
citaj moje odpovede.popremyslaj ak mas cim a potom sa laskavo vyjadruj.ja schyzofreniu nemam,ani 20 rokov,(tymto sa ospravedlnujem mladym ludom), aby som mal viacej nikov

[zruseny12]

LESSLIE
v tom obliekani ta chapem,lebo podobne to mam aj ja...clovek sa nevie ako obliest....
ale je dobre sa obliekat vrstvovo.../hovori sa tomu ako cibula/
a ked je teplo,tak vrchnu vrstvu odevu zobliekat...
viem,ze je to velky problem...a hlavne ked je cel den horuco a na vecer sa velmi ochladi,a clovek ide prec na cely den a vracia sa vecer,to aby si zo sebou bral KUFOR...:0)))))
smejem sa,lebo uz to beriem z rezervou,ale je to dost problem...

?!?

karioll a bingham
ste uplne trapni,ci ste uz jedna osoba, ci nie. (aj ked to tak vyzera)
si mysliste,ze len tie vase rady dokazu vyliecit a zazracne uzdravit.
takych sebavedomych ludi som este hadam ani nevidela!!

karioll

bingham
dik za tvoj nazor,ale s laikom nemozes "bojovat"asi bude najlepsie to nechat tak ,nech si kazdy znasa sam nasledky "rad"z tohto portalu

RNG

Neraz som uz vysvetloval, co je problemom pri grapefruite a jeho ucinku na pecenove enzymi, co vyvolava niekedy problemy s predavkovanim, lebo sa lieky nerozkladaju v peceni, tak ako farmaceuti predpokladaju.
Za tym je ale narangin, ktory sa nachadza v duzine grapefruitu a treba ho dost vela na to,aby sposobil tie predavkovania.
Grapefruitove jadierka do vsak obsahuju malicko, citricidal este menej(0.5%), takze ziadne kontraindikacie citricidalu(35 kvapiek odporucanych) s drogami nie su.
To je sirenie bludov a zastrasovacie taktiky proti pouzivaniu potravinovych doplnkov zo strany farmaceutickeho priemyslu.Nic viac, ako spinavy boj proti konkurencii.
Samozrejme ked clovek vypije 3-4 deci grapefruitoveho dzusu, tam je toho naranginu hodne, takze to naozaj ma skodlive kombinacie s drogami, hlavne takymi, co su citlive na predavkovanie ako antidepresiva a prostriedky na spanie.
Potravinove doplnky nie su az tak citlive na predavkovania, takze tam problemy s grapefruitovou stavou nie su, a samozrejme ani s citricidalom.

Preto nemam ziadne problemy okolo mojho svedomia, ked radim to, co si vybrali mnohi alternativni lekari miesto liekov.
Rocne je len par pripadov poskodenia potravinovymi doplnkami, aj to je povacsine len z pokazeneho tovaru alebo uplne nemierneho predavkovania, tak ako sa ludia doslova "uzeru" k smrti, alebo "Upiju".
Naproti tomu su statisice zomierajuce a snad aj miliony poskodene beznymi liekami a zrejme lekari, ktori ich predpisuju si z toho velmi nezatazuju svedomie, ved urobili to, co im knihy a skola povedali. A ked nejaky liek vyradia(minuly rok vyse 100) lebo je priskodlivy a dalej sa to neda zastierat, nepoznam ani jedneho lekara, co by si robil vycitky svedomia, ze ho predpisal stovkam ludi a ich poskodil. Takze prosim, rezervujte si kritiky na lekarov, co predpisuju chemikalie so skodlivymi postrannymi ucinkami a nie na ludi, ktori odporucaju lekarskymi komisiami schvalene ako neskodne potravinove doplnky, na ktore platia tie iste prisne pravidla neskodnosti ako na potraviny!

To samozrejme nemozno povedat o liekoch! Tam je skodlivost povolena. a aby sa vyzuli zo zodpovednosti, napisu na pribalovy listok mozne poskodenia.
A daju to do ruk lekarom, ktori sa maju rozhodnut , ci dane lieky pouzit alebo nie. A ti, kedze nepoznaju ine prostriedky len schvalene lieky, ich predpisu bez vycitiek svedomia.
Teda to plati na drvivu vacsinu lekarov, az na vzacne vynimky, ktori sa rozhodli pouzivat menej skodlive alebo neskodne potravinove doplnky, lebo zistili ze su mnohe ucinnejsie a bez skodlivych postrannych ucinkov, co hlavne pri pouzivani liekov dlhodobo a mnozstva rozdielnych pacientov nakoniec dorazi.

kaciatko7

nie, nemam sa preco urazat, ved je to diskusia, lenze tiez mozem vyslovit svoj nazor a ked mam pocit, ze niekedy ludia zbytocne uzivaju chemicke lieky a este im aj nepomahaju a pritom sa na ich problem najde aj nieco neskodne, prirodne a bez vedlajsich ucinkov, tak mi neda im to nenapisat.

kaciatko7

bingham, mne je srdecne jedno, ci ich menis alebo nie...nieco ine som tym chcela povedat (vsak ale keby si mal zaujem pochopit, o com som pisala, tak by si urcite pochopil)

bingham

prepac necital som tvoj prvy prispevok - ja nehovorim ze mam nieco proti tvojmu nicku a ani som to nikdy nepisal, len nesuhlasim s tvojimi nazormi - na to mam pravo, alebo nie ? a je mi jedno ci to pises ty alebo by to pisal niekto iny, proti tebe ako osobe vobec nic nemam a ked som ta urazil tak prepac :)