Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nadmerná tvorba hlienov a chronická nádcha

Príspevok v téme: Nadmerná tvorba hlienov a chronická nádcha
Livinka1

Dobrý deň, prosím Vás o radu týkajúcu sa liečby chronickej nádchy a nadmernej tvorby hlienov. Od bábätka mám problém s nádchou a hlienami, mám slabšiu imunitu, dennodenne upchatý nos a zväčša dýcham ústami (aj v spánku). Pokiaľ ma chytí choroba ťažko sa mi dýcha aj ústami, nakoľko mi hlieny stekajú do ústnej dutiny a často ich musím vykašliavať aj keď nie som chorá. Už ako dieťa som vyskúšala mnoho nosových sprejov, no nič nezaberalo. Mala som 3x vyberané nosné mandle, čistenú sliznicu a mnohokrát prepychovaný nos, to zabralo max. na mesiac. Potom ma moja obvodná lekárka poslala na alergiológiu, kde som zbytočne chodila 5 rokov a brala kopu liekov,napr. Xyzal, Aerius, ... nezabralo. Ďalej ma poslali na vyšetrenia soli v pote - Cystická fybróza kde bola hodnota na hranici s nábehom na túto chorobu. Momentálne užívam prírodný prostriedok - Sinusan, ale výrazné zmeny nieje vidieť. Viete mi prosím Vás poradiť akú liečbu mám zvoliť? Ďakujem :)

kosa

RNG,

ma dobre vedomosti, a ludja ktori maju problemy zo svojimi lekarami, mozu ho kludne konzultovat.

karioll,

ak by si osocoval cjernych ci cinanoch, tak to este chapeme.
ALE takto...

otaaazocka

ste vsetci jak male detiska
stale sa len hadate
vsak skuste respektovat aj nazor inych a ostatny nech sa podla vlasttneho rozumu rozhodnu
myslim ze by to slo aj bez osocovania urazania a podozrievania

kaciatko7

bingham, neries, kedy tu som a kedy nie. to tiez nie je tvoja starost. a neboj sa, uz sa k tebe nebudem vyjadrovat, je to pre mna strateny cas, co bolo potrebne, to som si povedala, dufam, ze to budes respektovat aj ty. moje prispevky nemusis ani citat, nie je to povinne. od tejto chvile na teba nereagujem.

kosa

hljeny sa tvorit budu nakolko je tonevyhnutna cast ochraneho procesu tela.
to ze sa tvorja potvrdzuje ze tvoja imunita je v porjadku.

zvys prijem vitaminu C, ale aj surovej zeleniny.

chran sa pred chladom.

bingham

Budem rad ked mi prestanes adresovat tvoje stupidne prispevky - a mala by si zacat chodit do skoly, alebo roboty lebo si vecne na tomto fore a vypisujes S...

kaciatko7

obidvaja sem chodite len preto, aby ste svojimi stupidnymi prispevkami plnymi urazok, zavadzania a klamstiev narusali chod rozumnej diskusie. nemyslite si, ze vas nik neprekukol. mozno to, ze by sa ludia dozvedeli, ze nie su odkazani sa liecit chemiou, ktora ich aj tak nevylieci, ohrozuje vase kariery, mozno vas za toto niekto dobre plati...neviem, je mi to fuk, ludia aj tak zistia pravdu, ci sa vam to pacit bude alebo nie.

bingham

Kaciatko tak za:

1: ja teba nehodnotim, nechcem a ani nebudem (pretoze nieje co)

2: ja som nepisal moje nazory ale pravidve FAKTY (asi nevies citat)

3: jediny kto utoci a ma blbe poznamky (asi mas 16) si ty

4: prajem ti aby sa tvoja sestra uzdravila

5: nechcel som urazit nikoho kto ma 16 rokov

kaciatko7

a este k tomu kariollovi...neviem, ale zatial som nemala tu cest, aby som si od neho precitala nejaku rozumnu radu...bingham, ak si pod rozumnou radou predstavujes napr....chod na usne, chod na krcne, chod na pohotovost...tak potom mas asi velmi male naroky, co sa rozumnosti tyka. a vyroky typu...ste debily, vsetci ste tu jeb...,humusaci a pod. maju s inteligenciou velmi malo spolocne. vies, niekedy sa tak zamyslam, co ty vlastne na nom tak obdivujes....no to ty sam najlepsie vies. mne je v podstate jedno, co si tu medzi sebou vypisujete, ale nechapem, preco tym zatazujete nas vsetkych.

RNG

bingham, aj ty si luhar.
Ja som nikdy nepropagoval potravinove doplnky ako jedinu a uplnu liecbu, len ako velmi cenny prispevok k liecbe, casto lepsi a ucinnejsi, nez chemicke lieky, lebo nemaju bocne ucinky.
Dokazom toho je jasna statistika.
V USA zomiera na nasledky chemickych patentovanych liekov medzi 120 az 400 tisic ludi, podla roznych medickych zdrojov.
A NA RUKE SA DAJU SPOCITAT TI, CO ZOMRELI NA NASLEDKY PREDAVKOVANIA POTRAVINOVYMI DOPLNKAMI.
Posledne ked FDA prehlasila Ma HUang=efedra za skodlivu, s tvrdenim, ze sposobila udajne smrt 35 ludi(zeny co chceli prilis rychlo schudnut, s vysokym tlakom, ked sa hrozne predavkovali, to je po vyse 20 rokoch predavanie dietetickych pripravkov s vysokymi obsahmi efedry, ktore tieto zeny hltali ako cukriky)) tak stiahla efedru z trhu ako potravinovy doplnok.
Popritom 17000 ludi zomiera na voplnepredajny aspirin, na vykrvacanie do zaludka a criev.
Tak tu ludom neblazni hlavu okolo "nebezpecnych potravinovych doplnkoch"