Nadmerná tvorba hlienov a chronická nádcha

Príspevok v téme: Nadmerná tvorba hlienov a chronická nádcha
Livinka1

Dobrý deň, prosím Vás o radu týkajúcu sa liečby chronickej nádchy a nadmernej tvorby hlienov. Od bábätka mám problém s nádchou a hlienami, mám slabšiu imunitu, dennodenne upchatý nos a zväčša dýcham ústami (aj v spánku). Pokiaľ ma chytí choroba ťažko sa mi dýcha aj ústami, nakoľko mi hlieny stekajú do ústnej dutiny a často ich musím vykašliavať aj keď nie som chorá. Už ako dieťa som vyskúšala mnoho nosových sprejov, no nič nezaberalo. Mala som 3x vyberané nosné mandle, čistenú sliznicu a mnohokrát prepychovaný nos, to zabralo max. na mesiac. Potom ma moja obvodná lekárka poslala na alergiológiu, kde som zbytočne chodila 5 rokov a brala kopu liekov,napr. Xyzal, Aerius, ... nezabralo. Ďalej ma poslali na vyšetrenia soli v pote - Cystická fybróza kde bola hodnota na hranici s nábehom na túto chorobu. Momentálne užívam prírodný prostriedok - Sinusan, ale výrazné zmeny nieje vidieť. Viete mi prosím Vás poradiť akú liečbu mám zvoliť? Ďakujem :)

kosa

otaaazocka,

vidno ze si v otazke tzv rasizmu este nedoucena.

je evidentne, ze cast tzv bjelej populacije ma negativny (rozumej nevysvetleny,presne ako ty) postoj k otazke tzv rasizmu.

Zatjal sa vetsinov prezentuje ze vraj bjely su rasisti voci cjernych( to hlavne ved necjernych tunak nevidime).

Nikto uz ale neuvadza njetore fakty:

tzv cernosi NENI SU CJERNI ale tmavohnedi(pozostatok kolonijalnych casoch).

nehovori sa o tom ake ''rasisticke''pristupy maju prave cjerni.

myslim ze kazdy kto pozna ich komunitu tak by to mohol potvrdit.

ale je to v principe fifty fifty ( pol na pol)

bingham

Za normalnych okolnosti som sa vzdy snazil pisat tak, aby som neporusoval pravidla fora, ale na tak IMBECILNE poznamky ako ma KOSA sa uz neda inak reagovat - ved ty si normalne psychicky chory clovek

PS: tak choreho cloveka som na tomto fore este nevidel

otaaazocka

kosa
ale tak napr. nikoho neospravedlnuje ked napíse toto :ak by si osocoval cjernych ci cinanoch, tak to este chapeme.
ALE takto...

nech si radsej kazdy premysli aj dvakrat co napise, lebo inak...

kosa

otaaazocka,

nic neospravedlnuje cloveka na nepouzivanje slusnosti a taktu.

ano, na SK mame problem lebo kazdy chape diskusiju inac.

zjal, najhorsim prikladom je 150 plus ich prisluhovaci. oni totizto denodene davaju priklad ako sa clovek nema spravat. myslim tym rozkradanje statenho majetku.( aj tvojho aj mojho).

otaaazocka

no hej kultura prejavu , kazdy pise ako vie ale tak niekedy je dobre vediet kedy prestat a to ako jedna strana tak i ta druha

kosa

otaaazocka,

bingham sa prezentoval.

nenapisal to sice prjamo, ale je jasne ze sme zatjal jedini ktori urobili koment ohladom africanoch a hned to zneuziva akoze piseme rasisticky.

otaaazocka, napisala by si njekomu ze ma ist do riti? co to je za kultura prejavu ?.....