poradte mi pls ako mam pribrat:( som velmi chudy ale svaly mam . ale vela jedal mi nechuty:(
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
ako pribrať?
ahoj DJ HiDe dakujem za radu ja som sa neodmlcala len som bola v skole tak som sa nemohla dostat k PC, ale dakujem za cviky urcite budem cvicit. Namas nejake skusenosti aj s fit loptou?
Hm, zaujimave, ze ti, ktori pytaju rady, sa po prvom prispevku odmlcia..
vierka, ak myslis cviky s vlastnym telom, tak mas celkom bohaty vyber postacujuci aj na zostavenie provizornejsieho treningoveho planu...
na brucho sa vyuzivaju cviky, ako skracovacky v roznych polohach (sikme skracovacky, lah-sed skracovacky, skracovacky v lahu..), ale aj klasicke brusaky a vytacanie trupu,v tvojom pripade bohuzial bez velkej cinky, no aj to by malo mat aky-taky ucinok...
na triceps poznam iba zadne kliky, kliky klasicke ale taktiez atomicke tricepsove kluky, s ktorymi spevnis celu hornu cast svojho tela..co sa tyka noh, nemozem ti poradit okrem klasickych drepov nic ine..
ahoj ja mam tiez ten problem ze nemozem pribrat, ale nemam cas chodit do fitka aby som tam cvicila. nemozete poradit nejake cviky ktore mozem robit aj doma?
dj hide, xi no tak on sem už tušim ani nechodí:))) Ja som vedela že na to nebude mať trpezlivosť:)
micka, no, chlapec by si mal v prvom rade uvedomit, ze nikto sa nenarodil ako 120 kilova masa svalov a kazdy centimetrik na obvode hocijakej partie chce poriadnu dlhorocnu drinu...
brutalne sa za kratku dobu da pribrat len steroidmi, co asi nie je prave najlepsou cestou, ale je to kazdeho osobne rozhodnutie, ci sa nou vyberie..
ak ano, odporucam odpocku k cesticke naposinu=najmenej nebezpecneho steroidu :)
dj hide mám taký pocit že speedy má nejaký komplex so svojho malého tela.....xi:)
speedy, definuj slovicko brutalne konkretnejsie..
ako mam brutalne pribrat
struke, nie je problem, ak mas zaujem, napis mi ty, moje icq je 192-635-388