ako pribrať?

Gepe

www.zdravie.sk

Minimalne na kazdej druhej strane je tato otazka... jednych trapi ako schudnut druhych trapi ako pribrat..
Predtym nez zekladate nove topicy by ste si mohli trosku prelistovat ci sa topic s vasou temou nahodou nenachadza na predoslych stranach ;)

ASkyjer

Ahojte mam 16 rokov vážim 55kg a meriam 180cm.Chcel by som sa popítať ako mam pribrať za 1 týťdeň aspoň tak 5-7 kg???
Svali mam aj dokonca koritnačku na bruchu mam len to na kkt vyzerá lebo som dosť tak chudí aspň na mne to tak vypada tak PROSIM PORADTE dik za skorú odpoveť a vypište velá možnosti ako pribrať a hlavne richlo Dik

CHEKE-GIRL

AHOJTE VOLAM SA TEREZKA MAM 18 ROKOV VYSKA 153,VAZIM 49 KIL ,A CHCELA BI SOM PRIBRAT ASPON 4,5 KIL ALE JA UZ VAZNE NEVIEM AKO NA TO SOM S TOHO NORMALNE ZUFALA ,KED SA POZZRIEM DO ZRKADLA JE MI NORMALNE DO PLACU.MOZE MI NIEKTO PORADIT???

nicool

takže ja chcem pribrat aspon 4 kila ale nechce sa mi cvičit takže prosim niečo inee,počula som o Peritol takže neviem mi skuste niečo poradit prosiim. tak aspon cca za mesiac aby sa mi to podarilo prosiim aj na email možete pisat.
tynuska4@azet.sk

enriko

Tak ja cvicim rok a pol mam 16 rokov vyska 174 a 84kg ja som od zaciatku ties newedel pribrat bo som hrawal hokejbal ligu a pritych treningoch sa proste nedalo pribrat tak som kupoval gainery a zacal som jest co sa len dalo len jest jest a jest a nerobit veci kondicne :-)