Interupcia ako prebieha?

jemitoluto

ved ja uz som uplne chora z toho ...revem jak male decko kazdu noc nemozem spat nemozem ist medzi ludi ktory sa smeju lebo mam pocit ze mna sa to netyyyka ale neviem ci mi praska z toho ze sa bojim zajtrajska alebo z toho co idem urobit ....lenze nemozem ist s tym za nikym ....kamoskam som to nepovedala lebo nechcem aby si o mne mysleli ze som ani neviem co ked idem spravit neico take a mamina sa s o mnou ledva rozprava priatel jasne povedal nie ...takze hmm ja fakt neviem peco ale citim sa uz dost dlho sama ...sama mam tento problem ..do skoly nechodim uz dva tyzdne lebo to nezvladam rozplacem sa nech sa pozriem na kohokolvek a neviem co bude ked bude po tom ...mozno to bude dokonca este horsie ....nepatrim totiz k silnym zenam ...este aj ked na mna ucitelka krici tak sa rozplacem preto mam pocit ze toto je uz na mna privela

sway

jemitoluto Nie je to zvlastny pocit,robit nieco o com si presvedcena,ze to nie je spravne a dopredu lutujes?
Ak by si si dieta nechala tvoj zivot by bol jednoducho iny ako keby si sa rozhodla pre interupciu.Podla mna o nic lepsi o nic horsi:-)Akurat by si mohla zit bez tejto vycitky a zleho pocitu.Peniaze su dolezite,ale da sa celkom pekne zit, aj ked ich nie je vela.
Ak si predsa rozdodnuta ist na interupciu,tak sa skus nedeptat..Musis sa presvedcit,ze inak sa naozaj nedalo - inak ta to zlozi:-((

zuzic

janush ibaze kocky neodpovedaju zakladatelke temy ale dalsej zene ktora sa nepytala na priebeh interupcie ale na nieco ine...

jemitoluto

priatel to berie tak ....ked sa to stalo bol nadseny povedal ze teraz ma este viac miluje ale zacal nad tym postupne uvazovat kedze som mala dokopy na rozmyslenie az 2 aj daco tyzdne ...dospel k nazoru ze nema stalu pracu a tak nema priijem a je to pravda lebo robi u rodiny to znamena ze jeho stryko mu da peniaze mozno raz za tri mesiace lebo sak priatel neni taky drzi aby si ich pytal ved je to rodina a tak vravi z eprestupi do inej roboty lenze to bude na cestach aj dva tyzdne lebo to je vlastne robota sofera ktory roznasa tovar po europe a to zas tiez nechce lebo to by mu dalo peniazky ale nemohol by byt s malym a so mnou a tak jednoducho povedal ze nie...a ja co mam robit ?? poviem ano a co ?? budem sama a budem mat na krku male babo ktore bude zlatucke ale chudatko nebude sa mat ako v ropzravke a co ak bude trpiet lebo mu bude chybat to a potom tamto paneboze ved ked som v obchodoch pozerala na veci pre male sak to je vsetko strasne drahe....viete napisala som tu aby ste mi povedali co sa vlastne bude diat na interupcii ale to ze ma prehovarate je strasneee to som necakala a som teraz este viac zmetena ako som bola

janush1986

myslim ze je to kazdeho osobna vec ci pojde na interupciu, alebo nie.neviem preco ludi kvoli tomu odsudzujete.tema je o priebehu interupcie a nie o nazoroch na nu...vylozene neznasam tie extremne krestanske reci tipu "zavrazdila si dieta"..to ma vie doslova postavit zo stolicky.

a ospravedlnujem sa autorke prispevku ze som neprispela k teme, ale nadalo sa nereagovat na predchadzajuce reakcie

.....

jemitiluto, ja ťa neodsudzujem, život je veľmi ťažký,,,každý z nás má utrpenie, ktorým musí prejsť. Ale ak si sa rozhodla, musíš sa s tým aj zmieriť. Ak budeš toto rozhodnutie takto ľutovať aj naďalej, zbázniš sa.

datelinka

jemitoluto, ale to nevie ziadna mamina, starat sa o babo. pri prvom sa to kazda nauci. tak 19-rocna, ako aj 30-rocna.

meggy10

jemitoluto a co lutujes opis mi viac ako to berie priatel? vies ake som mala ja tazke tehotenstvo vsetko mozne sa udialo aj sme sa rozisli aj zisli a stale nieco ale prebolelo. ja tiez nakojim a letim do skoly na taxiku aby som aspon nieco mala a potom hned utekam naspat lebo maly je hladny niekedy ho do skoly zoberiem ale ved to nieje az take nic hrozne kazda to prezije ja som velmi pysna nato ze ho mozem zobrat do triedy aby ho videli spoluziaci a len mi hovoria ako mi zavidia. nemysli si ze mi kazdy hadze vsetko pod nos, vsetko co mam som si vybojovala sama. no byvame moji rodicia su nesmierne stastny ze ho mame len sa hadaju kto ho bude mat.