Prosím, máte niekto skúsenosti?ďakujem za každý príspevok
--------------------------
Interupcia www.zdravie.sk
Interupcia ako prebieha?
jemitoluto, ja som mala spontanny potrat, v nemocnici na izbe som sa stretla s dievcatom, ktore chladne a bez citu prislo na interrupciu. nevies si predstavit, co to so mnou robilo.... keby sme aspon neboli na tej istej izbe... ja som tak strasne chcela to svoje male, ale nemohla som ho mat, lebo nezilo. a plakala som nielen za svoje, ale aj za to druhe dietatko, ktore nedostalo sancu zit.
ty vsak nie si taka chladna, rozmyslas a citis. tot je tazke rozhodnutie a musis mysliet dopredu, musis predvidat, co budes citit o tyzden po, mesiac po, rok po...
jemitoluto prepac ale ja som chcela by si videla co bude aj s tvojim babom ja ked som videla vidoe interupciu hned ma vsetko preslo.
aknitka lebo ja ju nepodporujem na potrat a chcem aby videla aku hovainu chce spravit.
aknitka...., ale preco(by mala byt sibnuta) meggy jej ukazala realitu....
no pises ze mas nasetrene, a este si nasetrit mozes kym sa na to budes citit..babatko pride za 9 mesiacov..postielku, oblecenie a vecicky pre babatko nemusis kupovat najdrahsie...
ja si myslim ze ked sa aj okolie aj rodina, praitelia dozvedia ze cakas to krasne stvorenie budu sa vam snazit vsetkymi silami pomahat
a este sa opytam co je to znamena ked sa nebude mat ako v rozpravke?
ved ked zoberies do narucia to stvorenie tak budes si hlavu trieskat ako si len sukudnu mohla mysliet na to ze si ho chcela dat prec..
dakujem za obrazok teraz sa ciiitim ovela lepsie :( dokelu ...prisla som tu aby ale proste to ja som hladala pomoc lebo ked mi nepomoze nikto kto ma pozna tak nech aspon ludia co ma nepoznaju mi pomozu ale teraz som asik na tom este ani ....ale aj tak dakujem aspon za nieco
jemitoluto ja som mala tiez ine predtsva o zivote
aknitka co som urobila zle? aby sa pozrela ako to vyzera ved chcela vediet
jemitoluto, vzdy sa da, len tomu musis dat sancu, skusit to.:-)