Interupcia ako prebieha?

jemitoluto

priatel ma 21 a nechodi na vysku lebo prenho je skola hovadina ale mna do mna do skoly chce lebo vlastne mojim snom bolo chodit na vysku a teraz priide toto ved to sa cely zivot zmeni o 180 stupnov a a ja neviem co dalej

.....

Ja ti poradím, opláchni si tvár studenou vodou, z hlboka sa nadýchni a vypni túto tému. Ty si sa už rozhodla, tieto názory ťa ešte viacej deptajú.

jemitoluto

ale ako sa mam presvedcit ze sa inak nedalo ked mam v podvedomi stale ze sa dalo ved ked som asik dva tri dni bola rozhodnuta ze si ho neham vsetko som planovala bola som stastna ALE sama a proste ide o to ze ja viem ze som si ho mohla nechat to sa neda presvedcit sa ved ano viem dobre klamat ale ne samu seba

meggy10

jemitoluto ja som zistila ze som tehotna den pred vianocami priatelove zmyslanie bolo tiez najprv na interupciu a aj ja som chcela ist ale ked o tom som povedala rodicom tak ma hned presvedcili o opaku urcite by aj tvoji ta podporili. ja som to nasim ani nepovedala sami nato prisli uz na vianoce to vedeli a casali lebo sa bali ze spravim somarinu ktoru budem lutovat cely zivot. a priatel ma kolko rokov. ja som nakupila tolko veci ktore nemal ani raz na sebe a tolko podostaval ze ma dost na rok a aj viac urcite aj ty by si podostavala. ale aj tak sa neoplati vela kupovat lebo babo rychlo rastie moj ma 3 mesiace a 2 tasky uz vytriedene malych veci. ved dostanes peniaze na male od statu poviem ti vystaci ti ta suma moj priatel nekupuje malemu plienky ani nic jedine tak,ze mu chce len tak nieco kupit ved on este hracky az tak nepotrebuje. priatel studuje na vysokej skole dnes mal prednasku a zvlada vsetko maleho velmi miluje ale pracu ma toto je dobre ze je panom sam sebe. a urcite aj ten tvoj by zmenil nato pohlad keby sa narodilo no ked ma rad teba...

jemitoluto

ale ja som este len v piatom tyzdni myslim proste viem ze neico hovorili o odsavani a ja neviem co to je kazdy tu vravi nieco o trhani plodu boze to je strasne ale toto predsa nemozu robit aj mne to by sa nevolalo odsavanie ze ?? to nechcem ved to je to je akoby ved to je strasne ..:(

aknitka

jemitoluto - jediné čo ti môžem poradiť je čítať si dookola poslednú vetu od sway. tá jediná stojí v tejto diskusii za to.

.....

Interupcia by sa mala robiť v narkóze, takže nebudeš nič cítit. Až keď sa preberieš. Nie je to komplikované po fyzickej ale psychickej stránke. V tomto klamstve budeš žiť veľa, veľa rokov. Preto sa s tým musíš vyrovnať.

datelinka

prides na operacku, vylozis nohy, priviazu ti ich, uspia ta, lekar ti svorkami roztvori krcok maternice a kyretou vytrha postupne, po kuskoch cely plod .... a potom ta prebudia.