Interupcia ako prebieha?

za zivot

Kukni si toto video web.pravonazivot.sk.. Je to hrozne... hrozne vidiet a co potom citit.. psychicky :((...... Kazda zena pred potratom by to mala vidiet! A radsej nech dietatko porodi! Ved kolko je takych, co cakaju na "cerstvo" narodene babo a adoptuju si ho.. mame take aj v rodine... Ludia pls nie potraty :((((((((((

meggy10

aknitka byvame u mojich rodicov maly spi v postielke ja studujem priatel studuje vsetko malemu kupujem z materskej a urcite jej rodicia navaria aj nieco kupia ako to bolo doteraz.

suzenka

ja osobne tiez by som nemala problem ti posleat vecicky pre babatko..ci uz malinke alebo trosku vacsie..

niektore mame doma dokonca nenosene..co nestihli ani vynosit..

aknitka

preboha meggy to čo zase píšeš. to má žiť ako cigánka v osade. fakt si ešte mladá a v živote nič neskúsila. kto sa teraz o teba a bábätko stará? kde bývate? kto vám dáva peniaze?

meggy10

aknitka ja jej kludne ponuknem aj som to chcela napisat len som nechcela aby ste ma odcudzovali ze jej trepem veci.

.....

jemitoluto, pozri si úplný začiatok tejto témy. Máš tam popísaný postum asi v 10 bodoch (presne neviem). Ty totiž ani nevieš, čo ťa čaká. Ale aj napriek tomu, by som bola rada, keby ťa maggy10 dokázala presvedčiť. Ja som bola tiež mladá a sprostá (nebola som na potrate). Dnes mám 30 a dieťa napriek tomu nemám. Život ti prinesie oveľa ťahšie chvíle ako je jedno dieťa. Ale ty si ešte mladá. Pochopíš to po niekoľkých rokoch.

aknitka

baby ktoré ste prišli o bábätko spontánne neporovnávajte svoju situáciu s jej. je totižto úplne iná.

to meggy: keď ju tak odhováraš od tej interrupcie tak jej ponúkni tie dve tašky vecičiek čo sú už malému malé. a aj vy ostatní. sú to prázdne reči ktorými ju tu presviedčate a zneisťujete.

adka00

Interupcia boli nie fyzicky ale psychicky.Ja som to prezila a nebola to interupcia ale potrat .V tej chvili ked som bola pred zakrokom som si myslela ze sa zblaznim .Nevedela som si to predstavit ze to moje dietatko uz nebude .Ta zena ktora to prezila vie o com hovorim.Vies neod sudzujem zeny ktore sa na to odhodlaju je to ich zivot aj ich rozhodnutie nemam pravo im nic vycitat.ALE BOLI TO VER MI.

aknitka

datelinka áno veď o to ide že musí predvídať čo bude a keď už teraz vie, že to nezvládne, nemá žiadnu podporu tak potom si myslíte že sama bez pomoci a peňazí s bábätkom to zvládne? teba strata bábätka bolela lebo si ho chcela, plánovala. ona k nemu prišla "nečakane". prestaňte ju prehovárať. vidíte že sama to má ťažké.