Interupcia ako prebieha?

aknitka

meggy ty to všetko berieš tak strašne na ľahkú váhu. absolútne bez zodpovednosti, 100% spoľahnutá na rodičov. keby si ich nemala ako by si sa rozhodla? nečítala si že jemitoluto nemá žiadnu podporu. ani od rodičov ani od priateľa.

jemitoluto

lenze ty meggy aspon mas tu oporu u rodicov ale co ja ?? ved mamina povedala rozhodni sa sama a teraz sa so mnou ledva rozprava a ocino ten to pre istotu nevie chudak maka 19 hodin denne aby nas uzivil pretroze ma dve prace a je to ledva ledva nechcem mu zavesit nieco take na hlavu zase

adka00

TAZKO JE NIEKOMU RADIT KED SME NEBOLI MI V JEJ KOZI.ALE RADSEJ NECH SI A TO DIETA DA ZOBRAT TERAZ AKO KEBY HO MALA NIEKDE ODHODIT PO NARODENI .JE TAKYCH PRIPADOV DOST .

meggy10

kym nedostudujem aj tak by som im bola na krku aj tak ved som este mlada. este ja sa nepotrebujem vydavat a stahovat sa od nich teraz mi je mama najvacsou oporou a potrebujem rodicov bez nich som zatial NIC!

jemitoluto to vsetko by si sa naucila sama clovek sa vsetko uci sam. a preco sato stalo tebe? lebo asi to ma tak byt a bude to dobre.

bingham uz nebudem:D

bingham

meggy - romakov by som sem neplietol....to je nieco ine :DD

a nakoniec ona sa rozhodne aj tak podla seba...., ale ked sa da...tak treba aspon trosku zabojovat :)))

jemitoluto

ja viem ze to boli ved ked pred nou som uplne v koncoch co bude ak bude po nej ?? ja len nechapem preco sa to stalo mne ? ved ja som nikdy neplanovala mat dieta ...nikdy som neprezivala taku radost pri dietati ako kamaratky ked na ulici nejake bolo ked som sa na chilku mala o nejake starat len ho postrazit nevdela som ako ho utesit aby neplakalo ja proste ne som na to este pripravena mat male ale neviem sa zmieoit uz dost dlho s tym co idem spravit ....