Prosím, máte niekto skúsenosti?ďakujem za každý príspevok
--------------------------
Interupcia www.zdravie.sk
Interupcia ako prebieha?
aknitka......jemitoluto napisala...ze otec to ani nevie....a mama jej povedala nech sa sama rozhodne :))
paneboze urcite by som ho takto nedohodila ..ne ne tooto urcite ne
lenze ty meggy aspon mas tu oporu u rodicov ale co ja ?? ved mamina povedala rozhodni sa sama a teraz sa so mnou ledva rozprava a ocino ten to pre istotu nevie chudak maka 19 hodin denne aby nas uzivil pretroze ma dve prace a je to ledva ledva nechcem mu zavesit nieco take na hlavu zase
TAZKO JE NIEKOMU RADIT KED SME NEBOLI MI V JEJ KOZI.ALE RADSEJ NECH SI A TO DIETA DA ZOBRAT TERAZ AKO KEBY HO MALA NIEKDE ODHODIT PO NARODENI .JE TAKYCH PRIPADOV DOST .
kym nedostudujem aj tak by som im bola na krku aj tak ved som este mlada. este ja sa nepotrebujem vydavat a stahovat sa od nich teraz mi je mama najvacsou oporou a potrebujem rodicov bez nich som zatial NIC!
jemitoluto to vsetko by si sa naucila sama clovek sa vsetko uci sam. a preco sato stalo tebe? lebo asi to ma tak byt a bude to dobre.
bingham uz nebudem:D
meggy - romakov by som sem neplietol....to je nieco ine :DD
a nakoniec ona sa rozhodne aj tak podla seba...., ale ked sa da...tak treba aspon trosku zabojovat :)))
ja viem ze to boli ved ked pred nou som uplne v koncoch co bude ak bude po nej ?? ja len nechapem preco sa to stalo mne ? ved ja som nikdy neplanovala mat dieta ...nikdy som neprezivala taku radost pri dietati ako kamaratky ked na ulici nejake bolo ked som sa na chilku mala o nejake starat len ho postrazit nevdela som ako ho utesit aby neplakalo ja proste ne som na to este pripravena mat male ale neviem sa zmieoit uz dost dlho s tym co idem spravit ....