Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Interupcia ako prebieha?

aknitka

meggy sama si napísala že to nezvládaš tip top a že mama ti je veľkou oporou. tak sa neurážaj. ja na teba neútočím a nemyslím si o tebe nič zlé. napísala som len to čo si myslím a čo vyplýva z tvojich príspevkov.

aknitka

jemitoluto nemám pocit že meggy je silná. je totálne odkázaná na pomoc od rodičov a bez nich by to absolútne nezvládla. ty si oveľa silnejšia aj vyspelejšia keď dokážeš takto uvažovať. držím ti palce a rozhodni sa správne.

meggy10

vsetko az tak tip top nezvladam nemam ale snazim sa ako to najviac ide ved ja som cely den sama s malym a potom az prichadzaju vsetci domov. a niesom az taka silna niekedy si aj poplacem nad vsetkym ale zbadam maleho hned prestanem.

meggy10

jemitoluto ved potrat sa moze spravit do 13 tyzdna alebo nejak tak myslim este sa rozhodni porozpravaj sa o tom s rodicmi ze ako by to bolo a samozrejme aj s priatelom ked vie vobec pochopit v akej si situacii.

jemitoluto

musim ist holky.....aknitka dakujem za pekne slova myslim ze ty si moju situaciu pochopila uplne a meggy tebe tiez dakujem obdivujem ta ako to zvladas v takom veku ale nie kazdy je asik tak silny ako si ty .........dakujem ....ahoj

datelinka

stretava sa tu PRE a PROTI, jemitoluto, vies uz ako to prebieha, zavri tuto stranku, chod a prevetrat, daj si este par dni odklad ak to potrebujes a ROZHODNI SA.

meggy10

aknitka ale verim tomu ze sa to casom zmeni a pomozu jej ale nikedy je to tak ze skor ti pomoze kamarat ako vlastna rodina.

meggy10

jemitoluto asi stavim sa ze ked sa maly narodi ti pomozu pvoeim ti napriklad aku mam kamosku vydala sa minuleho roku za totalneho debila co ma 30 rokov a v zivote nikde nerobil denne by chcel vyfajcit krabicku cigariet a nieco si aj vypit v oktobri sa im narodil maly ked mal 3 mesiace on ich opustil, maly sa rozviest, potom ani neviem ako dali sa dohromady a prednedavnom mi povedala ze je znova tehotna maly mal teraz rok a v apr. sa jej ma narodit druhe a ziju. a ma aj skolu. ale som jej povedala ze po porode jej kupit karton kondomov.