Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

cena potratu

dianqaaa

A co by ste povedali mne ked mi meska uz 22 dni ? ale stale sa spolieham nato ze to este dostanem pretoze uz sa mi to viackrat stalo ze mi meskali aj okolo 20 dni a nakoniec som dostala. No ale tak nemam z toho dobry pocit asi pojdem kupit test :/. Inak mam 19 rokov aby ste nepindali do mna.

hassy

čo takto si spraviť baby test? či čakáš že tu nájdeš nejakú vešticu teodoru ktorá ti povie : nie, nie si tehotna?!

mikimaus15

cawte potrebujem poradit.. Mám 18 rokov a moja menstruacia mi uz 5 dni meska a predtym so mala pohlavny styk,on mal aj ochranu ale ta sa pretrhla a on do mna pustil, zobrala som aj tabletku do 72 hodin, ale stale sa bojim ze som tehotna, lebo menstruacia mi nikdy nemeskala. Mojej mame sa to bojim povedat.A nemam nikoho komu by som sa mohla zdoverit. Prosim pomozte mi co mam robit?

lost

maximalna cena pochopitelne ne/existuje :)

bol by som zvedavy aky nazor na to budete mat za 20-40 rokov ( ti co tieto potraty obhajuju, okrem pripadu znasilnenia )

myslim se dovody ani nemusim vysvetlovat, lebo to je ako vysvetlit preco dychat..

Lusulatko

Myslím že sa tu mali riešiť len peniaze na potrat a nie kto v koľkých rokoch má prvý sex. Ja som mala v 15 rokoch a neľutujem to. Ľutujem , len to že si to ten chlapec nezaslúžil, ale inak nie. Môj nový partner ma dokáže dokonale uspokojiť, a sex nám len vzťah upevňuje a dáva pocit toho že sme ako jeden. A k tomu potratu: maximálna cena je 361 € :)