vedel by mi niekto z vas prosim povedat kolko stoji potrat?
cena potratu
vie mi niekto povedat presnu cenu interupcie?
nemozem povedat, ze potrat schvalujem, ale v urcitych situaciach je mozno nevyhnutny, ale to vie len ta, co sa jej to tyka. nemozme nikoho odsudzovat, preco sa rozhodne tak, ako sa rozhodne.
ale v tomto pripade je to velmi nezodpovedne a sebecke, az egoisticke by som povedala. az je tazke uverit, ze dospele (?) dievca ma taketo zmyslanie!
a este co ma viac sokovalo, jej minimalne, ak vobec nejake su, vedomosti zo sex.zivota. hlavne, ze sa vsetky deti do toho hrnu a potom to dopadne takto! najprv je skoro o tom presvedcena,ze je tehotna a zrazu napise taky "skok" z prvej myslienky- ze je este panna a nevnikol do nej.
kto sa ma v tom vsetkom vyznat?!
a k tebe nina532, nestresuj, lebo takto si menstruaciu len oddalujes- prave tym stresom z mozneho tehotenstva. chod radsej na istotu, sprav si test, ako ti to tu uz mnohi radili, chod k lekarovi, ale na potrat mysli az ked to bude iste a v nudzovej situacii..
Áno veľmi malá šanca..A možeš mi povedať prečo ste nemali ochranu ??hmm? stojí ti to za to prežívat ptm takéto stresy? A myslím si že malá šanca, kedže do teba ani nevošiel...Dá sa tak otehotniet, ale myslím si že prípadov je minimálne:D By to bol dobrý titulok..Panna počala dieta:D
Ale nie prepáč, robím si srandu, ja myslím že tehotná niesi, hlavne sa ukludni, a testy , nehovorím že sú 100%, ale majú akú takú dvoveryhodnost...
nina532 ved ty nevies ani ako sa robia deticky moja..kup si nejaku knizku a pouc sa predtym ako zacnes so sexom..kriste pane na nebesiach!
200euro
no len aby sa nemylil aj v tom ked bude negativny..cize vravis ze to je fakt strasne mala sanca aby sa som bola tehotna hej??--ak ano strasne si ma upokojila..dakujem!:)
Bože dievča, tak to je malá pravdepodobnost, ved ked ti ho ani nedal do vnútra...:D Ukludni sa dobre? nestresuj sa lebo ti to od stresu bude meškat..chod do lekárne a kúpi si tehotenský test, stojí okolo 3-5 eur, Urob si ho a ako víde negatívne aspon sa upokojíš a uvidíš že krámy dojdu, ak bude pozitívny nie že si hned pojdeš mašlu uviazat...niekedy sa mýlia okej ??:)
lenze ja som nemal sex..som este panna a chceli sme to len skusit a neslo to ani dovnutra dat..ale som niekde citala ze uz ja pri vzruseni je u hcalpa na penise nejake smeeno..tak preto sa bojiim
pre boha takto jej nepomozete. aj pri uzivani antikoncepcie je urcite percento ze sa stane to proti comu sa chranite. dievca je uz aj tak dost vystresovane, tymto jej nepomozete. ja tiez nepoznam babu co by bola na potrate tak neprehanaj. hovoris akoby sme spali s kazdym druhym len tak
Pracujem ako ucitelka, aj profesorka a vidim a viem, ako sa spravaju dnesne decka aj pubertaci! Moja svagrina je gynekologicka, zvysok mi len potvrdi...