cena potratu

isabella

domča, ja poznam este lepsie scenare: ked chlap tu zenu este aj nuti podstupit potrat... tak tomu hovorim chrapunstvo, namiesto podpory ju este potapa...

domča

nehovorim že som za potraty ale ani nehovorím že som proti!!! nemyslím si že by sa mali odsudzovať ženy a dievčata za potrat. a prečo tu valsne hadžu všetci vinu na ženu ??? Je v tom aj chlap on sa večšinou pošmykne a dosť vela j eprípadou že žena miluje toho svojho a zrazu ked otehotnie chlap zdubka!!! a čo potom ta žena?? dieťa musí mať dvhoch rodičov!!!

anonym12345

Mna mali rodicia v 24-25.A som jedinacik :-) No je to dost divne,ze deti maju deti =D.O par desiatok rokov to tu bude pekne vyzerat..

cccxxx

velmi dobre anonym, niet sa kam ponahlat, to je len dnesna doba, televizia a internet robi z ludi emocionalne teliatka. moji rodicia mali prve dieta v 35. dnes maju deti pomaly 16 rocne dievcata, stavaju sa matkami v 17-tich rokoch. je to dost divne.

Anonym12345

:D zdravim,nedalo mi sem nenapisat.Mam 16 rokov.No som este panic.. som cudny? Noaco :) zeny ma zatial velmi nezaujimaju (ako sexualny objekt).Neviem si predstavit,zeby som bol otcom..ved este sam som dieta :-).Namiesto blbosti radsej makam 3x tyzdenne v posilke,sportujem,zdravo sa stravujem.A sex? tomu sa nebudem branit tak v 18tom veku a aj to si rozmyslim.. s kym a preco :)

trapoooo

hassy tak tak. Uplne sa mi hnusí táto doba kde malé deti sexujú na každom rohu... už je ťažké nájsť 15 ročnú pannu čo je dosť na zaplakanie.. ale nech sa páči tak aj dopadnete.

hassy

*nie vlastne ale vazne problemy sorry...

podla mna zakazat potrat zenam do 18 rokov, nech sa deti naucia ze sex nie je hra....

trapoooo

keby tak bolo po mojom, cenu potratu by som zvýšil.. aspoň 5 násobne.. nech si detičky uvedomia že nemajú sexovať kým na to niesú pripravené..