vedel by mi niekto z vas prosim povedat kolko stoji potrat?
cena potratu
Vam to pekne jebe tu sa clovek pyta na ceny a vy idete picovat na to ze chce potrat...ako vy viete v akej je situacii??? nie kazdy si moze dovolit otehotniet a vychovavat dieta...Ste ubohe riadne ze tu picujete je to vec nazoru, ak si chce dat nech si da...A otehotniet mozu aj zeny ktore pouzivaju ochranu ale ako tak citam tak pipinky moje co sem vypisujete tak mate pekne marnu predstavu o com to je :)
ja by som im ten potrat za ziva robila !!! ziadne uspavanie a tak!!! iba tak by sa naucili!!!
lioness_01 ja niesom za/proti potratom a DD a je mi jedno kto co bere na ochranu. Ale spravne sme sa pochopili:D chape mna stve take veci, ze som tehotna a pritom nic nepouzila na to, aby nebola....lutujem zas take holky,ze praskol im kondom atd. ale vazne ma to stve, ze mame tolko vyberu co chceme ako ochranu...v stredoveku muzi pouzivali zvieracie creva, aby zena neotehotnela....a dnes sliepky hlupe nic a potom tu riesia potrat atd. mala som jednu kamosku a kde som jej powedala co nepouziva kondom ona mi na to su velmi drahe a je to zly zazitok....dnes kocikuje...a ver mi stretla som sa aj z takymi hlupanami co ti na rovinu povedia,ze priatel sa do nej spravi a ona nic nema ako ochranu...a este doda, ved to nie je lahke otehotniet-boli na potrate...proste som sklamana, ze sa vykonava vela potratov alebo ze je vela deti v DD bez rodicov,pricom v dnesnej dobe by sama zena mala rozhodnut,kedy chce otehotniet....a naj su take holky,tez poznam taku, co spi niekedy aj s 2 naraz za den (taze si predstav kolko ich ma za mesiac)a nic nebere...a ked otehotnie?bude plakat.....proste neznasam take hlupane a prispevky
ali20, HAK je nezdravá, ale súhlasím s tým čo si napísala, že potrat kvôli vlastnej nezodpovednosti je hlúposť...
samozrejme, každý nech si používa antikoncepciu akú chce... len nech nejakú používa ak nechce mať dieťa...
P.S. to že si niekto myslí, že je HAK nezdravá ešte automaticky nemusí znamenať, že si myslí, že potrat je zdravý :-)))
P.S.1 - s tým potratom a DD by sme mohli polemizovať, ale nebudeme... kto nechce, nepochopí
a teraz cakam tích idiotov, kt. povedia, ze HAK je nezdrave....a hned vam odpoviem - zdravsi je potrat, ze????? dakedy mam pocit ako by som sa nachadzala vo vidlakove a v stredoveku...
podla mna je potrat lepsi ako nechat dieta v detskom domove...ale hlavne v dnesnej dobe je T R A P N E ,ze sa riesia nechcene tehotenstva,ked su tu tabletky,kondomy-zenske aj muzske,naplaste a co ja viem co vsetko. ako naozaj vas nechapem. odsudzujem vsetky zeny, ktore sa nechrania. Kazda, ktora ste nechranena a nenormalna, bodaj by ste hned otehotneli!!!!idiotky. je lespie dat 200-300 eur na potrat ako 30 eur na tri mesiace za tabletky, ze?????
dianqa, je to každého osobná vec dovtedy, do kým nemá nervy z neželaného tehotenstva a nechystá sa riešiť potrat
hm ona sa tu pyta na cenu a vy tu iba poucujete...
na miesto toho ze by si sa zaoberala ze ako sa ochranit pred neziaducim tehotenstvom sa tu vypitujes ze kolko stoji potrat!!!! pane boze deti nesexujte ked tomu nerozumiete!!! je mi tu zle z podaktorych ludi!!!
lioness_01: preco by som mala byt hlupa ? ved je to kazdeho osobna vec a pytala som sa na nieco uplne ine ...