cena potratu

Rebelin

Každý máme na to iný názor, môj je ten že nejde o zabitie, je to každej ženy jej vec ako sa rozhodne aj keby to spravila viackrát, je to len jej vec, nikto jej nemá do toho čo kecať, ja osobne to považujem za bežný zákrok, bodka.

lioness_01

pokiaľ ja viem, nepoužila som slovo vražda ale slovo zabitie... a na to aby to bolo zabitie to nemusí byť trestné... hádam kritéria pre ľudský život sú iné a nenachádzame ich v trestno-právnom poriadku...

lioness_01

ja sa nepotrebujem predvádzať, ale neviem ako inak by sa dalo nazvať násilné ukončenie tehotenstva... alebo žeby tehotné ženy vlastne v sebe nosili niečo neživé a ožilo to až v deň pôrodu ? :)

Rebelin

Ach, jaj,moja lebeňa je pritiahnutá za vlasy, no pekne :-) si ma riadne rozosmiala, pritvrďuješ, potrat a vražda? somarina ako hrom, môj názora teraz sa môžeš predviesť na moju adresu, do toho

lioness_01

Rebelin :D každý nemá to šťastie? :D no jasné, nemá, ak si nedáva dostatočný pozor, ale to nie je o šťastí. to , že ja nie som tehotná, to nie je o šťastí, to je o tom, že nechcem byť ešte tehotná... :)))) ak by si každý dával taký pozor ako ja s mojim partnerom, tak by tu nebolo toľko nechcených tehotenstiev.

a tvoja lebeňa je pritiahnutá za vlasy...
potrat je normálne zabitie človeka...

Rebelin

Potratom nikto nikoho nezabíja, zasa to nepreháňaj, takéto názory sú tak strašne pritiahnuté za vlasy, buď rada že sa ti v tomto darí, každý nemá to šťastie.

lioness_01

Rebelin, čo je na to primitívne ? ? ? veď to je priama úmera- dieťa nechce, tak ho nemám !

je zaujímavé, že mne sa to darí , podľa tohto sa riadiť. tak prečo by sa to nemohlo dariť každému ? jasné, stane sa, ale nie ak si dávam taký pozor aký by si mal dávať každý aby nemusel zabíjať svoje deti keď ich nechce...

Rebelin

lioness, to tvoje "ak si niekto nemôže dovoliť otehotnieť, tak nech neotehotnie... " je strašne primitívne. To sa predsa môže stať kedykoľvek a komukoľvek, ak to dieťa nechce tak ho nechce, je úplne jedno prečo, je to len a len jej vec a nikto nemá čo do toho kecať. Iste, puritáni a pánbičkári vždy veľmi radi drístajú do týchto vecí, žiaľ.

lioness_01

stetko, ak si niekto nemôže dovoliť otehotnieť, tak nech neotehotnie...

aké zaujímavé,ja používam dostatočne silnú ochranu a ešte sa mi nepodarilo otehotnieť... z toho mi vychádza, že aks apoužíva ochrana, tak sa otehotnieť NEDÁ ! ! !