cena potratu

hhhh

nemohla som si ho nechat prvykrat boli sme moc mladi a on to ani nechcel tak nebolo co riesit ..ale bolo to uz daavno pred 5 rokmi?

lioness_01

lost... hej, asi tak to nejak podľa mňa bolo...

mne sa najviac "páči", že hhhh sa najskôr oháňa tým, že je to vec každej ženy, a nikto nemá právo do toho hovoriť, lebo nikto nevie aké pohnútky vedú ženu k takému činu a potom zaderie, žej u k tomu viedla prasknutá guma, a rozchod s frajerom... mňa asi z niektorých jedincov drbne... ale hovorím si, že možno to tak v jej prípade malo byť, možno takýto ľudia by sa vážne nemali rozmnožovať

hhhh

lost no predstav si ze dieta uz mam ..:)a tehotenstvo prebiehalo uuuplne vporiadku a dokonca som otehotnela na prvy sup pri kazdom jednom :)

lost

Ale to je uz aka HALUZ :-O

Ja si to fakt neviem predstavit, hhhh. To akoze si isla do tej ambulancie a povedala si ze "dajte mi to prec" len tak bez nejakeho sucitu ?
A potom druhy krat tiez?

Proste si to vratila ako nejake derave boty z auparku?

lost

hhhh

domu sa hovori Darwiova cena ako vysita :D

daj nam vediet, ako sa bude darit pri prvom chcenom tehotenstve, prosim :)

hhhh

no veru nehoda sa stala proste bol deravy:)..navliekal si ho on nie ja ...a celkovo prezervativy som pouzila trikrat vzivote?a stacilo je tonechutne..

lioness_01

hhh, na čo sa do teba púšťať ? tvojim deťom to aj tak už život nevráti...

ale že nehoda s prezervatívom, tak to ma fakt dostalo...

ľudia, vy neviete navliekať kondómy alebo čo ?

hhhh

Tak isto si myslim ze je to vec kazdej zeny ci ide na potrat alebo nie...vy neviete preco to spravila tak nerieste...ja som bola tiez 2x..prvykrat to bola nehoda s prezervativom pretrhnutym a druhy krat som to urobila preto lebo som sa rozisla s priatelom....proste som to v tej chvili tak citila..no a teraz sa domna pustite:)

lioness_01

Rebelin, ale to, že je to jej vec ešte neznamená, že to za to nie je zabitie. to ti nejak nesedí, nie?

a nie, nie je to jej vec... to dieťa sa totiž k tomu nemôže nijako vyjadriť, jeho sa niekto opýta, či chceš žiť, alebo nechce žiť?