Klub vysokých žien

Príspevok v téme: Klub vysokých žien
vysokaZena

Ahojte baby. Tak som zasa dostala peknu facku od zivota. Chalan, s ktorym sme sa uz asi pol roka vzajomne otukavali a spoznavali sa a od ktoreho som citila dost velku naklonnost, bolo mi s nim nenormalne dobre, ma dnes pustil k vode. Dovod? Vraj to mohlo byt medzi nami krasne, KEBY...keby som bola o par centimetrov nizsia.
Uz par hodin sedim na posteli, pozeram doblba a neviem to pochopit.
Mam 19 rokov a som vysoka 175 cm. Okej, viem ze to je viac ako priemer, ale nikdy som si nepripadala az tak velmi vysoka, a tie oslovenia typu \"zirafa\" a \"rebrik\" som brala s humorom. Ale toto ma dostalo - preboha ved nam bolo spolu dobre, ako ma mohol nechat len kvoli vyske? Vraj mu kamarat povedal ze vyzerame spolu smiesne, pricom on je len o tri cm mensi odo mna.
Tak som sa nastvala, a rozhodla som sa zalozit tento klub pre nas vsetky vysoke dievcata a zeny. Stalo sa aj vam nieco podobne neprijemne ako mne? Alebo naopak, ste pre vasu vysku obdivovane? Mate radi svoju vysku alebo ju nenavidite?...No skratka tu mozte pisat vsetky svoje pocity a zazitky, a dufam ze prinesiete trochu pozitivneho do mojej hlavy, pretoze v tejto chvili by som si najradsej odrezala z noh dobrych 10 cm :(
Tak nech sa nas klub rozrasta :)

zzzzzzzzz

Baby, tie čo ste vysoké, nosíte aj opätky? Mne sa strašne páčia vysoké topánky ale vyberám si nízke, pretože ak si dám čo i len 5 cm, mám pocit, že všetci na mna čumia, aká som žirafa... mám 183 cm

m.i.s.o

Moja merala 185cm, nohy mala 108cm, vyhrala verejny casting na modelku a furt place, ze je vysoka, nemoze si kupit stekle, nohavice co jej sedia. Nechape aku ma vyhodu........v zivote

stopatnastka

Páči sa mi toto diskusné fórum. Ja tiež patrím k tým vyšším ženám, meriam 181 cm.
Keďže som štíhlej postavy( nosím veľkosť "S" ) mám problém zohnať si oblečenie, lebo ak mi je aj niečo dobré na šírku, je mi krátke. Poradte mi prosím, kde kupujete na seba oblečenie? Ďakujem.

snezienkaLM

Ahojte, mam 21 rokov,s priatelom chodim priblizne 4 roky...Mam vysku 184cm...myslim,ze na dievca je to dost.Vysoke podpatky nenosim a nejako mi to nechyba, kedze nikdy som skusenost s nimi nemala a ani s otlakami na nohach po ich noseni :-) Moj priatel je nizsi odomna...Stale mi vravi, ze jemu to vobec nevadi..Z casti si uvedomujem, ze vo vztahu je aj tak dolezita laska...A nie to,ci si zena moze obut podpatky,ked ide s muzom von.Ale na druhej strane...Ten pocit menejcennosti mam ja, nie on..ale raz sa to moze zmenit...a bude ho mat aj moj priatel...Je to taka hrozba na konci cesty,pre mna. Mozno naozaj menej predsudkov a zit zivot najlepsie ako sa da, ci s vyskou,alebo bez..

snezienkaLM

Ahojte, mam 21 rokov,s priatelom chodim priblizne 4 roky...Mam vysku 184cm...myslim,ze na dievca je to dost.Vysoke podpatky nenosim a nejako mi to nechyba, kedze nikdy som skusenost s nimi nemala a ani s otlakami na nohach po ich noseni :-) Moj priatel je nizsi odomna...Stale mi vravi, ze jemu to vobec nevadi..Z casti si uvedomujem, ze vo vztahu je aj tak dolezita laska...A nie to,ci si zena moze obut podpatky,ked ide s muzom von.Ale na druhej strane...Ten pocit menejcennosti mam ja, nie on..ale raz sa to moze zmenit...a bude ho mat aj moj priatel...Je to taka hrozba na konci cesty,pre mna. Mozno naozaj menej predsudkov a zit zivot najlepsie ako sa da, ci s vyskou,alebo bez..