Klub vysokých žien

Príspevok v téme: Klub vysokých žien
vysokaZena

Ahojte baby. Tak som zasa dostala peknu facku od zivota. Chalan, s ktorym sme sa uz asi pol roka vzajomne otukavali a spoznavali sa a od ktoreho som citila dost velku naklonnost, bolo mi s nim nenormalne dobre, ma dnes pustil k vode. Dovod? Vraj to mohlo byt medzi nami krasne, KEBY...keby som bola o par centimetrov nizsia.
Uz par hodin sedim na posteli, pozeram doblba a neviem to pochopit.
Mam 19 rokov a som vysoka 175 cm. Okej, viem ze to je viac ako priemer, ale nikdy som si nepripadala az tak velmi vysoka, a tie oslovenia typu \"zirafa\" a \"rebrik\" som brala s humorom. Ale toto ma dostalo - preboha ved nam bolo spolu dobre, ako ma mohol nechat len kvoli vyske? Vraj mu kamarat povedal ze vyzerame spolu smiesne, pricom on je len o tri cm mensi odo mna.
Tak som sa nastvala, a rozhodla som sa zalozit tento klub pre nas vsetky vysoke dievcata a zeny. Stalo sa aj vam nieco podobne neprijemne ako mne? Alebo naopak, ste pre vasu vysku obdivovane? Mate radi svoju vysku alebo ju nenavidite?...No skratka tu mozte pisat vsetky svoje pocity a zazitky, a dufam ze prinesiete trochu pozitivneho do mojej hlavy, pretoze v tejto chvili by som si najradsej odrezala z noh dobrych 10 cm :(
Tak nech sa nas klub rozrasta :)

sammara

hádam Vás poteší keď Vám napíšem jeden príbeh zo života, u nás v meste poznám už dlhšiu dobu jeden pár, keď sme ich videli prvýkrát tiež sme kukali ako puk že o čo ide...kočka má okolo 190cm, chlapec 160...vídať ich už veľmi dlho spolu a očividne sa majú veľmi radi a sú spolu šťastní, už na nich nikto nekuká ako na začiatku, a oni to nikdy neriešili a samozrejme ani nešetrili nežnosťami na verejnosti, mala som pocit akoby nevnímali nič okrem seba, pretože už na pohľad boli veľmi zaľúbení a tak je to doteraz, blbé poznámky na ich adresu sa premenili na obdiv a rešpekt.. chcela som len povedať vysokej žene že ten tvoj ťa určite nenechal kvôli tvojej výške, ktorá bola pre neho z jeho pohľadu postačujúci dôvod na rozchod, a ty môžeš byť len rada, pretože dáš šancu niekomu, s kým môžeš byť naozaj šťastná, možno je tvoja osudová láska vysoká 190cm a tvoja výška bude pre neho len a len plus :-)) a okrem toho ju podľa mňa máš ideálnu, len toľko som chcela :-)

tak

... no jednoducho je to idiot, niet co lutovat, Tvoju vysku povazujen za prednost, ... si viditelna, ak k tomu pridas charizmu a vyzarovanie tak si zivel, ...

115stka

rada pre AdulQa:

ja tiež patrím medzi vysoké ženy, skúšala
som vygoogliť nejakú stránku s ponukou oblečenia a keď som zadala text "oblečenie pre vysokých", našlo mi stránku, na ktorej oblečenie pre vysokých ponúkajú!

keksa

cooo? 175 je vela? :))) necitala som dalej prispevky, alepodla mna to nebol pravy dovod na rozchod, je to uplna hovadina, prepac :) a on mal klko? 150? ze je mu to vela? :) ja mam 174 cm a som stastna, menej by som uz mat nechcela, ako vysoka sa citim super :)

blahblah

tak porve 175cm podla mna vobec nie je nejak vela. ja mam 178 a nikto mi nikdy nepovedal zirafa alebo nieco podobne.. mam kamaratky aj vyssie odo mna a tiez je to uplne v pohode.
no a pochybujem, ze by nejaky normalny chalan keby mal babu rad pustil k vode len preto ze ma 175 cm?! alebo ako som tu citala v prispevkoch preto, ze je nizsia a BLBO BY TO VYZERALO? to je podla mna dost blbost. preboha ved ak mam niekoho rada tak ho nezahodim len kvoli tomu, ze je odo mna o trochu nizsi alebo vyssi..

anjelik9

ja mám 175cm a nikto mi nehovoril že som žirafa abo tak len občas baby že jaká si vysoká ale to len tie čo boli o pol hlavy nižšie =) patrila som k tým vyšším v triede ale nikdy som nebola najvyššia...ale čo sa týka toho oblečenia ako vravela AdulQa tak to je pravda že bud je kratke (bo ja mam rada dlhšie rukavy aj pas) abo zase široke =/

kaloni

Ahoj vsem vysokym zenam (vim o cem mluvim - merim 183 cm, muj pritel je o pul hlavy mensi, rada nosim vysoke podpatky - to jsem pak skoro dvoumetrova a pritel je v tu chvili o hlavu a neco mensi) noste svou vysku jak nejlepe umite, vysoke zeny jsou krasne, budte na sebe pysne, jste tim vyjimecne.

AdulQa

ja mam 23 rokov a 178cm .. ak mam botasky tak je to v poho lebo chlapci su uz vyrasteni cize vacsina je vyssia ako ja..

no ked som bola mladsia tak mi to nebolo velmi prijemne ked 3/4chlapcov bola nizsia... a tiez som pocuvala zirafa a podobne "vtipne" hlasky..

no ak si chcem dat obcas opatky tak uz mam pocit ze velmi vytrcam z davu.. a najviac mi je luto ked vidim teraz tie nadherne vselijake topanocky s vysokymi opatkami a s plaformoou.. ale to keby som si obula tak mam dva metre :D ..

a asi najvacsi problem je v obliekani.. som vysoka a stihla.. cize bud su mi kratke rukavy, mam hole krize alebo potom vacsie cisla siroke v pase a pod... tazko to :( niekedy si zelam aspon o 5 cm menej..

Janka58

baby,chalan ktorý vás ľúbi,vás nemôže pustiť k vode kvôli výške...ale bude rada! ved si zistila,že on nebol pre tebe ten pravý a asi ťa neľúbil...keby mu kamarát povedal,že to vyzerá smiešne a ten tvoj frojer by ťa ľúbil,iba by sa zasmial...drzím place..