Klub vysokých žien

Príspevok v téme: Klub vysokých žien
vysokaZena

Ahojte baby. Tak som zasa dostala peknu facku od zivota. Chalan, s ktorym sme sa uz asi pol roka vzajomne otukavali a spoznavali sa a od ktoreho som citila dost velku naklonnost, bolo mi s nim nenormalne dobre, ma dnes pustil k vode. Dovod? Vraj to mohlo byt medzi nami krasne, KEBY...keby som bola o par centimetrov nizsia.
Uz par hodin sedim na posteli, pozeram doblba a neviem to pochopit.
Mam 19 rokov a som vysoka 175 cm. Okej, viem ze to je viac ako priemer, ale nikdy som si nepripadala az tak velmi vysoka, a tie oslovenia typu \"zirafa\" a \"rebrik\" som brala s humorom. Ale toto ma dostalo - preboha ved nam bolo spolu dobre, ako ma mohol nechat len kvoli vyske? Vraj mu kamarat povedal ze vyzerame spolu smiesne, pricom on je len o tri cm mensi odo mna.
Tak som sa nastvala, a rozhodla som sa zalozit tento klub pre nas vsetky vysoke dievcata a zeny. Stalo sa aj vam nieco podobne neprijemne ako mne? Alebo naopak, ste pre vasu vysku obdivovane? Mate radi svoju vysku alebo ju nenavidite?...No skratka tu mozte pisat vsetky svoje pocity a zazitky, a dufam ze prinesiete trochu pozitivneho do mojej hlavy, pretoze v tejto chvili by som si najradsej odrezala z noh dobrych 10 cm :(
Tak nech sa nas klub rozrasta :)

romana1989

ja mam 20 a 180 cm, pricom som aj dost chuda (53), co ma hneva asi viac ako ta vyska.. ked som mala tych 16-18r. ma to brutalne hnevalo, ze mam postavu aku mam... asi ako kazda, tak poznamky na vysku som si vypocula aj ja, k tomu sa pridali aj poznamky na vahu a vypocujem si ich aj teraz.. sem tam ma to este zamrzi, ale zmensit sa nezmensim a odseknutie z noh by asi dost bolelo ;) ...asi od 17 som sa pomaly stale "s placom" pozerala na topanky s vysokymi opatkami, mrzelo ma, ze ja si vysoke topanky nemozem obut.. lenze, na jesen som si kupila cizmy na 6cm opatku... ked si ich obujem, tak poznamky na vysku sa objavia opät, ale zacala som to brat s humorom :) hlavne je, ze konecne som si dopriala nieco, comu som sa vyhybala a lutujem, ze az teraz som sa na to odvazila :) dokonca som si kupila uz topanky na jar, ktore maju 8 cm :) ..sice s mensou neistotou a strachom, ale tesim sa na to, ked si ich uz budem moct konecne obut :)..takze niektore kaslite na to, ze ste take "vysoke" .. vsetky sme krasne take ake sme :))

millli

Vidis a mna paraveze jeden chalan odmietol, lebo som vraj bola pre neho nizka, on mal vyse 190 cm a ja 160cm a podla neho by to vraj blbo vyzeralo keby sme tak isli vedla seba po ulici. Ludia su velijaki a ty nemas co lutovat, aspon vidis, aky je ten tvoj, co ta nechce, povrchny.

severiane

no ja mam 180 cm a vobec ma to netrapi. tak ako sa hovori : komu se nelibi, at mi r*t polibi :)
moja vyska mi vobec nevadi, jedinu nevyhodu vidim v tom, ze musim pozerat na vysku opatkov na topankach, ale to nie je az taky problem. drzim palce a nerobte si z vysky hlavu, vobec nie je podstatna.

cicuš

AdamKrt

Ja si nehladam vysokeho partnera. Mne by nevadilo keby bol odomna nizsi, alebo rovnako vysoky ako ja. Problem je v tom, ze prave ty muzi chcu nizsie frajerky ako su oni sami ( ti s ktorymi som sa stretla ja ). Cize moc nemam na vyber

usiko

som sice mala a nizka ale musim pripijit nieco, co vas mozno potesi....

...isteho casu som viedla diskusiu na temu vyssia zena a nizsi muz a pokym ja som si myslela, ze je to smiesne a ze muz sa citi zle /prepacte/, moj priatel mi povedal ze naopak; vraj nizsi muzi, ked si ulovia vysoku zenu, su na to hrdi, su pysni na to, ze ona dala prednost jemu nizkemu pred vysokanskym chlapom....

...a tak je to u nasho spolocneho kamosa...medzi nim a jedho zenou je takych 15 cm vo vyske rozdiel /prirodzene ze zena vedie/...su spolu nejakych 8 rokov dve deti a same stastie.....takze nie kazdy muz je zakomplexovany a bez sebavedomia...su aj normalni muzi a cakaju na vas, nebojte sa....

prezývka :)

ja mám 173cm a nemala som zatial z toho komplexy.. aj priatela som mala o pol hlavy nizsieho.. :) jeeee tam toho... :)
jedine, čo mi "vadilo" na nižsom partnerovi bolo to, že som sa nemohla schuliť do jeho naruče... čo mi zas teraz ale vynahradza moj aktualny priatel, ktorý ma vysku cca 188cm :)

tak ci onak.. nevnimala by som to ako daky hendikep :)

[zruseny17]

ja tiez meriam 178 a nikdy som nemala z toho nejaku traumu ani pocit ze som ina...dokonca ked sme stali nastupene v skole na telocvik tak som stavala vzdy v strede takze som ani nepatrila k najvyssim:))...ani s hladanim partnera som nikdy nemala problem,manzel meria 185 cm,takze je ku mne akurat:)

zuzkaaa

akože mat tak pod 180 cm a netrápim sa výškou, tie baby ktoré tak máte budt radi, ja mám viac ako 180 cm, takže to je podla mna dost výška a nie 173 alebo 175 ved to je uplne v pohode...

Ema132

coze? vysoka? ja mam 19 a 173cm a brala by som aspon o desat cm viac lebo si pripadam strasne nizka:) ale neviem si predstavit ze by som mala zase takeho nizkeho partnera:)moj ma skoro 190cm ale mozem pri nom nosit vysoke topanky, pri nizkom by som nemohla:)zase rodicia to maju tak, ze moja mamina je vyssia od tatina a nic sa nedeje:)