Ahojte baby. Tak som zasa dostala peknu facku od zivota. Chalan, s ktorym sme sa uz asi pol roka vzajomne otukavali a spoznavali sa a od ktoreho som citila dost velku naklonnost, bolo mi s nim nenormalne dobre, ma dnes pustil k vode. Dovod? Vraj to mohlo byt medzi nami krasne, KEBY...keby som bola o par centimetrov nizsia.
Uz par hodin sedim na posteli, pozeram doblba a neviem to pochopit.
Mam 19 rokov a som vysoka 175 cm. Okej, viem ze to je viac ako priemer, ale nikdy som si nepripadala az tak velmi vysoka, a tie oslovenia typu \"zirafa\" a \"rebrik\" som brala s humorom. Ale toto ma dostalo - preboha ved nam bolo spolu dobre, ako ma mohol nechat len kvoli vyske? Vraj mu kamarat povedal ze vyzerame spolu smiesne, pricom on je len o tri cm mensi odo mna.
Tak som sa nastvala, a rozhodla som sa zalozit tento klub pre nas vsetky vysoke dievcata a zeny. Stalo sa aj vam nieco podobne neprijemne ako mne? Alebo naopak, ste pre vasu vysku obdivovane? Mate radi svoju vysku alebo ju nenavidite?...No skratka tu mozte pisat vsetky svoje pocity a zazitky, a dufam ze prinesiete trochu pozitivneho do mojej hlavy, pretoze v tejto chvili by som si najradsej odrezala z noh dobrych 10 cm :(
Tak nech sa nas klub rozrasta :)
Klub vysokých žien
cicus:
hladaj partnera a nie vysokeho partnera. Normalnemu zrelemu cloveku nevadi vyskovy rozdiel, nech je partner vacsi, ci mensi. To uz je len vztah, ak ma zavisiet na centimetroch....
Ja mám 16 rokov a som vysoka 174. Občas to vie byť dosť nepríjemne, napríklad na spoločných fotkach atd. A je dosť ťažké si nájsť z mojou výškou tiež vysokého partnera...
Ja mam 176 cm, tiez niekedy vytrcam spomedzi mojich kamosiek ale v pohode:) No niekedy na mna pride taka chvilka,ze chcem byt o 10 cm nizsia.. Priatel je vyssi o 2-3 cm,ale byvaly bol nizsi o 5 cm a zazila som nieco podobne ako Ty,len s tym ze som ho nechala ja. Nemohla som to pocuvat. Nie,ziadni kamarati,ale on sam ze som vysoka atd. Potom sa chcel ku mne vratit,ale nie.. Zase,druhi kamosi mi vravia ze ked som vysoka,tak som som ako modelka:D Milé:) No na druhej strane,niesom vychudnuta,ale niesom ani tucna. 63 kg je akurat. Aj niektore vychudnute dievcata by sa najradsej zabili pre svoju postavu alebo vysku. Hovorim,som spojkojna,aj ked sem tam si pomyslim,že som mohla byt nizsia..
:-)
Som sice o dva cm nizsia od teba, teda mam 173 cm, ale od detstva som v kazdom kolektive vzdy vytrcala. Zlepsilo sa to mozno v siedmej triede, kedy chalani vyrastli cez prazdniny a zrazu boli vyssi odo mna, ani neviem ako :-). Vdakabohu zijeme na Slovensku a nie v Azii, takze mame aj vela vysokych muzov a vyska zien okolo 175 cm nie je ziadna katastrofa. Co sa tyka tvojho priatela, zrejme mal zo svojej vlastnej vysky komplexy a necitil sa byt vo vasom vztahu naozajstnym chlapom. A este o to viac, ked jeho kamarati mali blbe poznamky. Nelutuj vas rozchod, ten jeho dovod len potvrdil, ze nestal za to. Ja sama mam priatela, ktory ma asi 178 cm, cize rozdiel medzi nami je len 5 cm, a na vyssich opatkoch by som pri nom tiez trcala. Priznam sa, ze keby bol odo mna mensi, nebolo by mi to prijemne. Opatky tiez volim opatrne. Niekto to moze brat ako obmedzovanie, ale skratka tak to citim. On sam by proti mojim vysokym opatkom nemal nic.
No co, aspon Ta je kus. 175cm neni vobec nejaka vyska. Kludne mozes mat aj 2m a mozes sa pacit. Mne sa pacia aj nizke, aj akurat, aj vysoke. Keby mala priatelka 2m, vobec by som nemal komplex, ze som nizsi.
To je o cloveku, co si pripusta a ako sa k tomu vie postavit... Ved co na tom zalezi, ak je tam par cm, ci par desiatok cm - hore, dole ?
No troška som zostala zaskočená, lebo trápiť sa s výškou 175cm mi príde smiešne....Ja totižto meriam 186cm, nikdy som nemala nervy z mojej výšky, akurát z veľkosti svojho pozadia. Keď som bola študentka, tak som si nejak chalana nájsť nevedela, ale to nebolo výškou, skôr povahou, keďže som sa nevedela včleniť do kolektívu. A nič som nepremeškala. Našla som si perfektného chlapa s výškou 204cm a sme spolu už 17 rokov....takže kvôli výške nezúfať.....to je vážne to posledné, kvôli čomu by sme mali zúfať. Veď dočiahneme kam chceme, aj bez schodíkov a rebríka, to je vymoženosť....ahojte
179/182 a chcela by som mat 159-169. Na mensich ludi som zvyknuta, nevadia mi, no lepsie sa citim medzi vyssimi. Asi akysi pocit bezpecia a ze nevytrcam z davu. Priatela mam rovnako vysokeho jak som ja. Cely zivot tuzim byt ovela nizsia, strasne sa hanbim a bojim sa riadne narovnat pri chodzi. Pripadam si ukrivdene, ani neviem preco, ved je to hlupost, asi to prilis prezivam, je to nanic pre mna.
V dobrom zavidim tym, ktori boli vzdy krpati a trapili sa preto a potom vyrastli. Vlaste sa im tak splnil sen. Brat mal spoluziaka, ktory bol celu strednu skolu malicky, potom zrazu v posledny rocnik cez prazdniny narastol na 190cm cely stastny. Ja som vsak vysoka bola vzdy, cize ma to len ubijalo uz od detstva a je mi luto, ze si to neviem vazit.
normálne noste aj vysoké topánky, nehovorím, že rovno s manželom na nákupy, ale keď idete von len tak s babami si dajte je to strašne fajn ja mám 178cm, keď sa vystriem je to asi 183.
A mám aj 10cm štekle.
mimochodom baby aj vy sa hrbíte?
a preco su taliani nizky mne sa inac pacia vysoke zeny ale tiez je pre mna cudne byt s vyzsou proste je tam ten pocit ze to je zana
Ak by som ja mala tu moznost byt vysoka tak sa zosaliem od stastia... mam totiz 15 a meziam iba 158 cm... Velmi ma to trapi
Budte radi :)