Klub vysokých žien

Príspevok v téme: Klub vysokých žien
vysokaZena

Ahojte baby. Tak som zasa dostala peknu facku od zivota. Chalan, s ktorym sme sa uz asi pol roka vzajomne otukavali a spoznavali sa a od ktoreho som citila dost velku naklonnost, bolo mi s nim nenormalne dobre, ma dnes pustil k vode. Dovod? Vraj to mohlo byt medzi nami krasne, KEBY...keby som bola o par centimetrov nizsia.
Uz par hodin sedim na posteli, pozeram doblba a neviem to pochopit.
Mam 19 rokov a som vysoka 175 cm. Okej, viem ze to je viac ako priemer, ale nikdy som si nepripadala az tak velmi vysoka, a tie oslovenia typu \"zirafa\" a \"rebrik\" som brala s humorom. Ale toto ma dostalo - preboha ved nam bolo spolu dobre, ako ma mohol nechat len kvoli vyske? Vraj mu kamarat povedal ze vyzerame spolu smiesne, pricom on je len o tri cm mensi odo mna.
Tak som sa nastvala, a rozhodla som sa zalozit tento klub pre nas vsetky vysoke dievcata a zeny. Stalo sa aj vam nieco podobne neprijemne ako mne? Alebo naopak, ste pre vasu vysku obdivovane? Mate radi svoju vysku alebo ju nenavidite?...No skratka tu mozte pisat vsetky svoje pocity a zazitky, a dufam ze prinesiete trochu pozitivneho do mojej hlavy, pretoze v tejto chvili by som si najradsej odrezala z noh dobrych 10 cm :(
Tak nech sa nas klub rozrasta :)

bingham

Ty betaaaarka si ma normalne zmiatla...., ale nie cice vazne podla mna mate normalnu vysku......len ked si date stekle.....:DDD

katty192

bingham, v topánkach na vysokom opätku sa už necítim príjemne a pritom je to moc sexi si myslím ja, tak čo mi poradíš?:)

bingham

Hej holky....ale to nie ste az tak vysoke.....???

Vysoka zena.... a to aku mal tvoj priatel vysku.....

Katty a 177 ved to je normal nie ????

monica gazpio

Ahojte všetky vysoké žienky. Aj mne sa na ZDŠ smiali, že som žirafa, a bola som najvyššia v triede z dievčat. To bolo vo štvrtom ročníku. Meriam 173 cm. Milá vysokaZena, ten tvoj expriateľ je riadne povrchný. Skús sa riadiť heslom "Radšej žiadneho partnera, ako povrchného."

pauli 73

ja mám 179cm a nikdy som netrpela pre svoju výšku:))) na zakladke sa mi posmievali chalani, že žirafa ale aj to som brala ako lichôtku :)))a bez problémov si dám aj 10cm opatok. môj priatel má 190 cm a je rád, že má takú žirafu :)))

isox

A ja zase nemozem objavit vyssie a slobodnu a nezadanu ;)

usmiatu a milu :)

inak mal som priatelku co mala -40cm
ale je fakt ze obcas je to nevyhoda
mat taky velky vyskovy rozdiel
ju to trapilo viac ako mna :(