Klub vysokých žien

Príspevok v téme: Klub vysokých žien
vysokaZena

Ahojte baby. Tak som zasa dostala peknu facku od zivota. Chalan, s ktorym sme sa uz asi pol roka vzajomne otukavali a spoznavali sa a od ktoreho som citila dost velku naklonnost, bolo mi s nim nenormalne dobre, ma dnes pustil k vode. Dovod? Vraj to mohlo byt medzi nami krasne, KEBY...keby som bola o par centimetrov nizsia.
Uz par hodin sedim na posteli, pozeram doblba a neviem to pochopit.
Mam 19 rokov a som vysoka 175 cm. Okej, viem ze to je viac ako priemer, ale nikdy som si nepripadala az tak velmi vysoka, a tie oslovenia typu \"zirafa\" a \"rebrik\" som brala s humorom. Ale toto ma dostalo - preboha ved nam bolo spolu dobre, ako ma mohol nechat len kvoli vyske? Vraj mu kamarat povedal ze vyzerame spolu smiesne, pricom on je len o tri cm mensi odo mna.
Tak som sa nastvala, a rozhodla som sa zalozit tento klub pre nas vsetky vysoke dievcata a zeny. Stalo sa aj vam nieco podobne neprijemne ako mne? Alebo naopak, ste pre vasu vysku obdivovane? Mate radi svoju vysku alebo ju nenavidite?...No skratka tu mozte pisat vsetky svoje pocity a zazitky, a dufam ze prinesiete trochu pozitivneho do mojej hlavy, pretoze v tejto chvili by som si najradsej odrezala z noh dobrych 10 cm :(
Tak nech sa nas klub rozrasta :)

manka

Tak ahojte vysoke zienky. ja mam 177 cm a asi o 7 cm nizsieho priatela, s ktorym chodim uz 1 rok. Ja si myslim ze vo vztahu nie je vyska vobec dolezita, pretoze tam su na prvom mieste uplne ine veci. My sme to s priatelom nikdy neriesili, akurat na zaciatku vztahu mi povedal ze sa mu pacia vysoke dievcata. Takze za svoju vysku sa vobec nehanbim, ale naopak som na nu hrda. A keby mi niekto povedal, ze so mnou konci vztah len preto, ze mam o par cm viac, tak by som si o tom pomyslela asi len to, ze je to trapna vyhovorka a ze takyto clovek isto nemohol byt TYM PRAVYM.

crs

teda ze ties to take bolo ze ja som mal 172-3 a ona 175 :) a chcela ma koli tomu nehat ale bol som prenu s kazdej stranky dobry,proste on sa asi do teba nezalubil as tak aby m uto nevadilo,nechaj ho nech spadne na hubu a zisti oco prisiel

crs

tak to je dobra picovina co vymyslel ten tvoj priatel s prepacenim,ale ja som mal presne takyto isty problem s mojou priatelkou a presne taku istu vysku sme maly lenze mne sa aj pacia trosku vysie zeny alebo take ako som ja,a mne by to vobec nevadilo,ked toto spravil nelubil ta tak velmi lebo ten kto lubi ho nezaujima nazor druhych

breza 77

ahojte malicke pod 180 cm,mindraky z mladosti som mala aj ja tak do 14 rokov a potom som zacala hrat basket a boli tu dievcata od 180 a najvysia mala 192,vydala sa za chlapa 202, dnes mam 46 rokov ,a bez vysokych podpatkov cca 7cm do prace ani nejdem a to este chodim vystreta a rovno,som rada ,ze som taka vysoka.ked idem s dcerou a so sestrou vsetky mame 181 tak sa ide chalapom krk vykrutit,sme stastne ,ze sme vysoke a k tomu sebavedome

mary-anne

ewux;) ma uplnu pravdu! vobec som sa na to nepozerala z tohto uhla pohladu :D
u nas v dedine je par parikov, co je zena vyssia a chlap nizsi, su aj manzelia a v pohode. aj ked mne to aj tak pride trosku komicky.
ale zas mame jeden taky parik, kde je zena asi o pol metra nizsia od chlapa a to mi pride este veselsie , ale ked sa clovek lubi, no nie ? :D

dafne

Ahojte, ja mám 32, 178 cm a našla som si chlapca, alebo on mňa :-)))))??, ktorý je o 2-3 cm nižší...ale poviem Vám, takého úžasneho človeka nestretnete len tak...trošku mi to vadilo zo začiatku..ale to naozaj nie je až taký problém...a vysoké opätky aj tak nemôžem nosiť...a hlavne to nevadí ani jemu...tak nie je čo riešiť....ten tvoj je zatiaľ nevyzretá osobnosť...čo viac dodať... :-))) pa pa

MaryLu

ewus;) - super si to napisala.. hlavne ta posledna myslienka.. nie preto ze ona je vysoka ale preto ze on je nizky..

175 cm je uplna pohoda.. ja seba povazujem tiez za v podstate normal a to mam 182 cm :))

ewus;)

myslim ze problem nieje v tom, ze ty si vysoka, lebo so 175 si podla mna nie vysoka ale normalna, takym lepsim sposobom normalna, lebo com vyssia si tim aj oblecenie na tebe vyzera lepsie, aj kila sa lahsie stratia ale problem bopl v nom, lebo on bol nizky, ale je to chlap, a on by nemohol povedat ze rozchadzam sa s tebou pretoze som nizky, keby som bol aspon o 3 cm vyssi...

funny

Blbosť tá vyhovorka.

Ja mám 179cm, 29 r.
V 14-tich som merala 175 a vtedy mi to sakra vadilo, lebo som bola viac menej stále najvyššia :-D