Ahojte baby. Tak som zasa dostala peknu facku od zivota. Chalan, s ktorym sme sa uz asi pol roka vzajomne otukavali a spoznavali sa a od ktoreho som citila dost velku naklonnost, bolo mi s nim nenormalne dobre, ma dnes pustil k vode. Dovod? Vraj to mohlo byt medzi nami krasne, KEBY...keby som bola o par centimetrov nizsia.
Uz par hodin sedim na posteli, pozeram doblba a neviem to pochopit.
Mam 19 rokov a som vysoka 175 cm. Okej, viem ze to je viac ako priemer, ale nikdy som si nepripadala az tak velmi vysoka, a tie oslovenia typu \"zirafa\" a \"rebrik\" som brala s humorom. Ale toto ma dostalo - preboha ved nam bolo spolu dobre, ako ma mohol nechat len kvoli vyske? Vraj mu kamarat povedal ze vyzerame spolu smiesne, pricom on je len o tri cm mensi odo mna.
Tak som sa nastvala, a rozhodla som sa zalozit tento klub pre nas vsetky vysoke dievcata a zeny. Stalo sa aj vam nieco podobne neprijemne ako mne? Alebo naopak, ste pre vasu vysku obdivovane? Mate radi svoju vysku alebo ju nenavidite?...No skratka tu mozte pisat vsetky svoje pocity a zazitky, a dufam ze prinesiete trochu pozitivneho do mojej hlavy, pretoze v tejto chvili by som si najradsej odrezala z noh dobrych 10 cm :(
Tak nech sa nas klub rozrasta :)
Klub vysokých žien
Tak to bol asi hodne maly dilinko... he he miesto toho aby sa tesil ze si vysoka povieze by si mala byt nizsie. Nic si z toho nerob, su to kraviny. Prave ze bud pysna na to ze nemas 150cm... to ma clovek stale pocit ze chodi s mladsou sestrou... vysoke zeny su krasne... (vacsinou) ja osobne mam priatelku 183 a absolutne mi to vyhovuje... nemusi aspon chuda furt na spicky vstavat:) hod sa do klidku, ked ti nieco take povie pubertak, je to len na zasmiatie... skor ti to povedal preto, ze si neveri ze by na teba mal...
No tak ja mám 181cm a priateľ má 175cm, sme spolu už 3,5roka. Zo začiatku mi to bolo zvláštne, ale priateľ to vôbec neriešil a už ani ja to neriešim. Okolie nech si myslí čo chce..
Mam kamaratku, co ma 195cm. Som zvedavy, co by si na to hovorila, ak by si tolko mala :) Ona je velmi v pohode a na svet sa diva s nadhladom; samozrejme jej nevadi, ak by mala aj nizsieho ako ona. Ved najst dakoho s takou vyskou uz je predsalen trochu problem :)
ja poznam malo vysokych dievcat a mam 190 taku by som bral :)
ja mam 177cm a paci sa mi vysoki chalani, pritazlivost neovlyvni nikto z nas, bud je alebo nie je, chalan sa skratka nasiel, jasne ze ti je teraz chvilu tazko, ale to rychlo prejde, podla mna su vysoki ludia skratka velmi sexi a pochopis to aj ty, drzim ti teraz palce
Katty jasne....:P
No mám cca 180cm, 16r... a dosť ma sralo že som od každého vyššia... všetci v mojom okolí sú nižší odo mňa... ale už som si zvykla že som všade najvyššia =)Ale aj tak dúfam že už rás nebudem =D
bingham, niekde Boh pridal a niekde odobral, tak už to chodí :) a sexi sa môže cítiť každá žena, ak chce, všakže:))
pridavam sa mam 181...