Ahojte baby. Tak som zasa dostala peknu facku od zivota. Chalan, s ktorym sme sa uz asi pol roka vzajomne otukavali a spoznavali sa a od ktoreho som citila dost velku naklonnost, bolo mi s nim nenormalne dobre, ma dnes pustil k vode. Dovod? Vraj to mohlo byt medzi nami krasne, KEBY...keby som bola o par centimetrov nizsia.
Uz par hodin sedim na posteli, pozeram doblba a neviem to pochopit.
Mam 19 rokov a som vysoka 175 cm. Okej, viem ze to je viac ako priemer, ale nikdy som si nepripadala az tak velmi vysoka, a tie oslovenia typu \"zirafa\" a \"rebrik\" som brala s humorom. Ale toto ma dostalo - preboha ved nam bolo spolu dobre, ako ma mohol nechat len kvoli vyske? Vraj mu kamarat povedal ze vyzerame spolu smiesne, pricom on je len o tri cm mensi odo mna.
Tak som sa nastvala, a rozhodla som sa zalozit tento klub pre nas vsetky vysoke dievcata a zeny. Stalo sa aj vam nieco podobne neprijemne ako mne? Alebo naopak, ste pre vasu vysku obdivovane? Mate radi svoju vysku alebo ju nenavidite?...No skratka tu mozte pisat vsetky svoje pocity a zazitky, a dufam ze prinesiete trochu pozitivneho do mojej hlavy, pretoze v tejto chvili by som si najradsej odrezala z noh dobrych 10 cm :(
Tak nech sa nas klub rozrasta :)
Klub vysokých žien
ano 175 je paradna vyska na modelku no super,je to praveze velka prednost,ja mam 171 a chcela by som mat aspon 173 a viac
Veru by to bolo super len tak uberať a pridávať z výšky, ale ešte som si spomenula na jednu výhodu nízkeho vzrastu, nikdy nenatrafíte na nižšieho partnera, teda aspoň pokiaľ si nenájdete nejakého naozaj trpaslíčieho muža, napríklad postihnutého achondropláziou.
Mirka, ja si s kludom zoberiem z Tvojej vysky, ... co povies, ... je to mozne, ... zazraky sa deju, ...
Ja mám zas úplne opačný problém. Chcela by som mať samozrejme normálnu výšku, ale problémy s tým majú tí druhí, nie ja. Blbé poznámky, niekedy aj v dospelosti, ktoré pozná každý nízky, hádam netreba ani spomínať. Sú samozrejmou súčasťou jeho života. Keď niektorým primitívom, ktorí prevyšujú vzrastom nízkych ľudí nedorástol rozum úmerne k ich výške, je to len ich problém. Ja komplexy mať nemusím. S oblečením na nízku postavu je samozrejme, tak ako aj na vysokú, niekedy problém, zato topánky by som mohla nosiť, keby som chcela, na hocako vysokom opätku, čo je fakt super a samozrejme veľká výhoda.
Ahoj Mirinka!
nič si z toho nerob, ja som sa tiež hrozitánsky vytiahla už v tvojom veku, ale rast sa mi dosť skoro zastavil, mám 19 a už pekných pár rokov (5-6) nerastiem ... mám cca 180 (vždy mi povedia inak :D) :) Hlavne, ak ti smiem poradiť, sa nehrb, aby si sa zdala nižšia... Takúto sprostosť som robila ja a dodnes zápasím sama so sebou, keď chcem byť krásna, vzpriamená ... :)
k téme, moja osobná skúsenosť: stretávala som sa dosť dlhú dobu s jedným super mužom, ale bol odo mňa nižší o asi 5 cm (môj odhad)... mala som pocit, že je pre mňa ako stvorený, skvele sme si rozumeli, on bol do mňa zamilovaný... a ja nič... mala som dlho pocit, že to spôsobuje nejaký môj blok, lebo som vyššia... aj sa mi snívalo, že sme sa dali dokopy, lebo v sne bol vyšší... :D ... teraz mám iného priateľa, rovnako vysokého, s opätkami prečnievam, ale rozdiel je v tom, že teraz to už neriešim... a neľutujem, že som sa s tým predošlým nedala dokopy... a kupujem si aj opätky... ale priateľ ma odhovára, keď si chcem kúpiť nejaké fakt štekle, tak vtedy to zvážim :D ...
v každom prípade, ak vzťah prekazí nevyhovujúca výška, asi by to nebolo ono aj bez nej :)
Ahojte...volam sa mirka a mam hrozny problem mam len 12 rokov a uz mam 175cm ak nie viac ...velmi sa mi vsetci vysmievaju a ja uz to neznesiem nepoznete nejaky liek ktory zastavy rast alebo aspon spomali?
nebolo to zle myslene proti tebe, len si myslim ze jej vyska nieje az taka strasna ako si mysli,,, a precitaj si este raz tu vetu kde som spominala tych 180....."a vyska 175 nieje strasna, pozri sa na ine co maju cez 180,,,to by som fakt brala ako krizu"----JA! kazdy sme iny, niekomu to vadi niekomu nie, ale zato ze niekomu to vadi neznamena ze je ten najhorsi clovek na svete...kazdy mame nejake kriteria podla coho si vyberame a rezonuje v tom aj vyska,,,a moja gramatika nieje vzdy najlepsia, ale uz som to citala vo viacerych temach ze sa ludia obuvali do nich. Ja sa snazim pisat rychlo, nie vzdy sa to gramaticky da...keby mal kazdy vycitat druhemu kazducku chybycku asi by sme tu o inom ani neboli...skor mi to pripada ako jedna s poslednych veci ktore sa daju vytknut cloveku, ktoremu chcu dokazat absolutnu nepravdivost jeho celeho tvrdenia...ale tak prosim....
miselinka no to si teda ostatné pekne povzbudila, ja sa teda so svojou výškou 183cm podľa Teba môžem ísť odstreliť a byť kvôli tomu stále nešťastná, že som vysoká?? O gramatike v Tvojom príspevku radšej pomlčím.. Na svete sú omnoho horšie veci ako je výška nad 180cm.
no tak ja si myslim ze pri spoznavacej faze to moze byt dost rozhodujuce, ale pokial je to teba zalubeny az po usi tak to problem istze nieje, tri cm sa stratia, ja mam 176cm tiez som si myslela ze som velmi vysoka, obcas na ulici som si pripadala ako vo svete trpaslikov a ja ako obor, ale inokedy zase naopak...pred par rokmi sa mi tiez pacili take typy chalanov ktory boli nizsi, proste nic vysoke vychrtle, ale take akurat, a to bolo vysoke ako ja alebo nizsie, no casom sa to zmenilo ani neviem ako a pacia sa mi vyzsi chalani, a tak si aj vyberam,,,je to automaticke, ako ked stretnes nepekneho, tak sa ani za nim neobzries, ja to tak robim s malymi muzmi, pripada to ako keby boli slabsi, vo vyzsich muzoch ma zena vecsiu istotu....tak asi tolko,,,,najdi si vyzsieho,,,
a este ked som bola pubertacka tak som mala kamaratku co mi bola po plecia ak nie nizsia, casto mi to pripominali ake je to smiesne, ked taka dvojka ide po meste, ale malo to jednu velku vyhodu,,,,ked sme mali konflikty, nikto si netrufol ist do mna, aj ked som mala s doticnou problem ja a nahodou som bola s kamaratkou, isli do nej, tak to vzdy dopadlo ze som ju musela ochranovat,lebo ona sa nevedela,..do mna sa malokedy tak vaznejsie pustali, a casom som vedela ze si mozem dovolit viac aj vdaka svojej vyske,,,ber to ako vyhodu,mozes robit modelku,,,,co ine pod 170 nemozu...a vyska 175 nieje strasna, pozri sa na ine co maju cez 180,,,to by som fakt brala ako krizu...neboj zo svojou vyskou si najdes vyzsieho chlapca ktory ta bude lubit a spravi ta stastnou...ten zrejme za to nestal...