Ahojte baby. Tak som zasa dostala peknu facku od zivota. Chalan, s ktorym sme sa uz asi pol roka vzajomne otukavali a spoznavali sa a od ktoreho som citila dost velku naklonnost, bolo mi s nim nenormalne dobre, ma dnes pustil k vode. Dovod? Vraj to mohlo byt medzi nami krasne, KEBY...keby som bola o par centimetrov nizsia.
Uz par hodin sedim na posteli, pozeram doblba a neviem to pochopit.
Mam 19 rokov a som vysoka 175 cm. Okej, viem ze to je viac ako priemer, ale nikdy som si nepripadala az tak velmi vysoka, a tie oslovenia typu \"zirafa\" a \"rebrik\" som brala s humorom. Ale toto ma dostalo - preboha ved nam bolo spolu dobre, ako ma mohol nechat len kvoli vyske? Vraj mu kamarat povedal ze vyzerame spolu smiesne, pricom on je len o tri cm mensi odo mna.
Tak som sa nastvala, a rozhodla som sa zalozit tento klub pre nas vsetky vysoke dievcata a zeny. Stalo sa aj vam nieco podobne neprijemne ako mne? Alebo naopak, ste pre vasu vysku obdivovane? Mate radi svoju vysku alebo ju nenavidite?...No skratka tu mozte pisat vsetky svoje pocity a zazitky, a dufam ze prinesiete trochu pozitivneho do mojej hlavy, pretoze v tejto chvili by som si najradsej odrezala z noh dobrych 10 cm :(
Tak nech sa nas klub rozrasta :)
Klub vysokých žien
caute. ja mam 183cm no ziadna modelka. vysoka som bola vzdy, po rodicoch, od zakladnej skoly stale najvyssia v triede, max jeden-dvaja chalani odo mna vyssi...mam 20, s chalanmi vela skusenosti nemam, mam pocit ze maju taky respekt co mi aj jeden kamos potvrdil ze som vysoka pekna a inteligentna(:D potesi taky kompliment) ale ze to je nebezpecna kombinacia :D co som mala priatela bol odo mna vyssi takze no problem, len teraz co mam takeho nadejneho tak je asi tak ako ja len stavbou tela vyzera nizsi. mne by to nevadilo, no myslim ze jemu trochu hej. jeho byvala bola nizsia odo mna, tak myslim ze si zvykol na nizsie. co sa tyka vysokych podpatkov, nemam problem :) teda mam :D topanky 42 aby mi sadli na "rozcapenu" nohu z tenisiek nie je uplne jednoduche zohnat, ale tie co mam bez obav nosim :) je to o sebavedomi. ked sa mi to paci a je mi v tom prijemne preco by som ich nemala nosit :) navyse to opticky zuzuje postavu a formuj lytka;) :D aj tak su vysoke dievcata najkrajsie :)
Ahojte vysoke babule, tak aj ja som jedna z vas, mam 176 cm, a tiez sa preto obcas dost natrapim. Najma ked som niekde v spolocnosti, vsetky zeny su odo mna nizsie a vacsina chlapov zarovno mna, ak mam stastie tak sa najde aj par vyssich, ale samozrejme dojem mi vzdy skazi aj nejaky krpec ;)
Ale postupom casu sa ucim zvykat si na tuto vysku. Mojim prikladom sa stala spevacka Taylor Swift ktora ma 180 cm, je krasna, ma sebavedomie, nosi vysokaanske opatky, skratka nic si z tej vysky nerobi a vzdy vyzera uzasne a sexy. A ked si predstavim toho jej byvaleho priatela (Taylor Lautner), tak viem ze aj my vysoke mame sancu najst si takeho chrumkaveho krasavca ;))
Hlavu hore a uz ziadne komplexy :)
Meriam 176 cm. a poviem vám, že keď vidím pokope viac vysokých žien, tak to je paráda, lebo robia úplne iný dojem ako tie nižšie. Či oblečenie, alebo čokoľvek iné vynikne na nich úplne inak, lepšie. Ak sa žena za svoju výšku nehanbí a dokáže z nej urobiť prednosť potom je ďaleko atraktívnejšia ako tá nižšia.
no baby nestazujte sa so 17X ja mam 185...ale nevadi mi to tak velmi,az na to ze nemozem nosit vysoke opatky...
Ake vysoke ? Taky normal. Taka 190cm je vyssia a od 2m zacinaju tie vysoke... A co, ved zleho vela nerastie... Aspon je vas kus... ;-) Somar chlap, ktoremu to vadi :)
heejj a obchod pre vysokych: Tom Tailor ..maju predlzene rukavy a nohavice...
ja mam 178 cm... a zatial partnerske problemy neriesim... chlapca nemam, cize nemam dovod. ale si myslim, ze ak ta nechal len kvoli vyske, ta bol riaden magor... poznam niektore manzelstva dokonca, kde zena je vyssia nez muz a co ma byt?
vam mensim sa to lahko povie... som zvedava co by ste vraveli keby ste tolko vela cm naozaj mali,,a to mam 179 cm
bozee... to bol ten tvoj priatel jaky hobbit??
Ja mám 170, nie je to ani málo ani veľa /myslím ja/, ale skor som tiež vyčnievala nad ostatné. Vo vzťahoch je to ťažko určiť, či to vadí, alebo nie. Mala som jedného menšieho nápadníka odo mňa, bol veľmi milý, úžasný človek, mala som ho rada, ale vždy len v rovine kamaráta. Nevedela som si predstaviť, že by som mala parnera nižšieho od seba. Vždy som si pri nižšom mužovi pripadala nejak obrovsky./Hoci som celý život štíhla/. Je to len o pocite, no a keď si vyberáte do života parnera, chcete sa pri ňom cítiť dobre. Niekomu nevadí rozdiel ani o hlavu, ak sa pri sebe cítia dobre, je to v poriadku. Niektorej nevadí, keď má parnera veľmi chudého inej veľmi tlstého.
Stáva sa, že práve drobný muži majú radi ženy nielen vysoké, ale aj dobre pri tele. Vyzerá to možno smiešne, ale keď to nevadí im a rozumejú si, to je najdoležitejšie. Myslím, že tomu mojmu nápadníkovi by to asi nevadilo, že som od neho vyššia, ja som to cítila inak a nemyslím, že je to sebecké. Vybrala som si manžela, ktorý je o 12 cm vyšší, cítim, že je vedľa mňa "chlap".
/Nemyslím tým, že malý muži nie sú chlapi/.Má plešinku, ktorá zasa nevadí mne a mnohým by zasa vadilo to. Ten známy si potom zobral ženu ešte asi vyššiu ako ja.
Nie je to v živote najdoležitejšie, ale ak vám nieco prináša nie dobré pocity, ťažko sa prinútite.