Ahojte baby. Tak som zasa dostala peknu facku od zivota. Chalan, s ktorym sme sa uz asi pol roka vzajomne otukavali a spoznavali sa a od ktoreho som citila dost velku naklonnost, bolo mi s nim nenormalne dobre, ma dnes pustil k vode. Dovod? Vraj to mohlo byt medzi nami krasne, KEBY...keby som bola o par centimetrov nizsia.
Uz par hodin sedim na posteli, pozeram doblba a neviem to pochopit.
Mam 19 rokov a som vysoka 175 cm. Okej, viem ze to je viac ako priemer, ale nikdy som si nepripadala az tak velmi vysoka, a tie oslovenia typu \"zirafa\" a \"rebrik\" som brala s humorom. Ale toto ma dostalo - preboha ved nam bolo spolu dobre, ako ma mohol nechat len kvoli vyske? Vraj mu kamarat povedal ze vyzerame spolu smiesne, pricom on je len o tri cm mensi odo mna.
Tak som sa nastvala, a rozhodla som sa zalozit tento klub pre nas vsetky vysoke dievcata a zeny. Stalo sa aj vam nieco podobne neprijemne ako mne? Alebo naopak, ste pre vasu vysku obdivovane? Mate radi svoju vysku alebo ju nenavidite?...No skratka tu mozte pisat vsetky svoje pocity a zazitky, a dufam ze prinesiete trochu pozitivneho do mojej hlavy, pretoze v tejto chvili by som si najradsej odrezala z noh dobrych 10 cm :(
Tak nech sa nas klub rozrasta :)
Klub vysokých žien
Ja mam 176 cm a nemenila by som za nic na svete, na zakladnej skole ma volali zirafa, hlavne chlapci- pubertiaci, no a na strednej ma kazdy chalan prerastol a odvtedy nemam ziadne komplexy, resp. ani som ich nikdy nemala a nestretla som sa s nicim negativnym. Prave naopak pripadam si atraktivna, ja som aj dost stihla, mozno aj preto. Je horsie ked je zena vysoka a robusna k tomu, to sa mi nepaci. Moj manzel ma 181cm a nemozem pri nom moc vysoke topanky, to mi trosku prekazalo. Vyssia by som uz nechcela byt a priznavam, ze sa mi nepaci, ked zena je vyssia od muza, aj ked laske nerozkazes ;)
Moja ak ti pove neco take tak to jednoducho nieje ten pravy :)
Urcite sinajdes lepsieho a vyssieho alebo aj nizsieho ktory ta bude mat rad taku aka si:)
Ja som dostala niekolko faciek toho isteho charakteru. ja 17r a 176cm
velakrat som nemohla mat normalny vztak len preto ze sa mi muzi vyhybali koli vyske ale treba to brat s prehladom.
mala som chlapca co bol o 5 cm nizsi nez ja a rozlisli sme sa koli uplne inym dovodom nez bola moja vyska. trs ma moj kluk 193 cm a nekedy sa ludia smeju ze co to za zirafy ale mne je to fuk a just si dam ete cizmy s opätkom.
:)
ahojte, ja som teda s mojou vyskou 180 cm nikdy nemala probloem a mala som aj kusok nizsich achalanov a nikdy im to nevadilo :D dokonca som rada, ze som taka vysoka, trosku schudnut a idealne na modelku :D
ja mám 167 cm a povedali mi, že som dosť vysoká... tak neviem no :D
Nic si nerobte z vysky,ja mam 178 cm a nasla som si priatela 179 cm,a nemyslim ze je to o vyske,ale o tom ako dvaja spolu vychadzaju,ci sa lubia,u nas je vela bab ktore maju chalanov nizsich.
Ahoj ty ,,rebríček" (vysokaZena) :-D!
Chcem ti napísať len toľko, že chalan, ktorý to urobil je šiši. Ak ťa ľúbil, tak nevidím dôvod, prečo mu prekážajú tri centimetre.
Je to síce individuálne, mne osobne sa tiež páčia vyšší chlapci odo mňa (presne tak sa môžu chlapcom páčiť nižšie dievčatá :-)). Ale stále nerozumiem, prečo mu to tak veľmi prekáža po pol roku spoločného života?
Utri slzy žirafka, postav sa pred zrkadlo a povedz si, že tvoja (podľa mňa IDEÁLNA) výška je tvoje obrovské plus ;-)!
Presne tak, nic si z toho nerobte ja mam 173 a som v pohode, ked ma niekedy moja spoluziacka (160cm) nazve zirafou je to pochopitelne, ale radšej by som mala aj 180cm ako keby som mala mat 160 a mala byt najmensiou z triedy. mam 15 rokov a uz 3 roky vôbec nerastiem a vy ktore mate 180 a viac ste jednoducho iba sexi. ved vysoke dievcata su pekne a kazda vam môze zavidiet. A Miri ten chlapec co ta nechal je riadny blbec ved ty si nebola na vine ale on mak byt vyssi a nie ty nizsia:) maj sa:-*
Babeky,nič si z toho nerobte...Je to podľa mňa pekné,keď je žena vysoká.Ja mám 173 cm a osobne by som chcela ešte nejakých 5 cm navyše.Som plnoštíhlej postavy a tých 5 cm by mi pomohlo na vyrovnanie pomeru hmotnosť-výška.Ale o tom vo svojom veku môžem iba snívať.Takže všetky,ženy,slečny...hlavu hore.Tí chlapi,ktorí si neuvedomujú,čo vedľa seba majú,za nič nestoja.Podľa mňa výška nie je žiaden hendikep.
Ahojko!
MNESA VEĽMI páčia vysokánske ženy.
Som nezadaný bezdetný muž bez záväzkov z Bratislavy so záujmom o históriu, kultúru, umenie,vedu, techniku. Hľadám - v prvom rade nezadanú bezdetnú babenku :D v druhom rade poriadne vysokú :) v treťom rade do rozmedzia uvedených rokov :P vo štvrtom rade s tymito vlastnosťami: úprimnosť, čestnosť, láskavosť, nežnosť, zmysel pre humor, niekoľko spoločných záujmov!!! :)
Zatiaľ toľko - viac mailíkom... tak neváhaj a ozvi sa... Email: rycha@inmail.sk