Klub vysokých žien

Príspevok v téme: Klub vysokých žien
vysokaZena

Ahojte baby. Tak som zasa dostala peknu facku od zivota. Chalan, s ktorym sme sa uz asi pol roka vzajomne otukavali a spoznavali sa a od ktoreho som citila dost velku naklonnost, bolo mi s nim nenormalne dobre, ma dnes pustil k vode. Dovod? Vraj to mohlo byt medzi nami krasne, KEBY...keby som bola o par centimetrov nizsia.
Uz par hodin sedim na posteli, pozeram doblba a neviem to pochopit.
Mam 19 rokov a som vysoka 175 cm. Okej, viem ze to je viac ako priemer, ale nikdy som si nepripadala az tak velmi vysoka, a tie oslovenia typu \"zirafa\" a \"rebrik\" som brala s humorom. Ale toto ma dostalo - preboha ved nam bolo spolu dobre, ako ma mohol nechat len kvoli vyske? Vraj mu kamarat povedal ze vyzerame spolu smiesne, pricom on je len o tri cm mensi odo mna.
Tak som sa nastvala, a rozhodla som sa zalozit tento klub pre nas vsetky vysoke dievcata a zeny. Stalo sa aj vam nieco podobne neprijemne ako mne? Alebo naopak, ste pre vasu vysku obdivovane? Mate radi svoju vysku alebo ju nenavidite?...No skratka tu mozte pisat vsetky svoje pocity a zazitky, a dufam ze prinesiete trochu pozitivneho do mojej hlavy, pretoze v tejto chvili by som si najradsej odrezala z noh dobrych 10 cm :(
Tak nech sa nas klub rozrasta :)

zirafka28

Ahoj,
na toho chlapca sa akurát tak vykašli ak mu vadí tvoja výška. Povedať toto dievčaťu iba kôli tomu koľko meriaš je pekná sprostosť!
Niektorý chlapci by aj zabíjali aby mali vysokú žienku po svojom boku :-) Ten chlapec je ešte zjavne nevyzretý a nevie čo chce !

Mne osobne sa ešte nikdy nestalo že by niekomu vyslovene vadila moja výška no na základnej škola ma často oslovovali žirafka kôli mojim 174 cm a už v štvrtej triede som bola vyššia ako učiteľka :-) Nemám kôli tomu žiadne komplexy. So svojou výškou som maximálne spokojná :-) Určite by som nechcela mať 160 cm.

Hlavne sa netráp :-P Keď príde ten pravý určite ťa bude mať rád takú aká si! :-)

Mišš

Ahojte :)
Som rada, že nie som sama. Ja mám zatiaľ asi len 170 ale ešte vyrastiem, mám 14. Donedávna som mala strašné komplexy, nejedla som a chodila neskoro spávať, spolužiačky ma často volali obor a pod.
Ale ja som sa začala pekne upravovať a obliekať, z výšky som urobila prednosť a teraz začínajú spolužiačky nosiť opätky, aby sa mi vyrovnali, lebo keď chcem niekoho zbaliť, nemám taký problém, ako oni :)
dúfam, že ešte vyrastiem aspoň 2-3cm

vysočina

Nebude sa organizovať nejaké väčšie stretnutie? Myslím, že stále je viac a viac vyšších ľudí a hlavne mladých :)

hena24

Neviem ci ste si vsimli, ze v posledej dobe chlapi vo veku 17,18, 19, 20 vyrastu velmi malo. Vacsinu kamaratov co poznam su nizki, ale vsimam si to aj hocikede na ulici a vo svojom okoli.. ked to tak pojde dalej chlapi budu mat uz pod 180 a naopak zeny budu tie vysoky.

Mirka,,Ziraf

ahojta....ja mam 13 rokov a uz mam 175cm...takze mne je stoho strasne divne ked kazdy je odo mna mensi min. o hlavu...a bojim sa ze v buducnosti budem rast dalej...:(

proserpina.

jaj aká pekná diskusia. :-ň ja mám 174 cm, som rada že nie menej, lebo keby som mala o 10 cm menej tak pri mojej hmotnosti by som vyzerala príšerne. Takto sa to aspoň trošku vyrovná. Aj by som chcela trošku narásť, ale už neskoro asi v 19 :-) Nikdy som z výšky nemala komplexy ani žiadne posmešky či odmietanie (aspoň nie kvôli výške). A aj tak som s rodiny najmenšia. Mama 180cm, otec cez 190cm a môj 17-ročný brat má 206 cm a je na to hrdý, že aspoň vyčnieva z radu :-) iba máme problémy s oblečením. To je asi jediná nevýhoda. Ja ani nie tak s nohavicami ale s rukávmi. Nikdy som nemala tričko s dlhým rukávom :-) asi mám opičie ruky :-))

Homer_Jay

ja mám osobne z vysokých žien strach .. ale to až tak nad 185 cm dajme tomu :D viem že kamošovi sa vyššie zase páčia, takže to je každého osobna vec .. ja potrebujem holku nižšiu ako som ja aby som si pripadal trochu dominantnejšie

zuzana123456

pri mojej výške 177 cm som nikdy nemala problém s chalanmi a to som ešte nosila 10cm opätky.Vysoká a štíhla baba si môže gratulovať,je jedno čo si na seba natiahne alebo obuje vo všetkom dobre vyzerá.Ja som takáto vysoká od 12 rokov.Vtedy som mala komplexy,ale neskôr som na svoju výšku bola celkom pyšná.Mám trochu problém zohnať správnu dĺžku nohavíc,ale pri troche snahy sa aj to dá.Pozrite sa na Peťa Kočiša a jeho manželku je od neho o hlavu vyššia a sú spokojní.Môj manžel má 184cm dcéra je ako ja a syn má 193cm sme jednoducho rodina úžasných