Ahojte baby. Tak som zasa dostala peknu facku od zivota. Chalan, s ktorym sme sa uz asi pol roka vzajomne otukavali a spoznavali sa a od ktoreho som citila dost velku naklonnost, bolo mi s nim nenormalne dobre, ma dnes pustil k vode. Dovod? Vraj to mohlo byt medzi nami krasne, KEBY...keby som bola o par centimetrov nizsia.
Uz par hodin sedim na posteli, pozeram doblba a neviem to pochopit.
Mam 19 rokov a som vysoka 175 cm. Okej, viem ze to je viac ako priemer, ale nikdy som si nepripadala az tak velmi vysoka, a tie oslovenia typu \"zirafa\" a \"rebrik\" som brala s humorom. Ale toto ma dostalo - preboha ved nam bolo spolu dobre, ako ma mohol nechat len kvoli vyske? Vraj mu kamarat povedal ze vyzerame spolu smiesne, pricom on je len o tri cm mensi odo mna.
Tak som sa nastvala, a rozhodla som sa zalozit tento klub pre nas vsetky vysoke dievcata a zeny. Stalo sa aj vam nieco podobne neprijemne ako mne? Alebo naopak, ste pre vasu vysku obdivovane? Mate radi svoju vysku alebo ju nenavidite?...No skratka tu mozte pisat vsetky svoje pocity a zazitky, a dufam ze prinesiete trochu pozitivneho do mojej hlavy, pretoze v tejto chvili by som si najradsej odrezala z noh dobrych 10 cm :(
Tak nech sa nas klub rozrasta :)
Klub vysokých žien
tarpo,
krasne si to napisal. Takto som sa na to nikdy nepozerala. Mas moje uznanie :)
Ja som tu uz raz pisala, ze som iba o 1cm nizsia nez manzel ale kupujem si topanky s opatkami akymi chcem, aj ked som v nich niekedy vyssia, nez on. Jemu to neprekaza a ja som spokojna.
ahojte.Boze!Vy sa ta tu trapite pre vysku 175??Ja som zena a mam 197cm!Akoze vas vobec nechapem:-o!Budte stastny,ze ste aky ste!
ahojte. za chlapov možem povedať, že ak uviedol tento dôvod, nie je to človek, ktorý by si ešte nejaký podobne úbohý v budúcnosti nenašiel. moja priateľka meria 183cm a ja 180.je neskutočné, koľko je vecí, čo nemôžu nosiť malé ženy, lebo im nepristanú.vysoké ženy môžu nosiť všetko, lebo to na nich vyzerá inak. poznám desiatky chlapov, ktorí majú vyššie ženy a sú na seba za to veľmi hrdí. vysoká žena je totižto synonymom ideálnej ženy a krásy samotnej. žijeme úplne v inej dobe ako pred 20timi rokmi.dievčatá su priemerne omnoho vyššie. a preto chlap, ktorý má po svojom boku vyššiu ženu má úžasný pocit, že sa vôbec takej žene páči. okolie sa vždy veľmi rýchlo zorientuje. veď sú plné nákupné centrá takýchto párov. nás hodnotí ako ideálny pár každý, kto nás pozná. súhlasím s tvrdením, že keď sa dvaja milujú, neexistuje prekážka, ktorou výšku nemôžeme nazývať.
Júj baby ja by som právaže chcela byt vysoka tak 176 cm zatial mam iba 168 cm ale strasne chcem narast je strasne pekné a dufam ze este narastiem ked mam 14 rokov strasne rada sa citím vyssia ako ostatni ludia ale vadi mi ked je nejaka baba odo mna vyysia:/
175 mi nepripada nijak vela, tiez mam tolko. a nemenila by som.
ahojte...keď chodím po meste tak ani nestretávam vysokých ľudí,...a tu koľko nás je :-)..ja mám 19 r. a 175 cm...kamarátky majú okolo 160, takže pri nich si vysoká pripadám, no a ešte v autobuse :-))...Inak som si už zvykla na svoju výšku, občas mi je to síce ľúto, ale už čoraz menej :-)
Bud stastna,ze ta opustil tak skoro,ze ti ukazal svoju pravu tvar,predstav si co by bolo neskor, nezatrpkni sa kvoli takej somarine. Ver mi je lepsie byt vysoky ako nizky.
175 cm? to je idealna vyska. povedzte , co mam robit ja , ked meriam 191 cm a som ZENA ... o vahe ani nehovorim. :( asi budem navzdy sama
vysokaZena,
ja mam 33r., meriam 179cm, mazel je o 2cm vyssi.
Sme spolu statni.
Kedysi som si kupovala topanky s podpatkom nie vyssim ako je jeho vyska, aby som nebola od neho vyssia.
Dnes mi je to uz jedno a kupim si aj s vyssimi. Ale zas nie nejake extremy.
Nikdy mu moja vyska neprekazala ale vlastne aj preco, ked som od neho predsa len kusok nizsia?
Ked som este bola slobodna, vzdy som pozerala po vyssich chalanoch. Nizsi ma nejak neputali. Moja podmienka bola: nizzsi aspon o 1cm.
Kasli na toho chalana. Zrejme Ta nemal tak rad, ako ty jeho, ked sa s Tebou rozisiel kvoli takej hluposti.
Ber to tak, ze Ta nie je hoden a zasluzis si nieco lepsie.
Este stretnes v zivote lasku, kt. bude opatovat Tvoje city na urovni a Tvoja vyska jej bude ukradnuta.
Co Ta nezabije, to Ta posilni...
ja keď som mala 14, tak som merala 181 cm a teraz mám konečnú výšku 184 cm... mne sa pod 170 cm nezdá veľa