Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Klub vysokých žien

Príspevok v téme: Klub vysokých žien
vysokaZena

Ahojte baby. Tak som zasa dostala peknu facku od zivota. Chalan, s ktorym sme sa uz asi pol roka vzajomne otukavali a spoznavali sa a od ktoreho som citila dost velku naklonnost, bolo mi s nim nenormalne dobre, ma dnes pustil k vode. Dovod? Vraj to mohlo byt medzi nami krasne, KEBY...keby som bola o par centimetrov nizsia.
Uz par hodin sedim na posteli, pozeram doblba a neviem to pochopit.
Mam 19 rokov a som vysoka 175 cm. Okej, viem ze to je viac ako priemer, ale nikdy som si nepripadala az tak velmi vysoka, a tie oslovenia typu \"zirafa\" a \"rebrik\" som brala s humorom. Ale toto ma dostalo - preboha ved nam bolo spolu dobre, ako ma mohol nechat len kvoli vyske? Vraj mu kamarat povedal ze vyzerame spolu smiesne, pricom on je len o tri cm mensi odo mna.
Tak som sa nastvala, a rozhodla som sa zalozit tento klub pre nas vsetky vysoke dievcata a zeny. Stalo sa aj vam nieco podobne neprijemne ako mne? Alebo naopak, ste pre vasu vysku obdivovane? Mate radi svoju vysku alebo ju nenavidite?...No skratka tu mozte pisat vsetky svoje pocity a zazitky, a dufam ze prinesiete trochu pozitivneho do mojej hlavy, pretoze v tejto chvili by som si najradsej odrezala z noh dobrych 10 cm :(
Tak nech sa nas klub rozrasta :)

?????

estelle,
v 10 rokoch??? ako skoro, ja som mala v 10tich možno 155 - 160cm (a bola som najvyssia, uz vtedy som trcala, preto si neviem predstavit, ze 180cm? ved uz ja som bola nazyvana "zirafa"), potom v 11tich 166cm v 12tich 171cm, v 13tich 177, v 14tich 181 a v 16-17 rokoch sa mi uz rast zastavil na 184cm.

harmonia

výška nerozhoduje :) každý sa narodil tak a takto je niekto pôsobí zlato keď je nižší niekto vyšší :)

estelle

Ja mam 181 a citim sa fajn....niekedy ked som sportovala som si zelala byt vyssia aspon tych 190,ale dnes som rada ze sa to zastavilo skor:)zas niekedy mam chvilky zeby som chcela mat takych 160:))
a pacia sa mi nizsi chlapi....preco to tak je?:)

thms

ja som maly, mam 169cm a mam uz tretiu vyssiu priatelku. a to o dost. mne to teda vobec nevadi a jej tiez nie, tak v com je problem? ludia dost pozeraju na nas na ulici, sme obaja dost extravagantni, tak sa na tom len super bavime... a je nam spolu perfektne

zvedavko

Mavell suhlasim s Tebou. A som chlap a si myslim, ze atraktivita zeny nesuvisi z vyskou :) a navyse sa vravi, ze co je male je zlate :)

Mavell

Perlorodka: Nič v zlom, ja meriam 156 cm alebo aj trošku menej,ale...chceš povedať, že my,nižšie, znamenáme niečo menej ako vysoké? Trošku ma to urazilo...nikto za svoju výšku nemôže,je to dané v génoch, ale povedať, že vyššie ženy pôsobia oveľa atraktívnejšie ako tie nižšie vyznieva ako keby znamenali niečo viac...

čiči89

ahooojte zeny :) 175 cm nie je vobec vela :) praveze cim dalej tym castejsie su ludia vyssi a vyssi a myslim ze to nie je problem jedine v tom dotrepat sa do tych blbych cinskych veci co aj XXXL je malo jak S-ko :D a co sa tyka tej vysky zalezi od chuti cloveka, niekto rad take iny zas take :) a ten chlapec asi este nevie co sa mu paci, sa zlakol, stane sa, chlapci a ked su starsi vedia sa spravat normalnejsie a nedopustat sa takych blbych dovodov na rozchod, to nie je dovod, to je nezrelost. ale ved je casu a casuu .. este pride ten spravny, a urcite by si nemala mat z toho depky abo cosi podobne, ja zase chcem byt vyssia :D mam skoro dvojmetroveho chalana, a podpatky su casto nedostacujuce :D ale ved keby bol kazdy par idealny o com by to bolo? ved to je nuda... :) tak hore hlavu a zacni si ovela viac verit.. prvorade je nieco ine ako zovnajsok :)