Klub vysokých žien

Príspevok v téme: Klub vysokých žien
vysokaZena

Ahojte baby. Tak som zasa dostala peknu facku od zivota. Chalan, s ktorym sme sa uz asi pol roka vzajomne otukavali a spoznavali sa a od ktoreho som citila dost velku naklonnost, bolo mi s nim nenormalne dobre, ma dnes pustil k vode. Dovod? Vraj to mohlo byt medzi nami krasne, KEBY...keby som bola o par centimetrov nizsia.
Uz par hodin sedim na posteli, pozeram doblba a neviem to pochopit.
Mam 19 rokov a som vysoka 175 cm. Okej, viem ze to je viac ako priemer, ale nikdy som si nepripadala az tak velmi vysoka, a tie oslovenia typu \"zirafa\" a \"rebrik\" som brala s humorom. Ale toto ma dostalo - preboha ved nam bolo spolu dobre, ako ma mohol nechat len kvoli vyske? Vraj mu kamarat povedal ze vyzerame spolu smiesne, pricom on je len o tri cm mensi odo mna.
Tak som sa nastvala, a rozhodla som sa zalozit tento klub pre nas vsetky vysoke dievcata a zeny. Stalo sa aj vam nieco podobne neprijemne ako mne? Alebo naopak, ste pre vasu vysku obdivovane? Mate radi svoju vysku alebo ju nenavidite?...No skratka tu mozte pisat vsetky svoje pocity a zazitky, a dufam ze prinesiete trochu pozitivneho do mojej hlavy, pretoze v tejto chvili by som si najradsej odrezala z noh dobrych 10 cm :(
Tak nech sa nas klub rozrasta :)

178

Ahojte vsetky ja mam 178 cm ked som bola este mladsia tak mi to vadilo vsetky baby boli nizsie ako ja vzdy som bola s triedy najvyssia.Zacalo mi to vadit ked som mala 17 rokov a pacil sa mi chlapec kt.bol nizsi tak som nemala odvahu ani nic cinit ale co sa mi prihodilo?Zacal on a sme spolu verte ci neverte az doteraz a mame spolu synceka pytala som sa ho ci mu to nevadi boli samozrejme aj take kamosky kt.hnet mi povedali ved on je od teby nizsi tak som sa obcas trapila este ked sme spolu chodili ale jemu to vraj nikdy nevadilo a vraj v posteli sa to aj tak vyrovna ha ha.No aby som to uviedla na spravnu mieru na vyske absolutne nezalezi.Ps: manzel ma 174cm

dlhana

Ahojte baby, ja mam 183 cm a fakt bohovsky problem zohnat rifle ... viem ze sa tu uz o tom asi popisalo hodne ... napriek tomu prosim prosim, viete niekto seriozne povedat kde sa daju zohnat rifle na tuto obriu postavu a podotykam ze vnutornu dlzku rifli musim mat min.90 cm (inak vyzeram ako vodnik :-)). Som zo Ziliny, takze nejake vychytene obchody s extra long rifalmy tu zrovna nie su, fnuk :-(. mate niekto konkretnu skusenost, alebo viete doporucit internetovy obchod ?

dakujem

lucy161

Ja som so svojou vyskou celkom spokojna, aj ked som kedysi chcela byt aj nizsia, ale co uz narobim:) Meriam 179 centimetrov, co je tiez vyhoda, kedze v nejakom velkom dave, si nemusim ani velmi stavat na spicky ako nizsi ludia:)
Rozist sa pre vysku je podla mna absolutna blbost..Mozno to tak bolo lepsie, ze ti dal kopacky,lebo keby ste spolu chodili dlhsie, viac by ta to bolelo..Taky chalan ako on ti nestoji ani za slzu..Usmievaj sa..vsak niekde na tebe caka tvoj skutocny princ, tak sa poobzeraj lepsie okolo seba. Drzim palce:)

mifor

Nicoll, prečo by sa nízka žena nemala vyrovnať krásou vysokej a štíhlej žene? Pokiaľ má nízka žena peknú postavu a je štíhla o čo je horšia než taká 175-180cm žirafa? Napríklad taká Kylie Minogue či Lady Gaga sú tiež nízke a sú vari škaredšie než dlhonohé? Ja by som rozhodne nemenila so žiadnou babou nad 170cm. A už vôbec vysokým žirafám nezávidím. Nie je čo. Mne by úplne vyhovovalo a bola by som najspokojnejšia s výškou 160-165cm.

blazniva

mno tak ja mám 178cm a miestami mi bolo ľúto že som tak vysoká ale s chalanmi som nikdy nemala problém....Mám 17 rokov a neviem nikdy odolať vysokým topánkam ale už som sa s tým zmierila...

Nicoll

Pre všetky \\\"žirafky\\\";)

Ak sa nebudete páčiť samej sebe, ťažko sa zapáčite niekomu inému!

Takto to proste vždy bolo, je a bude.
Meriam 180 mám 17 rokov, postavou podobnej modelke no aj tak mám niekedy svoje čierne dni, keď prídem domov z diskotéky kde som vytŕčala na svojich 10cm opatkoch , okolo mňa jeden vysoký muž v náručí nejakej krpane!!! Toto vie teda fakt naštvať!
Včera som si kúpila topánky s platformou na krásne vysokom opatku. Prvá reakcia mojej mamky-mimochodom o hlavu nižšej:D \\\"Prepanajana ty si aka vysoka v tych satach a topankach!\\\"
Viete to je tak .. buď si takéto názory vezmete k srdcu a všade kde sa objavíte vám budú v hlave chodiť myšlienky, že ste najvyššia a každý na vás čumí, alebo sa budete niesť usmievať na okolie, zoberiete opatky, pri poznámke ako \\\"tak avysoka a est eopatky? TS\\\" sa pousmejete a na vsetky krpane ktore vam zavidia sa vykaslete.

Kolko krat som sa modlila mat o 10 cm menej. A to mam naozaj dobru postavu! Muzi sa za mnou otacaju, no predsa mi to sebavedomie aspon do nedavna chybalo! Jednoducho tu stale budu neprajnici alebo ludia ktori zavidia alebo aj taki ktorym sa to nepaci ... ide len o vas, ako to zoberiete vy. Podla mna najdolezitejsou vecou, je ZMIERIT SA S TYM!

Mala zenska ma stale nadej. Mozno este vyrastiem. Mozno.
Lenze vysoka asi tazko sa zmensi. Nie, nie. To nema cenu nieco take si nahovarat, preto odporucam kazdej vysokej(ci uz sa zena citi vysoka ako 175cm alebo ma 180cm a je naozaj vysoká;).) jednoducho prestat nariekat a plakat ! NOAČO! Dlhe nohy vzdy boli su a budu sexi. Nizka zena sa nikdy nevyrovna krasou vysokej stihlej zene!

Tak sa drzte zirafky a berte vsetko s - nadhladom!