Ahojte baby. Tak som zasa dostala peknu facku od zivota. Chalan, s ktorym sme sa uz asi pol roka vzajomne otukavali a spoznavali sa a od ktoreho som citila dost velku naklonnost, bolo mi s nim nenormalne dobre, ma dnes pustil k vode. Dovod? Vraj to mohlo byt medzi nami krasne, KEBY...keby som bola o par centimetrov nizsia.
Uz par hodin sedim na posteli, pozeram doblba a neviem to pochopit.
Mam 19 rokov a som vysoka 175 cm. Okej, viem ze to je viac ako priemer, ale nikdy som si nepripadala az tak velmi vysoka, a tie oslovenia typu \"zirafa\" a \"rebrik\" som brala s humorom. Ale toto ma dostalo - preboha ved nam bolo spolu dobre, ako ma mohol nechat len kvoli vyske? Vraj mu kamarat povedal ze vyzerame spolu smiesne, pricom on je len o tri cm mensi odo mna.
Tak som sa nastvala, a rozhodla som sa zalozit tento klub pre nas vsetky vysoke dievcata a zeny. Stalo sa aj vam nieco podobne neprijemne ako mne? Alebo naopak, ste pre vasu vysku obdivovane? Mate radi svoju vysku alebo ju nenavidite?...No skratka tu mozte pisat vsetky svoje pocity a zazitky, a dufam ze prinesiete trochu pozitivneho do mojej hlavy, pretoze v tejto chvili by som si najradsej odrezala z noh dobrych 10 cm :(
Tak nech sa nas klub rozrasta :)
Klub vysokých žien
Caute babule .ako 17rocna som merala 180 vazila 58kg.naschval som chodila v tesnych veciach a topanky na opatkoch.neskor mi velmi vadilo ze nemaju na mna veci bola som obraty udenac.isla som na kasting za modelku a povedali ze som tucna potesilo ma to.moja 1.laska chlap mojho srdca mal 202 tak som nosila 13cm opatky.vsetci zasli bola som ako babika barbie s blond vlasmi po pas.mama mi sila vsetky veci tak som mala vsetko oripinal.pekne casi.does mam 29 rokov vysku 180 a vahu 70 otec nasej dcery je o dva cm nizsi,ale ma 100kg a citim sa fajn dnes sa otoci este aj 19robny.mame malu pravdepodobnost ze budeme niekedy tucne.dcera ma 7r.a 134cm existuju injekcie na spomalenie rastu asi by ma nechcela prerast
Ja meriam 176cm a som zo svojou výškou spokojná ešte by som dokonca brala aj o pár cm viac, ale to by už moj priatel asi nezniesol :))
Chlapisko ma pravdu ja som uz sem pisala ze som od manzela vyssia ale mi to nevadi a vela vela parov som uz stretla aj o hlavu ze boli baby vysie a chodili v naruci ako ruka v ruke kaslite na tych ktory chcu nizsie ked chcu nak si najdu na Vas cakaju bud chalani vyssi alebo nizsi ale im to prekazat nebude lebo nezalezi na vyske ale co mate v sebe.No a tie veci to Vam zial neporadim lebo ja mam 178 a ja nemam problem v podstate este na moju velkost maju vsade tak je mi luto majte sa
Ked ta pustil k vode koli tejto veci, a zalezi mu ako spolu vypadate tak nestoji za to. Vela vysokych chalanov doslova vyhladava male zeny. Na nasej skole je to skoro pravidlo.
Ahojte dievcata...:)
vasa vyska do 185 v dnesnej dobe je takmer "normalna"....dokonca aj dievcata do 195 v dbesnej dobe vedia ocarit...verte, moja manzelka ma 183 a dcera 193 a verte neverte, chlapci a chlapi sa za nimi obracaju a myslim, ze nie je to len o vyske zeny...je to skor o dakej iskre, ktorou nas prave vy dievcata viete zasiahnut a je jedno kolko meriate, vazite, ci ake mate oci...) doporucujem vam..teste sa zo zivota take ake ste..)))
Dlhana, teda aspoň u nás v takku ich majú rozdelené na normálnu, extra krátku a extra dlhú dĺžku a tam si väčšinou vyberiem, inde nemám šancu :-/
Inak raz som v jednom obchodnom centre videla pár, kde baba bola od chalana vyššia o dobrých 10-15cm a vôbec nič neriešili a okolie si nevšímali a ako im to pasovalo :)
Prihlasujem sa do klubu :)) Mám 17, 180cm a 58kg.
Rifle mám tiež problém kúpiť :D Mám dvoje, a obe som kúpila v GATE, ale aj tak ich musím nosiť na bedrách, sed mať nižšie aby boli dostatočne dlhé :) Ale chystám sa do Londýna a v Topshope si nejaké rifle určite nakúpim :)
No a keďže fázou zmierovania sa so svojou výškou a tým, že vždy len vytŕčam som už prešla, plánujem si kúpiť topánky s 13cm opätkom :)) A je mi jedno či niekto bude mať nejaké pripomienky alebo že sa cez zárubňu budem musieť zohýnať :D Koľko modeliek nosia extrémne vysoké opätky a vyzerá to senzačne :)
Ja mám 16 rokov, 175 cm a 58 kilogramov. Mám často problémy s chalanmi, keďže vždy pre mňa tí zlatí sú odo mňa nižší. Milujem opätky ale niekedy si nemôžem dovoliť ich nosiť pretože vtedy som extrémne vysoká a oproti tým "krpatým" sa cítim ako obor :/
heh, ahojte :) aj mne sa vas klub velmi paci :)
Mam 17 185 centakov :D :)
iked, obcas mi moja vyska vadi, to hej ,ale uz som si dako zvykla :)
obcas ma sice zasiahne ze chalan ktory sa mi paci je odomna nizsi, a tym padom uz akoby on ho nemam zaujem, alebo aj tak viem, teda myslim si, ze by mu to vadilo :)
ale tak ako tu uz jedna holka pisala su aj vyssi aj vyssi chlapi :) tak nezufajme :) :D ;)
tiez pravada, ze by cloveku nemalo zalezat na vyske pokial ide o lasku :)
tiez uz som zazila par chlapcov, co aj napriek mojej vyske a jeho trpazlicim ;) vzrastom o mna stali :P :D
no mne osobne by to asi prekazalo, keby je chalan nizsi :)
a tiez yb som rada nosila opatky :D :) no neviem ..:/ :P