Moje kozmeticke NAJhorsie omyly

Príspevok v téme: Moje kozmeticke NAJhorsie omyly
honney

Baby to ma tak napadlo ked som citala temu Moje kozmeticke NAJ...urcite ste sa kazda stretli s tym, ze ste nieco kupili a letelo to do kosa, veci, za ktore ste uplne zbytocne vyhodili peniaze. Mozme si poradit co nekupovat alebo aspon na co si dat pozor, co vy na to? :)

Tak ja zacnem...najhorsi krem na ruky co som mala bol Glydorée od AB. Ako krem nebol az taky zly, ale ta vona...no hrozne nieco, mne to strasne smrdelo. www.ab-cosmetics.com

V oriflame a avone som natrafila na balzamy na pery, ktore boli aspon pre mna viac nez hrozne. Z oriflame jahodovy z radu visions, silno farbil na cerveno, ale mne pery hrozne vysusoval www.ori-beauty.co.uk
a z anovu z radu Avon care taky trblietavy. Ani s kremami a mliekami z Avon care nemam dobre skusenosti. Ovocne sampony z Avonu pekne vonaju, ale mne sa po nich hrozne rozcesavaju vlasy, mam ich uplne domotane.

Z lakov na vlasy je najhorsi asi lybar s pumpickou, lepi mi vlasy a dost zle sa strieka. Na druhej strane vydrzi veelmi dlho, chcem sa ho uz zbavit :D

vevericka

zlozenie si mozes spravit podla seba a urcite vies, co si tam dala,ja neverim tymto super in modernym bio akoze prirodnym kozmetikam..lebo teraz to bezi medzi ludmi, je to moderne a zrazu narastlo tych bio firiem, jak hub po dazdi..lebo trh si to pyta..ak ma nieco akozeprirodne trvanlivost viac ako miesiac, musi tam byt konzervant a to nehovorim o alverde, ktore maju az neviem aku trvanlivost..to okolo prirody utekalo velmi daleko..a certifikat umelo vytvoreny je im tiez na dve veci..

Lucinka33

no keby sa ti podarilo spravit nejake mydlo alebo nebodaj sampon, co ma zlozenie ako Urtekram, tak napis ako to dopadlo :)

vevericka

tak mydlo prave nie, ale masku na vlasy ci plet, ci niektore vyluhy napr do oleja za tepla a za studena ano, aj ked aj to mydlo ma laka..hydroxid v chemickych potrebach, aj vo drogerii

vevericka

no ved prave treba mydlo..a ci uz chceme alebo nie vyroba mydla aj toho najprirodnejsieho nie je az tak uplne prirodna,,doknaca nadbytok kokosovych olejov v mydle vysusuje pokozku a treba do takehoto mydla pridavat ine oleje.npr olivovy
take nieco si mozes vyrobit aj doma;) staci si kupit hydroxid(1,5 pol kila) a nastudovat zmydelnovanie:)
209.85.135.132
ingrediencie co sa tyka olejov zalizi na tom ake chces mydlo:)

Lucinka33

cena je 6 eur za 250 ml flasku. a je dost riedky, tak vydrzi kratko. ja vlasy umyvam asi tak 2-3 krat tyzdenne (mam ich dlhe asi do pol chrbta) a vydrzi mi zhruba mesiac. no samotny vyluh by mi asi neumyl, na to treba tie ostatne veci ako kukuricne mydlo atd. :) ale toho mydla (teda sodium coco sulfate) je tam podla zlozenia menej ako napr. v Lavere.

vevericka

cena a trvanlivost je aka??? inak vodny extrakt ..je obycajny vyluh, takze ked si v lekarni kupis susenu medunku a spravis, odvar mozes si vlasy rovno umyt s tym :)