Baby to ma tak napadlo ked som citala temu Moje kozmeticke NAJ...urcite ste sa kazda stretli s tym, ze ste nieco kupili a letelo to do kosa, veci, za ktore ste uplne zbytocne vyhodili peniaze. Mozme si poradit co nekupovat alebo aspon na co si dat pozor, co vy na to? :)
Tak ja zacnem...najhorsi krem na ruky co som mala bol Glydorée od AB. Ako krem nebol az taky zly, ale ta vona...no hrozne nieco, mne to strasne smrdelo. www.ab-cosmetics.com
V oriflame a avone som natrafila na balzamy na pery, ktore boli aspon pre mna viac nez hrozne. Z oriflame jahodovy z radu visions, silno farbil na cerveno, ale mne pery hrozne vysusoval www.ori-beauty.co.uk
a z anovu z radu Avon care taky trblietavy. Ani s kremami a mliekami z Avon care nemam dobre skusenosti. Ovocne sampony z Avonu pekne vonaju, ale mne sa po nich hrozne rozcesavaju vlasy, mam ich uplne domotane.
Z lakov na vlasy je najhorsi asi lybar s pumpickou, lepi mi vlasy a dost zle sa strieka. Na druhej strane vydrzi veelmi dlho, chcem sa ho uz zbavit :D