Mám už dlhšiu dobu priateľa ktorý je perfektný a mám ho strašne rada, je tu ale jedna vec ktorá mi strašne zle padne. Má 25 rokov a dobre platené miesto nakoľko ja študujem na vysokej škole. Má už vlastný byt aj auto ktoré dosiahol svojim úsilím. Zdá sa mi, že je až prehnane skúpy a strašne ho zaujímajú peniaze. Všimla som si, ako keby ma aj využíval niekedy. Ked ideme do obchodu a pri pokladni mu poviem že platím ja odrazu ho ešte napadne aby kúpil chipsy, alebo džús ktorý stojí 1 EUR vymení za drahší. Ked ho pozvem na pizzu, zázrakom si da celú pritom vždy zvykneme si dať na polku. Alebo napríklad ideme do lekárne a kupuje lieky 5-6 kusov a mne treba jeden ibalgin, zoberie odomna aj tie 2 EUR. Alebo ked niečo vyplatí a ja nemám pri sebe peniaze doma mu dám ale nie presne napríklad som mu dlžná 16 a mám len 20 na druhý den to nevráti. Pritom zarába dobre a ja nemám príjem čize peniaze mám od rodičov. Na dovolenke si všetko platím sama, alebo je to tak, že on napríklad zaplatí vstup na kúpalisko a ja jedlo. Preto by som chcela vedieť ako ste vy na tom so svojime polovičkami aby som to vedela porovnať, lebo čo mám kamarátky, tých priatelia platia aj kaderníčku, hovorím ja nie som typ čo využíva, veľakrát ho pozvem aj ja, ale niektoré veci mi nepadnú dobre.
Fakt je skúpy alebo ja som vypočítavá
Ach ci si len hlupy, moze to dieta davat aj svojej kamaratke. Ale neviem, ako jej veris ako daleko byvaju jej rodicia ked ti klamala o veku o tom ze mam dieta... A jednoducho asi sa jej nepaci jej sexualny zivot, tak na to si jej dobry. Mas 32 a nechapes rozdiel medzi priatestvom a mileneckym vztahom...Vies co, mysli si co chces, ale ked to takto nechas...Ostanes starym mladencom, bezdetny..A aj bez nej lebo ked bude mat 60 a viac uz nebude kvoli sexu tolko cestovat...vela stastia pri naplnani tohto tvojho ciela. Mna uz nebavi pisat s primitivom, co aj debil by uz pochopil ze to nie je laska, ale iba sexualne uzivanie...
hahaha: fiiiha, ze som taky sprosty a nenapadlo ma to hned, ze precestuje cca 350km, aby dala dieta rodicom /kazdy vikend/ a potom dojde najkych 150 km za mnou, pojdeme niekde na vikend do vzdialenosti cca 100km a potom bude cestovat 100+150km domov. Hmm, zeby bola potomkom Marka Pola ? No to ma este nenapadlo... :-D
Zase si Adam series do hubky..Si pisal ze niekedy sa stretnete aj iba po 3 tyzdnoch a teraz tu pises, ze kazdu chvilu. Uz si pocul o starych rodicoch? Tak k nim to dieta moze davat kludne ako ty pises aj kazdy vikend a vymysli si, z doma si potrebuje co to porobit...A stari rodicia su stasni ze tak casto maju u seba vnucatko :-)
hahaha:
no, to by kamaratka mala velku trpezlivost, cely vikend, ci niekolko vikendov travit s cudzim dietatom, kazdu chvilku... Kazdy clovek je ina povaha a ma svoje tempo. Niekomu to trva dlhsie, niekomu kratsie.
o tak ma 37, a 32 rocneho milenca :DD
Asi tazko ze podla seba sudit teba..ja keby som mala 32 a mam milenca co ma 40 a raz za cas sa so mnou stretne je jasne ze to so mnou nemysli vazne. Tak dieta necha na vikend kamaratke, a pod...Prosim ta trisvtrte roka je dlha doba..A este ked su to dvaja tak dospeli ludia ako vy. Takze nevrav, ze to je kratko...Keby ta lubila tak uz aj skor ako po pol roku ta predstavi dietatu, aspon ako kamarata...Ale vies, kazdy sa nejako utesuje a ty hladas blbe dovody aby si sa utesoval, ze vsetko je v poriadku :DDD
hahaha: to som nepovedal, ze ona je starsia o 8 rokov odo mna, ale ze s povedala, ze ma o 8 rokov menej. Odo mna je starsia o 5 rokov.
Jezis tak to som este myslela, ze raz dostane rozum...Ale on ma 32 jeho milenka 40. Takze nas Adam bude cely zivot travit cakanim, kedy milenka piskne :DDD. No pekne Adam, pekne. Este aj bezdetny ostane...No, co uz len nech veri nadalej ze ona ho berie ako priatela...
Predpokladam ze Adam ma 19 a jeho milenka 27
buch buch: aha, asi som to prehliadol. 32...