Mám už dlhšiu dobu priateľa ktorý je perfektný a mám ho strašne rada, je tu ale jedna vec ktorá mi strašne zle padne. Má 25 rokov a dobre platené miesto nakoľko ja študujem na vysokej škole. Má už vlastný byt aj auto ktoré dosiahol svojim úsilím. Zdá sa mi, že je až prehnane skúpy a strašne ho zaujímajú peniaze. Všimla som si, ako keby ma aj využíval niekedy. Ked ideme do obchodu a pri pokladni mu poviem že platím ja odrazu ho ešte napadne aby kúpil chipsy, alebo džús ktorý stojí 1 EUR vymení za drahší. Ked ho pozvem na pizzu, zázrakom si da celú pritom vždy zvykneme si dať na polku. Alebo napríklad ideme do lekárne a kupuje lieky 5-6 kusov a mne treba jeden ibalgin, zoberie odomna aj tie 2 EUR. Alebo ked niečo vyplatí a ja nemám pri sebe peniaze doma mu dám ale nie presne napríklad som mu dlžná 16 a mám len 20 na druhý den to nevráti. Pritom zarába dobre a ja nemám príjem čize peniaze mám od rodičov. Na dovolenke si všetko platím sama, alebo je to tak, že on napríklad zaplatí vstup na kúpalisko a ja jedlo. Preto by som chcela vedieť ako ste vy na tom so svojime polovičkami aby som to vedela porovnať, lebo čo mám kamarátky, tých priatelia platia aj kaderníčku, hovorím ja nie som typ čo využíva, veľakrát ho pozvem aj ja, ale niektoré veci mi nepadnú dobre.
Fakt je skúpy alebo ja som vypočítavá
ja sa drzim toho: ked ti davaju, ber, ked ta biju, utekaj! ked mi chlap chce nieco zaplatit, tak sa tomu nebranim, rada to vyuzijem, nehram zo seba hrdu zenu, ktora si to chce silou-mocou zacvakat sama, ukazat chlapovi, ze je nezavisla, resp., cakat, ze ma zacne presviedcat... aj ked financne na to nie som odkazana, no rada prijmem od chlapa aj taku dovolenku. baby, preberte sa a nehrajte sa na hrdinky! chlapov treba poriadne vyzmykat:-)
Catherin: v jej byte som bol, ked bola spolubyvajuca na dovolenke. Vraj tam byva s nou.
Dohodli sme sa, ze do decembra ma predstavi synovi a dnes ma prekvapila, ze mi ho dala k telefonu. Povedal len ahoj a utekal sa hrat prec, dostal totiz zajaca.
Dohodli sme sa, ze ma este predstavi rodicom, ale moc sa jej do toho nechce, ze ju tlacim, ze ona to musi citit. Hovorim jej, vsak ju neziadam o ruku, len nech ma predstavi rodine a nemusi sa zatajovat, kde je. Suhlasila, ale povedal som jej, ze aby mi nepovedala na buduce, ze to neplati, ze som ju do toho dotlacil.
Inac je jedna vec, co robim a druha co si myslim. Tiez si kadeco myslim, ale ako hovorim, chcem mat istotu, dokaz, ze to neni iba vyplod mojej mysle, tie domnienky.
Nuz ja som inteligentna kraska, takze spokojnost nadovsetko :)) Dosiahla som toho vela vlastnou drinou, takze nech roztahuju nohy tie skarede, pekne to nepotrebuju, aj tak maju vsetko po com zatuzia :)))
ups, nie posledny, ale predposledny...
posledny nazor je velmi hlupy, velmi...
cathirin: no pobehlice roztahuju nohy aby im ini chlapi platili a inteligentne zeny si na vsetko dokazu zarobit same. Ja nie som odkazana zit jak ty, roztahovat nohy hocikomu za peniaze. A veru by sa naslo dost takych, co by mali zaujem! Posielam ich za tebou.
catherin, skaredym zenam nic ine neostava, len si platit vsetko samej, na co by chlap utracal na strazneho psa :)))))))
máš 2 možnosti,bud ho odkopneš alebo si zvykni..ale ani v budúcnosti nebudeš mať na ružiach ustlané..
Malicka: ani mne nikdy ziaden chlap neplatil ani dovolenku, ani najom ani nic podobne. Zas mam svoju hrdost a som hrda na to, ze sa vzdy uzivim sama.
Adam nehnevaj sa, ale si hrozne naivny, co v tvojom veku sa uz divim. Hovoris, ze jej veris, to je velmi pekne, ale ako mozes verit niekomu, kto ti uz v nejednej veci klamal? A potom to, ze ti neberie cez vikendy telefon a ani ti to nijak rozumne nevysvetlila je samo o sebe velmi divne, co aj priznavas. Dieta ti nepredstavila, kamosku ti nepredstavila, v byte si nikdy nebol, nevies ani, s kym tam byva. Ja by som s niekym, kto mi toto robi uz davno nebola. Ale ked ti to takto vyhovuje... raz za dlhsi cas sa stretnut, ist niekam na vylet, mat trocha sexu a neocakavas nic viac, tak je to ok.