Fakt je skúpy alebo ja som vypočítavá

Príspevok v téme: Fakt je skúpy alebo ja som vypočítavá
kristina64

Mám už dlhšiu dobu priateľa ktorý je perfektný a mám ho strašne rada, je tu ale jedna vec ktorá mi strašne zle padne. Má 25 rokov a dobre platené miesto nakoľko ja študujem na vysokej škole. Má už vlastný byt aj auto ktoré dosiahol svojim úsilím. Zdá sa mi, že je až prehnane skúpy a strašne ho zaujímajú peniaze. Všimla som si, ako keby ma aj využíval niekedy. Ked ideme do obchodu a pri pokladni mu poviem že platím ja odrazu ho ešte napadne aby kúpil chipsy, alebo džús ktorý stojí 1 EUR vymení za drahší. Ked ho pozvem na pizzu, zázrakom si da celú pritom vždy zvykneme si dať na polku. Alebo napríklad ideme do lekárne a kupuje lieky 5-6 kusov a mne treba jeden ibalgin, zoberie odomna aj tie 2 EUR. Alebo ked niečo vyplatí a ja nemám pri sebe peniaze doma mu dám ale nie presne napríklad som mu dlžná 16 a mám len 20 na druhý den to nevráti. Pritom zarába dobre a ja nemám príjem čize peniaze mám od rodičov. Na dovolenke si všetko platím sama, alebo je to tak, že on napríklad zaplatí vstup na kúpalisko a ja jedlo. Preto by som chcela vedieť ako ste vy na tom so svojime polovičkami aby som to vedela porovnať, lebo čo mám kamarátky, tých priatelia platia aj kaderníčku, hovorím ja nie som typ čo využíva, veľakrát ho pozvem aj ja, ale niektoré veci mi nepadnú dobre.

eviket

..ja som ti stary konzervativec, ja mam nieco odskusane a to budem dusit stale. Ale nebolo by zle troska pozmenit kuchynu.. nu nic musim vyskusat.. len neviem ci ich v tej nasej diere maju :)

mirka 23

eviket, ked su z tvrdej, tak mnhe viac chutia, to su take talianske....proste su tvrdšie a sa mi zdá že lepšie.

mirka 23

eviket, až som išla pozrieť na tie Pasta Zara, ale tie su bezvaječné z tvrdej pšenice, takže OK :) a tie z Lidlu to iste. Budem si to všímať, tie vajcia, lebo to nesledujem.

eviket

mirka23

no urcite su aj lepsie, ale ja si ich vyberam hlavne kvoli tomu, ze neobsahuju vajce, ja by som nemala vajecne, a ked vidim niktore tie 8-vajecne cestoviny... si predstav, ze tam je takych skutocnych osem vajec.. to je dost vela, nie? :)

EricaCat

...normalne ma tvoje rozpravanie pobavilo =) je to fakt smiesne, ze tvoj priatel je taky lakomy. Ja tiez neocakavam, ze mi bude vsetko priatel platit, ale... zase sa hadam nebudeme natahovat pre dve eura! Ty sa netrap, ty to beries v pohode, ale keby som bola na jeho mieste, tak sa hanbim, az by som mala cervene aj usi! Ako neries ho... mozno toto nie je dovod na rozchod, ale uvidis, ze to bude neskor este horsie, ked uz teraz rata kazde euro.