Uz ziadne kg naviac len krasne stihle telo

Príspevok v téme: Uz ziadne kg naviac len krasne stihle telo
stihlebody

Mam 23 rokov, meriam 167cm a vazim 68kg.Mojim cielom je schudnut na 63kg,na zaciatok mi to uplne staci.
Mate niekto chut poctivo si tu kazdy den aspon po dobu jedneho meiaca pisat nasu stravu,cviky a nase ubudanie kg?
Prida sa niekto?
Ale len naozaj seriozne, kto tu bude pisat min.1x za dva dni.
Ak mate chut pridat sa napiste svoj vek,vysku,vahu a Vas ciel.

misel711

flowerka a stihlebody: som rada ze ste zacali temu s riflami :) aj ja mam tento problem! spociva v tom ze moja postava je totalna hruska, male prsia a relativne male brucho ale velke boky a stehna.... take rifle co aj navleciem na stehne na bruchu odstavaju aj 10cm... a naopak..to co by bolo na bruchu ok tak by mi prasklo keby som si chcela sadnut..

stihlebody

Mozes napisat miery aj teraz ak chces,ja este obed nemam hotovy,este nie je cuketa zapecena.
No fakt rifle,saty,pekne nohavicky,riflove kratasy,kratke minisuknicky to je horzne nakupovat.

flowerka

stihlebody: tak to určite dáš bez problémov:-)))))
no môžme aj miery ale tak za ne sa veru dosť hanbím...mám dať dnes albo až zajtra ráno sa odmerať?

no je to fakt otrasné s tými riflami a tie veľkosti ani nehovorím...no ja neznášam kupovať rifle pretože vždy keď sa mi páčia tak majú tak S, M...a ja som ďaaaaaaaaaaleko za...
no fakt ja teraz nemám ani rifle..som nútená chodiť v takých skoro aj elegantných ľanových, s pásom dobreže nie po prsia( to ja neznášam), no ale čo mám robiť...

inak n aolovrant si chcem dať nejaké ovocie( no máme iba banán)
a na večeru neviem, niečo ľahšie, to ešte napíšem... a ty? a aký bol obed?:-)

stihlebody

flowerka: Co si das poobede?Nenapiseme si tu aj nase miery?No problem kupovanim rifli mam aj ja.Vsade su anorekticke predavacky a ked skusam rifle a nevojdem sa do nich a pytam si vacsiu velkost,tak vidim tie ironicke usmevy : ach Ty ale vyzeras, nenatiahnes si na seba nic z toho co tu predavame.
Dufam,ze kym pojdem do skoly,tak tych 65kg urcite budem mat a urcite to chcem dat na 63kg.
Minule som bola v obchode,boli tam take super nohavice,ale ked som pozerala velksoi tak boli XXS,XS,S,M koniec vraj vacsie velkosti nemaju.No super,takze ak ma niekto nad 70kg,tak uz si tie nohavice nekupi.Ale uz ma fak zaraza to,ze existuju velkosti XXS,XS,nie je to strasne?

flowerka

stihlebody: ďakujem:-)))
áno môžem každý deň, teda zatiaľ:-) ved presne ani mňa to veľmi nemotivuje keď hcú chudnúť také baby, to ma skôr vytáča:-))
no ja som teda tu z vás asi najtučnejšia, tak jednoznačne je načase už so sebou niečo robiť...nech som aspoň do mojej 20-tky trošku kočka:-) (november:-)

lebo toto je fakt o život, nemôžem na seba nič kúpiť, hlavne nohavice, lebo som hruška, a normálne že rifle v mojej veľkosti nemajú v celom meste:-((

ja chcem jesť tak každé 3 hodinky, keď vstávam takto neskoro tak raňajky, obed, ol. a večera...nemusí byť striktne o 6tej, keď viem že skôr ako o 11tej spať nepôjdem...

a večer idem na zumbu, tak sa teším:-)) včera som trošku posilovala a mám svalovicu sakra, a dala som si dobrý strečink...

inak ten obed vyzerá byť fajn:-)dobrú chuť potom:-)

stihlebody

flowerka: Som rada,ze si tu.Ja som dnes mala na ranajky 3 nektarinky.Na obed si chcem urobit nieco z cukety,ale nechcem ju vyprazanu,asi si urobim nejaku zapekanu s paradajkami,cibulkou a zemiakmi.
Mozes tu pisat kazdy den?Aspon by sme sa mohli navzajom podporovat.
Mna velmi nemotivuje ak tu pisu dievcata,ktore maju 59kg, 170cm a chcu schudnut 3kg.
Drzim Ti palce.

flowerka

Misel711: veď presne taký je môj plán:-) a vždy bol:-) teóriu zvládam si myslím za tie roky čo sa snažím schudnúť( a paradoxne len priberám), len v praxi stále zlyhávam...
ale už nie! vždy to bolo tak že som si dávala od pondelka, od prvého, od zajtra, však to poznáte no nie? aj keď viem že je to blbosť...

takže dnes som asi 1x v živote vstala o desiatej tak toho zjem hádam aj trošku menej:-)
R: jogurt figuretta so sójovým rožkom
O: zemiak. kaša s volským okom (2 vajíčka) a kečupom( nemá byť viem, ale nemám si čo iné dať)

a ďalej neviem...ved ja vás tu budem neustále sledovať:-)))a písať:-)
pekný deň prajem!

misel711

flowerka: neboj zvladnes to! treba byt hlavne v psychickej pohode! nevazit sa kazdy den a klasike pravidla... male porcie a casto... a ked mas hlad tak pi a najdi si nejaku cinnost aby si na to nemyslela.. ja jem cca kazde dve hodiny... celkom sa to da.. a vecer idem radsej spat aby som nebola hladna :DDD ozvi sa jak ti to ide prip ak chces nieco vediet.. :)

flowerka

No ahojte kočky! som rada že som vás tu našla, rada by som sa pridala a konečne schudla už aspoň niečo, lebo som zo seba strašne nešťastná, z toho neustáleho prejedenia a priberania:-(

19 rokov
170cm
78kg +-1kg( dnes som sa zase toho tak veľa zjedla a stále som hladná...alebo čo to je ja už asi neviem rozoznať čo je hlad)

baby pomôžte mi:-( zvládnem to už konečne? vidím že vy sa tu celkom držíte zatiaľ:-)) len tak ďalej kočky, vy to dáte:-)( snáď aj ja)

len keď ja už tomu prestávam veriť pretože som už toľkokrát začínala...vydržala 5 dní a koniec...opäť prejedačky...a pritom športujem aj 5x týždne, milujem šport, tak viete asi koľko zjem keď napriek tomu toľko vážim:-( ach( a nie sú to svaly, všetko sa na mne trasie, v živote by nikto nepovedal že som pohla niekedy zadkom)...:-(((

brekeke

no ako naschval, dnes kedy som chcela zacat s behanim, zacne vonku liat!!! wrrr
idem si aspon zaskakat na svihadle...