Uz ziadne kg naviac len krasne stihle telo

Príspevok v téme: Uz ziadne kg naviac len krasne stihle telo
stihlebody

Mam 23 rokov, meriam 167cm a vazim 68kg.Mojim cielom je schudnut na 63kg,na zaciatok mi to uplne staci.
Mate niekto chut poctivo si tu kazdy den aspon po dobu jedneho meiaca pisat nasu stravu,cviky a nase ubudanie kg?
Prida sa niekto?
Ale len naozaj seriozne, kto tu bude pisat min.1x za dva dni.
Ak mate chut pridat sa napiste svoj vek,vysku,vahu a Vas ciel.

honeyhoney

Ahojte :-), aj ja sa chcem k vam pridat. Mam vysku 170 cm a vahu 72,5 kg, a chcem schudnut na 65 kg. Tak dufam, ze sa mi to podari :-). Dufam, ze sa mi to podari. Od dnes zacinam, dufam, ze budem trpezliva a vydrzim to :-) tak zatial papa

brekeke

aj ja sa pridavam, newem sice ci mi to vydrzi, lebo nemam moc pevnu volu, ale dufam ze to vyjde...
a inak, moja vyska nieco cez 170 cm, vaha 66 kg, a rada by som mat pod 60 kg...

bara017

ahojte:) tak ja pokračujem dobre, celkom.. skúsam teraz jest castejsie male porcie, nie 3x denne velke. Chcem skusit ci sa da zrychlit moj metabolizmus. Budem Vas informovat.. ale aj tak neporusim svoje pravidlo nejedenia po piatej, prip. po siestej ked nie som doma okolo piatej este:)

stihlebody

sandy sue : Niekedy su nizkotucne potraviny horsie ako normalne,okrem izkotucneho alebo uplne odtucneneho mlieka.
Podla mna sa to niekedy na potraviny len napise a nie je to pravda.

sandy sue

tak dneska rano som skusala ist behat ale moc toho som nevyderzala,,,asi 15 min behu do kopy,,,poobede by som vytiahla korcule,,,a co sa tyka stravy myslite ze nizkotucne potraviny budu lepsou alternativou ako normalne?

prvosienka00

ahojteee, no ja som vcera bola 15 mins bez.pas, 15 mins na bike a svalovica nikde, az sa cudujem:) ale chrbbat som mala mokry statne;)

misel711

bre ranko vsetkym :)
vcera som bola prvy raz v posilke... dneska rano ze uff...
ale priznam sa vecer som si dala cukinu v dvojobale...sla som spat ale az tri hodiny po tom co som jedla...a vy ako?