Mam 23 rokov, meriam 167cm a vazim 68kg.Mojim cielom je schudnut na 63kg,na zaciatok mi to uplne staci.
Mate niekto chut poctivo si tu kazdy den aspon po dobu jedneho meiaca pisat nasu stravu,cviky a nase ubudanie kg?
Prida sa niekto?
Ale len naozaj seriozne, kto tu bude pisat min.1x za dva dni.
Ak mate chut pridat sa napiste svoj vek,vysku,vahu a Vas ciel.
Uz ziadne kg naviac len krasne stihle telo
Ahojte, tak sa pridavam :) Mam 169 cm, 62 kg a chcem sa dostat na svoju vahu zpred roka, co je 55 kg... no uplne mi postaci, ak budem mat do 60 kg, skor chcem schudnut tak 5 cm z brucha, stehien a zadku. Miery mam 92-69-95 ... no skace to hore dolu. Nejem po piatej a kazdy den si trochu zacvicim na orbitreku, fitlopte, alebo zakorculujem. Inac dietu nedrzim, jem na co mam chut- aj ked su to nejak prirodzene vacsinou salaty, alebo ovocie. Drzim nam palce :)
Ja som momentalne dost hladna..... jedla som tesne pred ppiatou a uz dost dlhu dobu nejedevama po piatej len teraz mam vazne na nieco chut... no vydrzim hadam uz doo rana :)
...a mohli by sme si stanovit presne den kedy sa budeme vazit, resp. merat aby sme si sledovali pokroky.
tak ja sa pridavam, po tomto soku co som prave zazila: prave som sa odvazila a zistila som ze mam 62,9 kg. skoro som odpodla, taku vahu som este nemala. bola som si vedoma toho, ze som tento vikend viac jedla ale toto som necakala, zvycajne mam od tych 60 do 61 max. sice nie som ani s tym spokojna, lebo pred 2 rokmi som mala 56:( a chcela by som spät tuto vahu, nejak sa mi nedari ale tych takmer 63 je hroza. iste ono to nie je vela ale viem ako pekne som vyzerala ked som mala 56.
takze idem s vami do toho a budeme sa nevzajom povzbudzovat.
moja vyska je 171 c., miery 90- 71- 94
Ale naozaj mam moozes mi verit.... neviem preco sice ale mam .. Prooste asi zvlasty typ postavy :)
Neverim,ze mas take miery pri tak malo kg.Ja meriam 167,vazim 68kg a miery mam 96-76-104.A ja som oproti Tebe obezna.
zdravim, tak ja dnes
Ranajky:jogurt+ovsene vločky, banán, nesladena kava
Obed o chvilu: Kuracie maso+zelenina
Potom do piatej este nejake dve mensie jedla a koncim na dnes..
A pojdem dnes behat ako obvykle, beh sa mi totiz osvedcil super formuje postavu.. na zaciatku som vydrzala 15min teraz uz beham v pohode 40min vkuse:-)
Ty si myslis ze co som modelka alebo co ?? 85-79-94 je podla teba plocha ako doska??
Prepac mi,ale taketo baby neviem pochopit mas 171cm - 58kg s este Ti zavadzaju kg,ved musis byt plocha ako doska.Nemyslim prsia.Ake mas miery? 90-59-89?
stihlebody
Akooze tucna nie som to nemozem povedat ale chcela by som este zhodit tie 3 kila kt mi akosi trosku zavadzaju....:) Inak som uz docela spokojna...