Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Uz ziadne kg naviac len krasne stihle telo

Príspevok v téme: Uz ziadne kg naviac len krasne stihle telo
stihlebody

Mam 23 rokov, meriam 167cm a vazim 68kg.Mojim cielom je schudnut na 63kg,na zaciatok mi to uplne staci.
Mate niekto chut poctivo si tu kazdy den aspon po dobu jedneho meiaca pisat nasu stravu,cviky a nase ubudanie kg?
Prida sa niekto?
Ale len naozaj seriozne, kto tu bude pisat min.1x za dva dni.
Ak mate chut pridat sa napiste svoj vek,vysku,vahu a Vas ciel.

moncaaaa

chcela by som sa opytat...mam 159 cm (asi) a moje miery su 85-65-90....hejze je to blbe??? nemozem nijak zuzit bokyy ...dost vela sportujem ale strale niicc..ani nejem po piatej hodinee...ranajkujeem....menej sladkostii...no stale nicc proste boky mam velke a uz nevem co mam robit prosim pomozte mi daktooo :(

natalik

no baby, mozem sa pridat??? vyska 165 a vaha 70. musim to nejak dat na 65, teda aspon minimalne. :-))), uz tyzden nejem po piatej, a bud idem na korcule, alebo si dam doma video na abs cviky na youtube. ale priznam sa, nie som nejak moc trpezliva, najradsej by som schudla za tyzden :-)))

bara017

sandysue vitaj:)) ak upravis stravu a pridas sport(teda najma nejake kardio) tak prvych desatich kil das urcite rychlo dole, drzim Ti palce:-)

sandysue

ahojte holky rada by som sa k vam pridala,,,chcela by som zacat stravovat sa zdravo vyvazene a pridat aj sport aby kila isli dole,,momentalne pri vyske 169 cm mam 75 kg rada by som dosiahla 60 pripadne 55 ak by sa podarilo

bara017

jooooooj tak na obed hranolky - to nie je dobre:-/ ale tak nedam si uz nic do vecere a hadam sa to nejak vykompenzuje:)a vecer pojdem behat opat:) to ma bavi..

misel711

cauteeee :)))
aj ja sa chcem pridat :)
presne miery neviem ale mam 23 rokov, 169 a cca 71 kg... ulozene hlavne na zadku a na stehnach... :)
dnska idem do posilky.. ja mam problem s motivciou... tak uvidime kolko mi to vydrzi.. a ked som hladna som nervna strasne...to je dalsi problem...:)

samatha

tak ja som dnes mala na ranajky jogurt a na desiatu bude 1 jablko.obed klasika co bude v praci a vecer sa posnazim vela toho nezjest. to je moj hlavny problem, vecer na mna idu chute:(
rano som mala 61,5 kg co je oproti vcerajsim 62,9 kg ukludnujuce ale nie dobre. som asi dost zavodnena. do konva tyzdna to musi byt rano 60 kg

bara017

dobre takze dnes zacinam seriozne, obmedzim konecne aj to sladke:) skusim aspon dva tyzdne ho nejest, uz som to raz vydrzala, len potom som od toho nejak upustila a to bola chyba..
Ranajky dnes: tvaroh+vlocky,graham.rozok,trosku hrozna
teraz idem plavat a potom nejaky lahky obed o 12.00